- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Tembel tenekmmmmmm bugün hiç konuşamadık bitanemmmm yarın konuşuruz inşallah kocaman öpüyorum seni allah rahatlık versin:)kuzular ben yavaşan yatayım iyi geceler hepiciğinizee
Evet kuzum hatta kardesimdende etmiştim çocuk rezil oldu :)
Alistım ya hatta ben diyom gel bi kırkbeş gün daha al rahat rahat anakarada görüşelim diye yok diyor :)ayyy evet söylemiştin unuttum bebeğimağlamak hakkın valla kötü olmuş ama canınız sağolsun bebeğm
Nassı yaniiiiiiHahaha:) Yokk ben sey etmicem beyim utanirmis ilk geceden diyeyerim onu yasa :)
Hic sırma aradı abla karizma kalmadı dedi çocuğum yaa :)ahahahahha :)))))) koptum kuzu :))
kız ömür boyu askerlik m, yaptırcan çocuğaAlistım ya hatta ben diyom gel bi kırkbeş gün daha al rahat rahat anakarada görüşelim diye yok diyor :)
Bilemiyorum artıkkkkaaaaaa oyle bıse demedım kzzz delıye bak sızınkılerıde getrcem ben merak etmeyn ::))))) evlılık topıgı ıcın dedım delüüüüüü:)))
Yaa çocuk manasında millet laf etmesin diye 2 ay çocuk yapmicazzz ayyy çok utandimmmNassı yaniiiiii
Yok da su an izin alıp yanıma geliyor hemen haftasını gidecektir gelme dedikız ömür boyu askerlik m, yaptırcan çocuğa
Bilemiyorum artıkkkkBen anladım anlıycağmı
Kuşuuuuummmm sende geliceeeeennn.. Biz nereye sen orayayaa biiizbize ne olacak hıı
canım anlamadım yaYok da su an izin alıp yanıma geliyor hemen haftasını gidecektir gelme dedi
ama ama ama benim evlenmeme daha çoook varKuşuuuuummmm sende geliceeeeennn.. Biz nereye sen oraya
ayyyyyy trıp kralıce unvanımı sana devredyrm askısı :)))))) sen ınstagrama gel bak sana dıoooom yok dıon bakevrem2724 takıpteyms haberm yok havluları beklıo :)))) neler kacrdgnı soylesene evrem su kızaaa :)))
Biz evlenirkene senin nişan olayların olur beybiiii:) hemen hemen hepimiz 2016da şeetces kız:) bizimde daha var yani:)ama ama ama benim evlenmeme daha çoook var
Çok seyyyy :) ben takipteyim yeni açtım zaten ama oncesindr de kardescandan baktım :) duygumm Merve ben bu aradaayyyyyy trıp kralıce unvanımı sana devredyrm askısı :)))))) sen ınstagrama gel bak sana dıoooom yok dıon bakevrem2724 takıpteyms haberm yok havluları beklıo :)))) neler kacrdgnı soylesene evrem su kızaaa :)))
Çok seyyyy :) ben takipteyim yeni açtım zaten ama oncesindr de kardescandan baktım :) duygumm Merve ben bu arada
İste izin olsa gelecekti :) ben gidecektim gelme dediiiicanım anlamadım yayanına mı gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?