2014 Yarenleri! :)

zulfu lıvanelı mutluluk :) yarıya kadar cok hızlı geldım frsat bulamadm sora :) usenmeden her yere yanmda gotryrm tek sayfa okuyamadan gerı gelıo kıtap ısyan edecek yakında :)
Güzel kitaptır bebeğimmmm okumuştum mutluluğu:) filminide çekmişler onun ama kesinlikle kitaptan aldığın zevki vermiyo o uyarlanan filmler:)

Güzel kitaptır bebeğimmmm okumuştum mutluluğu:) filminide çekmişler onun ama kesinlikle kitaptan aldığın zevki vermiyo o uyarlanan filmler:)

evet yaaa .. bu arada ben grının 50 tonuna gıdemedm daha askısı sacmalama sapıkların arasndamı ızlıcen yok didi :)) beraber gderz o zaman manane didim :))

evet yaaa .. bu arada ben grının 50 tonuna gıdemedm daha askısı sacmalama sapıkların arasndamı ızlıcen yok didi :)) beraber gderz o zaman manane didim :))
Hastaneden bi arkadaş var.. Kız gitmiş bebeğim kitaptaki kadar açık değildi hayal kırıklığını uğradım dedi Delimidir nedir ayol.. Kitabını okumadım ama okdr açık sahne olursa o filmden çıkıp başka bişeye girer heralde tövbe yareppimmmm

kzzz bılmıomsn hatta hakanın yarısma gunu kız arkadası da gelmıstın orda gormustm bende :) sora nolduysa blmıyrm gızemle evlendıler :)
Bilmiyodum ben kııııız:)) ben habire ne güzel evli barkli efendi adam diyodum onun için Yazık yazık yazık

ahahahaha baska sey izleyeyms tobe yarabbı :))) zaten yarı baska bseye gırıyor ama kalıtelı erotızm var ahahahaha:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…