Gııııızzz anan bu yazdıklarını okumasın valaaaaaaaKaliteli erotizm heeeee Çok ayıp çooook Kalitelisi nasıl oluyomuşş merak ettim
7 kocalı duygutoş
Şafakları bitirdikmi evlilik topiklerine geçiş yapıcas kuşummmmm:))ee tabiiki kız şafağı biten gitmicek buralardan
Anamm duygusu kızzzzz yapma etme çocuk kazara girecek buraya yüreğine inecek :) hem hani havluların paylasacaktin instagramda bekliyozsallıom kzzzz bende bılmeyooom :))) ama ben kıtabını okudum hanı boyle basıt gelmedı bana ondan dedm basroldekı irkek cok hos ama benmkı duymasn :)))
Ohh valla denizim hamile topigine falan ucariz dimiŞafakları bitirdikmi evlilik topiklerine geçiş yapıcas kuşummmmm:))
yaa biiizŞafakları bitirdikmi evlilik topiklerine geçiş yapıcas kuşummmmm:))
Şafakları bitirdikmi evlilik topiklerine geçiş yapıcas kuşummmmm:))
Ahahahahaha yerim ben seni yaaa tatlı şeyyyyaman sus kzzz allah korusun:)) bi denesiyle evlenemedk daha :))))
sizin şafak kaç bebeğimOhh valla denizim hamile topigine falan ucariz dimi
Anamm duygusu kızzzzz yapma etme çocuk kazara girecek buraya yüreğine inecek :) hem hani havluların paylasacaktin instagramda bekliyoz
iyi geceler yavvruuumkuzular ben yavaşan yatayım iyi geceler hepiciğinizee
Ayyynen öyle kşummmmOhh valla denizim hamile topigine falan ucariz dimi
65 görünümlü 123 bebeğim :) ben aglamayim kimler ağlasınsizin şafak kaç bebeğim
Ayyynen öyle kşummmmHele duyguyla ben 1 saniye beklemiycez Evlendiğimiz gece şeetces
ayyy evet söylemiştin unuttum bebeğim65 görünümlü 123 bebeğim :) ben aglamayim kimler ağlasın
Demek askeriniz döndüğü zaman bizi bırakip gidiceksin duygu hanımyok annem safak bttımı daha topıc mopıc yok :)))) bak bı ınstagram ac dıyom sana neler kacrdgnı bı bılsen :))) alısverıs cılgını oldum zaten ınsta yuzunden hemen herseyden habern oluo :)) ben solugu avm de alıyrm :)
Hahaha:) Yokk ben sey etmicem beyim utanirmis ilk geceden diyeAyyynen öyle kşummmmHele duyguyla ben 1 saniye beklemiycez Evlendiğimiz gece şeetces
Demek askeriniz döndüğü zaman bizi bırakip gidiceksin duygu hanımPekii öyle olsun
Evet kuzum hatta kardesimdende etmiştim çocuk rezil oldu :)beybıııı sen benı takıp edıomsn kzz ceyızden :)) ay yorgnlktan kendımı attm kz yarın paylasım askısı unutmam cekerm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?