Canlarım ballarım ben yavaştan uyku moduna geçiyim öpüyom hepinizi fıstıklarrrrrrrrrrrr iyi geceler
Şirinlik yapma lennnnn
aahhhh şu 2016 bi gelseee :) bisürü gelinimiz olacak belliki :)Biz evlenirkene senin nişan olayların olur beybiiii:) hemen hemen hepimiz 2016da şeetces kız:) bizimde daha var yani:)
neden kiiiiiiiİste izin olsa gelecekti :) ben gidecektim gelme dediiii
Hadi beybitommmm yatak gariiii:) öpüldünnn cicimmmm:)bende az once gecıodum gecemedm bende geceym senle beraber askısııııı :)))))
Merwe_şentürk kuzu :)kzzzzz hangı merve :) 2 3 merve var soyke bakım hangısısın :)
Beni yolcu edip birliğe gidemezmis çünkü daha önce iki gün askerliği yaktı böyleneden kiiiiiii
aaaBeni yolcu edip birliğe gidemezmis çünkü daha önce iki gün askerliği yaktı böyleoff offf
Ama ben gitmek istiyorum sadece 4 saat yaşaaasabredeceksin o zaman bebeğim
ikna etmeye çalışsan canım?Ama ben gitmek istiyorum sadece 4 saat yaş
İkna olmuyor askerliği yaktik zaten dedi bitsin ki engel kalksın dedi arkandan bende atlar gelirim dediikna etmeye çalışsan canım?
ay canım ya kıyamam sizeİkna olmuyor askerliği yaktik zaten dedi bitsin ki engel kalksın dedi arkandan bende atlar gelirim dedi
bebeğiiim nasılsn
Bizim yok ne yazık ki kuzum ben 1-0 yenik başlayanlardan im aile istemiyor beni ;(ay canım ya kıyamam sizegelince ne yapacaksınız canım planlarınız var mı
Allah Allah neden canım mezhep farklılığı mıBizim yok ne yazık ki kuzum ben 1-0 yenik başlayanlardan im aile istemiyor beni ;(
Irk canım o laz ben kürtAllah Allah neden canım mezhep farklılığı mı
ya ne varki benimde aslım kürt sevgilim türk hemde koyu baya ama ailesi sorun çıkarmadı. yani bildiğim kadarıyla. ne varmış ki istemiyolar. sana bunu kim söylediIrk canım o laz ben kürt
Ya biz çok badire atlattıkt kuzum çok hemde sevgilimin rahatsızlığı vardı o donem aramiz bozuldu sonra ben de çıktı en sonunda babası kürt olduğumu öğrendi sıkıntı büyüdü annesi demiş bunu da ona benimkinin aileside aşırı türk milliyetçisi ve gayet problem oldu yaaya ne varki benimde aslım kürt sevgilim türk hemde koyu baya ama ailesi sorun çıkarmadı. yani bildiğim kadarıyla. ne varmış ki istemiyolar. sana bunu kim söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?