2014 Yarenleri! :)

oraya gelme şansı olsaydı keşke bebeğim ama oda olmuyor. eğer enişte bey dediği işi yapabilirse o işte çok para var valla kuzum olur inşallah hem eviniz he işi olur babanın vermemesi için bi neden olmaz
erdi cok zengin bile olsa babam gene vermez balim.. istanbulda yasamami istemez cok ii biliyorum..
erdinin de belcikaya gelmesni ben istemiyorum.. pasif olacak herseye bn kosturcam, erdinin oyle biri olmasina dayanamam

sen anlatsana kuzum sizde durumlar ne alemde?

erdi cok zengin bile olsa babam gene vermez balim.. istanbulda yasamami istemez cok ii biliyorum..
erdinin de belcikaya gelmesni ben istemiyorum.. pasif olacak herseye bn kosturcam, erdinin oyle biri olmasina dayanamam
öyle olması evliliğinizide etkiler zaten canım olmaz öyle. ee baban kabul etmezse ne olacak nasıl ikna edeceksiniz sizinkilerin temelli dönme gibi bi niyetleri yok mu canım?

öyle olması evliliğinizide etkiler zaten canım olmaz öyle. ee baban kabul etmezse ne olacak nasıl ikna edeceksiniz sizinkilerin temelli dönme gibi bi niyetleri yok mu canım?
ikna edene kadar beklicez balim baska caremiz yok temelli degil de soyle 4 5 ay kalmak istiyorkar artik, benim evlenmeni bekliyolar galjba rahat rahat istanbula gidebilmek icin.. tek tesellim o zaten ilerde evlendigimde annemlerin istedikleri zaman istanbula gelebilmeleri

sen anlat biraz balim sizde durumlar ne alemde

kız evleniver sende hemen ne güzel olur hem çok hasret kalmazsınız birbirinize.
bende bişey yok bebeğim daha askerden gelince iş durumuna bağlı işte

kız evleniver sende hemen ne güzel olur hem çok hasret kalmazsınız birbirinize.
bende bişey yok bebeğim daha askerden gelince iş durumuna bağlı işte
ohh balim bee insallah :) sizde insallah askerden sonra isi falan halledip beklemeden evlenirsiniz canim benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…