- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Güzel kitaptır bebeğimmmm okumuştum mutluluğu:) filminide çekmişler onun ama kesinlikle kitaptan aldığın zevki vermiyo o uyarlanan filmler:)zulfu lıvanelı mutluluk :) yarıya kadar cok hızlı geldım frsat bulamadm sora :) usenmeden her yere yanmda gotryrm tek sayfa okuyamadan gerı gelıo kıtap ısyan edecek yakında :)
sen iste bebeğim yaa ayıp ettinseneye şubatta kalalım bebeğim o nasıl olur?
Valla mı gıııııızzz:) ay 2 dakkada gözümden düştü hakannnnnhakan kıçık bi kerem beybıtooo var mısın yok musunda sevgılısını bırakıp gızemle evlendı ya kıçıgım o gunden beri :)))))
Güzel kitaptır bebeğimmmm okumuştum mutluluğu:) filminide çekmişler onun ama kesinlikle kitaptan aldığın zevki vermiyo o uyarlanan filmler:)
Valla mı gıııııızzz:) ay 2 dakkada gözümden düştü hakannnnn
O duygu ne öyle bebeğim yaaa:) tam bir psikolojik manyakkkk:) kavga etmeye gelmiş survivoraaa:)valla kız adam ilk dakikadan kazığı yedi valla
İyi bari kuzum çok şükür yaa gözün aydın hadi :)aradim canim..uyuyomus oyle dedi telefondaki asker..geldi mi oraya aramadi da bni dedim geldi dedi
o zamana evli olursunuz belki sizde heesen iste bebeğim yaa ayıp ettin
Hastaneden bi arkadaş var.. Kız gitmiş bebeğim kitaptaki kadar açık değildi hayal kırıklığını uğradım dedievet yaaa .. bu arada ben grının 50 tonuna gıdemedm daha askısı sacmalama sapıkların arasndamı ızlıcen yok didi :)) beraber gderz o zaman manane didim :))
Super uçlu diye hatırlıyorum Kuzum :)canım o dediğin paketin adı ne acaba :/
Bilmiyodum ben kııııız:)) ben habire ne güzel evli barkli efendi adam diyodum onun içinkzzz bılmıomsn hatta hakanın yarısma gunu kız arkadası da gelmıstın orda gormustm bende :) sora nolduysa blmıyrm gızemle evlendıler :)
Hastaneden bi arkadaş var.. Kız gitmiş bebeğim kitaptaki kadar açık değildi hayal kırıklığını uğradım dediDelimidir nedir ayol.. Kitabını okumadım ama okdr açık sahne olursa o filmden çıkıp başka bişeye girer heralde tövbe yareppimmmm
evet kuzum ya inşallah ama ben gene siiznle irtibatta olcam tapikideo zamana evli olursunuz belki sizde hee
Bilmiyodum ben kııııız:)) ben habire ne güzel evli barkli efendi adam diyodum onun içinYazık yazık yazık
demekki kız arkadaşına aşık değilmiş ve gerçek aşkı bulunca evlenmiş şu an gayet mutlu biçift gibi çünkü :)Bilmiyodum ben kııııız:)) ben habire ne güzel evli barkli efendi adam diyodum onun içinYazık yazık yazık
ay onu ilk geldiğinde de hiç sevmiyordum Allahtan nihat salağı yokO duygu ne öyle bebeğim yaaa:) tam bir psikolojik manyakkkk:) kavga etmeye gelmiş survivoraaa:)
Gııııızzz anan bu yazdıklarını okumasın valaaaaaaaahahahaha baska sey izleyeyms tobe yarabbı :))) zaten yarı baska bseye gırıyor ama kalıtelı erotızm var ahahahaha:)))))
ee tabiiki kız şafağı biten gitmicek buralardanevet kuzum ya inşallah ama ben gene siiznle irtibatta olcam tapikide
Eet bebeğimmm.. Ayy o sahrayada gıcık oluyom kız ben.. Tövbe yareppim yüzünde meymenet yokay onu ilk geldiğinde de hiç sevmiyordum Allahtan nihat salağı yok
7 kocalı duygutoşahhhhhhhh sen bılmezsn beybıtoooo bu adam gıbı adam gorunenler ne cıkıo bazen :)))))) bende 3 koca bosadım hayat tecrubesı ıste :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?