2014 Yarenleri! :)

ya her kürtüde aynı kefeye koymalarına deli oluyorum ne bu ön yargı senin ailen biliyor mu sevgilin ne diyo bu duruma. ailesi hala beraber oldugunuzu biliyor mu ay çok sinir oldum ya sevenleri ayırmak çook günah..

tuhafim canimin ici.. son bekar arkadasimi da verdik bugun.. kendimi coook kotu hissediyorum sanki biz o gunleri hic goremicekmisiz gibi balim

sen nasilsin?
oyy canımm benim neden öyle düşünüyorsun zamanı vardır bekle bakalım hayırlısıyla gelecek seninde o güzel günlerin. Dua et bol bol Allahım senin o güzel kalbini görür, güzel dileklerini duyar. sadece biraz zorlu bi süreç bekliyo sizi eminim onu da atlatacaksınız..
iyiyim bebeğim ne olsun işte

ya her kürtüde aynı kefeye koymalarına deli oluyorum ne bu ön yargı senin aşlen biliyor mu sevgilin ne diyo bu duruma. ailesi hala beraber oldugunuzu biliyor mu ay çok sinir oldum ya sevenleri ayırmak çook günah..
Annem biliyor kuzum annesi biliyor hala Birlikte olduğumuzu babası bilmiyor ama kuzum ya benim babam bile türk milliyetçisi ama insanlar kabul etmiyor. Kuzum ne hayallerle başladık biz simdi askerlik bitmesin uzadin diye elimden geleni yapıyorum resmen ben şafak düşünce üzülüyorum mesela

tuhafim canimin ici.. son bekar arkadasimi da verdik bugun.. kendimi coook kotu hissediyorum sanki biz o gunleri hic goremicekmisiz gibi balim

sen nasilsin?
Kuzu instagrMa atmisdin benim halim diye kuzum senin sizin içinde gelecek o günler hrmde dillere destan insallahhh

sevgilin ne diyor peki bebeğim bu duruma ne yapacaksınız yani konuşulması lazım buların seni hayalkırıklıgına ugratmasın sonra askerliğinin bitmesini neden istemiyorsun bitanem

oyle iste balim.. hep en sona ben kaliyorum.. sikayet degil bu ama iste uzuluyo insan.. hayirlisi herseyin
allahim bana bi gun onunla ayni evi paylasmayi nasip etsin huzurlu olalim baska bisey istemiyorum balim..

neyse kusuum bi onceki mesajinda safak azalinca uzuluyorum yazmissin hayirdir insallah neden?

bende değil bebeğim mervenin sıkıntısı var. Eniştemizin iş durumu ne oldu bebeğim var mı ses seda? herşey ona bağlı

sevgilin ne diyor peki bebeğim bu duruma ne yapacaksınız yani konuşulması lazım buların seni hayalkırıklıgına ugratmasın sonra askerliğinin bitmesini neden istemiyorsun bitanem
o aileden vazgeçme yolunda ama ben bunu kabul edemem ailem çok üzülür bu durumda askerlik biterse direk kesicem kuzu konuşmayı sonu yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…