canım çektiiiiiiiiiiiiay bu saatte çikolataları indiriyorum mideye yaa gelsin kalorilerrr
gel bebeğim hemide milkaaacanım çektiiiiiiiiiiii
Kabulenecek olsalar çocuğu orada bu kadar uzmezler hasta haliyleya saçmalama bebeğim ya pişman olursan ya mutlu olamazsan. kabullenmezler mi
ay olsaydı yerdim valla bebeğim ama yokgel bebeğim hemide milkaaakalori arkadaşı olalım
baskı yapıyolar mı ki bebeğimKabulenecek olsalar çocuğu orada bu kadar uzmezler hasta haliyle
Valla annesi istese ikna edermiş kuzum ama henüz yok bir adim. 45 gün anakarada yattı hastanede ama hic gelmedi annesi merve sana daha iyi bakar diye ama diğer konuya gelince merve ortadan kayboluyor nedensebaskı yapıyolar mı ki bebeğimoğulları onların yüzünden mutsuz olursa daha mı iyi
gel kuzum hepsi senin olsun sen iste yeterkiiay olsaydı yerdim valla bebeğim ama yokazıcık paylaş benimle ayyy askımın aldıgı ilk çikolata geldi aklıma hala duruyor kabı da ooooooyyy özlediiiiiiiiiiiiiiiimmmm
çok umutsuz durum değil ama zoruna gider insanın sanki naptın da onlara. kabullenecekler bence bebeğim ya öyle geldi banaValla annesi istese ikna edermiş kuzum ama henüz yok bir adim. 45 gün anakarada yattı hastanede ama hic gelmedi annesi merve sana daha iyi bakar diye ama diğer konuya gelince merve ortadan kayboluyor nedense
anladim balim yanlis okumusum.. balim sonunda basvurulardan bi ses cikti, yarin garanti bankasina gidecek gorusmeye cagirdilar insallahhhh istedigi gibi bi is olur balimmmmbende değil bebeğim mervenin sıkıntısı var. Eniştemizin iş durumu ne oldu bebeğim var mı ses seda? herşey ona bağlı
ah balim ah 5 sene oldu artik dayanamiyorum onu gormemeye.. sabir :)Üzme kuzu kendini en guzeliyle olacaksa bazen beklemek çok heyecanlıdır :)
oyy güzelliğimmm sağolgel kuzum hepsi senin olsun sen iste yeterkiine değerli oluyorlar demi kuzum ya bende gtiitğimz ilk sinema biletlerini atmadım hala
ayy inşallah bebeğim iş olursa adımlara başlayacak mısınız hemen? ne düşünüyorsunuzanladim balim yanlis okumusum.. balim sonunda basvurulardan bi ses cikti, yarin garanti bankasina gidecek gorusmeye cagirdilar insallahhhh istedigi gibi bi is olur balimmmm
ah balim ah 5 sene oldu artik dayanamiyorum onu gormemeye.. sabir :)
İste problem bu kuzu ben en bastan beri annesiyle iyiydim gayetçok umutsuz durum değil ama zoruna gider insanın sanki naptın da onlara. kabullenecekler bence bebeğim ya öyle geldi bana
oyy tam rmantik flime gitmişşinizoyy güzelliğimmm sağolaynen kuzum ya ne güzel günlerdi öğrencilik zamanı offf anılarım canlandı bizimde ilk filmimiz evim sensin. ağlamıştım
ee sonra ne oldu da bozuldu aranız en başından beri bilmiyor muydu nereli oldugunu? ne gönderdin kıııızİste problem bu kuzu ben en bastan beri annesiyle iyiydim gayetbugün kargosu gitmiş aşkım un :) ama odun benim ki yaş offf
Aynen kuzum sabrin sonu selamet inşallah :)anladim balim yanlis okumusum.. balim sonunda basvurulardan bi ses cikti, yarin garanti bankasina gidecek gorusmeye cagirdilar insallahhhh istedigi gibi bi is olur balimmmm
ah balim ah 5 sene oldu artik dayanamiyorum onu gormemeye.. sabir :)
evet bebeğim beklerken biraz zor gibi geliyor ama aslında zaman su gibi akıp gidiyooyy tam rmantik flime gitmişşinizevet kuzum zaman gerçekten çabuk geçiyor bazen fotolarımıza bakıyorum 3 yıl öncesinin fotosu sanki dün gibi daha
erdiyle tam anlamiyla konusmadik balimm isi olmadigi icin morali bozuluyo cunku.. ise girer girmez konuscaz..ayy inşallah bebeğim iş olursa adımlara başlayacak mısınız hemen? ne düşünüyorsunuz
insallah balim :) kuzu instagramda hangisi sendin ya?evet bebeğim beklerken biraz zor gibi geliyor ama aslında zaman su gibi akıp gidiyo
aynen kuzum benim şu an zamanın çok hızlı geçmesini istediğimiz için biraz bunalıyoruzevet bebeğim beklerken biraz zor gibi geliyor ama aslında zaman su gibi akıp gidiyo
canım iyi bi iş olursa o kadar beklemeye gerek var mı ki iki sene çok değil mierdiyle tam anlamiyla konusmadik balimm isi olmadigi icin morali bozuluyo cunku.. ise girer girmez konuscaz..
ama eger simdi ise girerse bu yaz beni isterler diye hayal ediyorum hep aralikta da dugun.. ama ise girince biraz para biriktirmesi gerekecek oyuzden kiz istemeyi bu yil sonu araliga birakip, 2016 aralikta da dugun olcak bu gidisle balim.. bilemiyorum hic hayirlisi yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?