Benimki bugün içip babasını arıyor beni anlatıyor baya baya :) hic yapmaz normalde ama şans yaee sonra ne oldu da bozuldu aranız en başından beri bilmiyor muydu nereli oldugunu? ne gönderdin kıııız
beni 3 sene sonrasına götürünaynen kuzum benim şu an zamanın çok hızlı geçmesini istediğimiz için biraz bunalıyoruz
Benimki bugün içip babasını arıyor beni anlatıyor baya baya :) hic yapmaz normalde ama şans yaannesine patliyor öğreniyoruz falan. 3 tane atkı teşbih ve bitki çayları griptide askimmm
kız çok gittinmedin mi .beni 3 sene sonrasına götürün
yok canım anca bi sene askerlik bi sene iş güç para birikimi isteme nişan ee işte 3 sene sonra Allahın izniyle herşey rayına oturmuş olur o günlere gitmek istiyomkız çok gittinmedin mi .
Merve_senturk kuzumins
insallah balim :) kuzu instagramda hangisi sendin ya?
Merve_senturk kuzuins
insallah balim :) kuzu instagramda hangisi sendin ya?
iyi bir is zor balim.. 1500 TLye raziyiz suan ama zor yani maaslari biliyoruz istanbulda.. erdi herseyi tam takir olsun istiyo, ev alalim isim tam olsun oyle isticem seni diyo.. babanlarin seni vermesi zaten zor olacak bari evim olsun isim olsun, bu sebepler biraz hafifletsin istiyo..canım iyi bi iş olursa o kadar beklemeye gerek var mı ki iki sene çok değil mikredi çekse enişte düğün takılarıyla krediyi kapatsanız mantıksız mı olur
he tamam kuzum buldum :)Merve_senturk kuzu
geçer kuzucumm inan askerden gelince hele o telaşla çok hızlı geçer hazırlık çeyiz flan su gibi akaryok canım anca bi sene askerlik bi sene iş güç para birikimi isteme nişan ee işte 3 sene sonra Allahın izniyle herşey rayına oturmuş olur o günlere gitmek istiyom
doğru enişte de haklı belçikadan istanbula geleceksin sizinkilerin bahane edecek yada içlerine sinmeyecek bişey olmaması lazımiyi bir is zor balim.. 1500 TLye raziyiz suan ama zor yani maaslari biliyoruz istanbulda.. erdi herseyi tam takir olsun istiyo, ev alalim isim tam olsun oyle isticem seni diyo.. babanlarin seni vermesi zaten zor olacak bari evim olsun isim olsun, bu sebepler biraz hafifletsin istiyo..
simdi bi arsalari var onu satip dugunu evi falan onla almak istiyolar ama ne zaman satilir allah kerim..
ay bi gelsinde bebeğimmmmmgeçer kuzucumm inan askerden gelince hele o telaşla çok hızlı geçer hazırlık çeyiz flan su gibi akar
canım merhabaiyi bir is zor balim.. 1500 TLye raziyiz suan ama zor yani maaslari biliyoruz istanbulda.. erdi herseyi tam takir olsun istiyo, ev alalim isim tam olsun oyle isticem seni diyo.. babanlarin seni vermesi zaten zor olacak bari evim olsun isim olsun, bu sebepler biraz hafifletsin istiyo..
simdi bi arsalari var onu satip dugunu evi falan onla almak istiyolar ama ne zaman satilir allah kerim..
ins
insallah balim :) kuzu instagramda hangisi senm
Kuzu gözüm doymadi :) ordum de ordumayyy babası ne diyormuş pekiiii? oy iyi yapmışsın canımda neden 3 tane atkı
aynen oyle kuzum.. hani erdi buraya gelecek olsa babam hic dusunmeden tamam kizim secmis der verir.. ama konu benim istanbula gitmemse orda duracaksin der babam yani.. oyuzden erdi de ayni senin gibi dusunuyo kuzum..doğru enişte de haklı belçikadan istanbula geleceksin sizinkilerin bahane edecek yada içlerine sinmeyecek bişey olmaması lazımkaç yaşında balım eniştemiz? ailesi destek çıkmaz mı
canimsinn :) saol canim aminnn insallahh..canım merhaba
umarım herşey istediğin gibi olur herşey yoluna girer canını sıkma en güzel şekilde herşeyinizi yaparsınız inşallah.
oraya gelme şansı olsaydı keşke bebeğim ama oda olmuyor. eğer enişte bey dediği işi yapabilirse o işte çok para var valla kuzum olur inşallah hem eviniz he işi olur babanın vermemesi için bi neden olmazaynen oyle kuzum.. hani erdi buraya gelecek olsa babam hic dusunmeden tamam kizim secmis der verir.. ama konu benim istanbula gitmemse orda duracaksin der babam yani.. oyuzden erdi de ayni senin gibi dusunuyo kuzum..
erdi 3 yas buyuk benden kuzum 27 yasinda
ailesi de iste o arsayla destek cikacak kuzum.. arsa satilirsa erdinin hayalleri var mutaitlik fln yapicak alip saticak kendi isini kurucak ama o is olana kadar gecici dogru duzgun bi is istiyo..
Babası oğlunu paylasamiyor bence. Annesine bi o mu kaldı demiş ama pek anlatmaz ancak buayyy babası ne diyormuş pekiiii? oy iyi yapmışsın canımda neden 3 tane atkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?