2014 Yarenleri! :)

baskı yapıyolar mı ki bebeğim oğulları onların yüzünden mutsuz olursa daha mı iyi
Valla annesi istese ikna edermiş kuzum ama henüz yok bir adim. 45 gün anakarada yattı hastanede ama hic gelmedi annesi merve sana daha iyi bakar diye ama diğer konuya gelince merve ortadan kayboluyor nedense

ay olsaydı yerdim valla bebeğim ama yok azıcık paylaş benimle ayyy askımın aldıgı ilk çikolata geldi aklıma hala duruyor kabı da ooooooyyy özlediiiiiiiiiiiiiiiimmmm
gel kuzum hepsi senin olsun sen iste yeterkii ne değerli oluyorlar demi kuzum ya bende gtiitğimz ilk sinema biletlerini atmadım hala

Valla annesi istese ikna edermiş kuzum ama henüz yok bir adim. 45 gün anakarada yattı hastanede ama hic gelmedi annesi merve sana daha iyi bakar diye ama diğer konuya gelince merve ortadan kayboluyor nedense
çok umutsuz durum değil ama zoruna gider insanın sanki naptın da onlara. kabullenecekler bence bebeğim ya öyle geldi bana

bende değil bebeğim mervenin sıkıntısı var. Eniştemizin iş durumu ne oldu bebeğim var mı ses seda? herşey ona bağlı
anladim balim yanlis okumusum.. balim sonunda basvurulardan bi ses cikti, yarin garanti bankasina gidecek gorusmeye cagirdilar insallahhhh istedigi gibi bi is olur balimmmm
Üzme kuzu kendini en guzeliyle olacaksa bazen beklemek çok heyecanlıdır :)
ah balim ah 5 sene oldu artik dayanamiyorum onu gormemeye.. sabir :)

gel kuzum hepsi senin olsun sen iste yeterkii ne değerli oluyorlar demi kuzum ya bende gtiitğimz ilk sinema biletlerini atmadım hala
oyy güzelliğimmm sağol aynen kuzum ya ne güzel günlerdi öğrencilik zamanı offf anılarım canlandı bizimde ilk filmimiz evim sensin. ağlamıştım

anladim balim yanlis okumusum.. balim sonunda basvurulardan bi ses cikti, yarin garanti bankasina gidecek gorusmeye cagirdilar insallahhhh istedigi gibi bi is olur balimmmm

ayy inşallah bebeğim iş olursa adımlara başlayacak mısınız hemen? ne düşünüyorsunuz

çok umutsuz durum değil ama zoruna gider insanın sanki naptın da onlara. kabullenecekler bence bebeğim ya öyle geldi bana
İste problem bu kuzu ben en bastan beri annesiyle iyiydim gayet bugün kargosu gitmiş aşkım un :) ama odun benim ki yaş offf

oyy güzelliğimmm sağol aynen kuzum ya ne güzel günlerdi öğrencilik zamanı offf anılarım canlandı bizimde ilk filmimiz evim sensin. ağlamıştım
oyy tam rmantik flime gitmişşiniz evet kuzum zaman gerçekten çabuk geçiyor bazen fotolarımıza bakıyorum 3 yıl öncesinin fotosu sanki dün gibi daha

Aynen kuzum sabrin sonu selamet inşallah :)

ayy inşallah bebeğim iş olursa adımlara başlayacak mısınız hemen? ne düşünüyorsunuz
erdiyle tam anlamiyla konusmadik balimm isi olmadigi icin morali bozuluyo cunku.. ise girer girmez konuscaz..

ama eger simdi ise girerse bu yaz beni isterler diye hayal ediyorum hep aralikta da dugun.. ama ise girince biraz para biriktirmesi gerekecek oyuzden kiz istemeyi bu yil sonu araliga birakip, 2016 aralikta da dugun olcak bu gidisle balim.. bilemiyorum hic hayirlisi yavrum

canım iyi bi iş olursa o kadar beklemeye gerek var mı ki iki sene çok değil mi kredi çekse enişte düğün takılarıyla krediyi kapatsanız mantıksız mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…