- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
tuhafim canimin ici.. son bekar arkadasimi da verdik bugun.. kendimi coook kotu hissediyorumbebeğiiim nasılsn
ya her kürtüde aynı kefeye koymalarına deli oluyorum ne bu ön yargıYa biz çok badire atlattıkt kuzum çok hemde sevgilimin rahatsızlığı vardı o donem aramiz bozuldu sonra ben de çıktı en sonunda babası kürt olduğumu öğrendi sıkıntı büyüdü annesi demiş bunu da ona benimkinin aileside aşırı türk milliyetçisi ve gayet problem oldu yaaama vazgecemiyorum
oyy canımm benim neden öyle düşünüyorsun zamanı vardır bekle bakalım hayırlısıyla gelecek seninde o güzel günlerin. Dua et bol bol Allahım senin o güzel kalbini görür, güzel dileklerini duyar. sadece biraz zorlu bi süreç bekliyo sizi eminim onu da atlatacaksınız..tuhafim canimin ici.. son bekar arkadasimi da verdik bugun.. kendimi coook kotu hissediyorumsanki biz o gunleri hic goremicekmisiz gibi balim
sen nasilsin?
tmm bebeğimm buralarda olucam tabikide burda olmasamda intagram face biyerde buluşuruz illakiee tabiiki kız şafağı biten gitmicek buralardan
buluşalım bebeğim bütün sosyal mecralardaaatmm bebeğimm buralarda olucam tabikide burda olmasamda intagram face biyerde buluşuruz illaki
Annem biliyor kuzum annesi biliyor hala Birlikte olduğumuzu babası bilmiyor ama kuzum ya benim babam bile türk milliyetçisi ama insanlar kabul etmiyor. Kuzum ne hayallerle başladık biz simdi askerlik bitmesin uzadin diye elimden geleni yapıyorum resmen ben şafak düşünce üzülüyorum meselaya her kürtüde aynı kefeye koymalarına deli oluyorum ne bu ön yargısenin aşlen biliyor mu sevgilin ne diyo bu duruma. ailesi hala beraber oldugunuzu biliyor mu ay çok sinir oldum ya sevenleri ayırmak çook günah..
Kuzu instagrMa atmisdin benim halim diyetuhafim canimin ici.. son bekar arkadasimi da verdik bugun.. kendimi coook kotu hissediyorumsanki biz o gunleri hic goremicekmisiz gibi balim
sen nasilsin?
sevgilin ne diyor peki bebeğim bu duruma ne yapacaksınız yani konuşulması lazım buların seni hayalkırıklıgına ugratmasın sonraAnnem biliyor kuzum annesi biliyor hala Birlikte olduğumuzu babası bilmiyor ama kuzum ya benim babam bile türk milliyetçisi ama insanlar kabul etmiyor. Kuzum ne hayallerle başladık biz simdi askerlik bitmesin uzadin diye elimden geleni yapıyorum resmen ben şafak düşünce üzülüyorum mesela
oyle iste balim.. hep en sona ben kaliyorum.. sikayet degil bu ama iste uzuluyo insan.. hayirlisi herseyinoyy canımm benim neden öyle düşünüyorsun zamanı vardır bekle bakalım hayırlısıyla gelecek seninde o güzel günlerin. Dua et bol bol Allahım senin o güzel kalbini görür, güzel dileklerini duyar. sadece biraz zorlu bi süreç bekliyo sizi eminim onu da atlatacaksınız..
iyiyim bebeğim ne olsun işte
evet kuzucummmmŞafakları bitirdikmi evlilik topiklerine geçiş yapıcas kuşummmmm:))
e ama aynen oyle hissediyorum canimKuzu instagrMa atmisdin benim halim diyekuzum senin sizin içinde gelecek o günler hrmde dillere destan insallahhh
bende değil bebeğim mervenin sıkıntısı var. Eniştemizin iş durumu ne oldu bebeğim var mı ses seda? herşey ona bağlıoyle iste balim.. hep en sona ben kaliyorum.. sikayet degil bu ama iste uzuluyo insan.. hayirlisi herseyin
allahim bana bi gun onunla ayni evi paylasmayi nasip etsin huzurlu olalim baska bisey istemiyorum balim..
neyse kusuum bi onceki mesajinda safak azalinca uzuluyorum yazmissin hayirdir insallah neden?
buluşalım bebeğim bütün sosyal mecralardaaa
tekrar gidince alırsın bebeğim kız üzülme. ne almıııııııııışaynen bebeğimm ayy ayy pazar günü kayınvalidemdeydim kıbrıstan hediye almış bana unutmuşum orda
o aileden vazgeçme yolunda ama ben bunu kabul edememsevgilin ne diyor peki bebeğim bu duruma ne yapacaksınız yani konuşulması lazım buların seni hayalkırıklıgına ugratmasın sonraaskerliğinin bitmesini neden istemiyorsun bitanem
kuzucum şu Osmanlı türk kahvesi fincanları varya demirli ondan almış takım bi kahvesevere alınacak en güzel hediyelerden biri eheheetekrar gidince alırsın bebeğim kız üzülme. ne almıııııııııış
Üzme kuzu kendini en guzeliyle olacaksa bazen beklemek çok heyecanlıdır :)e ama aynen oyle hissediyorum caniminsallah ne diyelim
ya saçmalama bebeğim ya pişman olursan ya mutlu olamazsan. kabullenmezler mio aileden vazgeçme yolunda ama ben bunu kabul edememailem çok üzülür bu durumda askerlik biterse direk kesicem kuzu konuşmayı sonu yok ki
hhaahhakuzucum şu Osmanlı türk kahvesi fincanları varya demirli ondan almış takım bi kahvesevere alınacak en güzel hediyelerden biri eheheeaferin ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?