kız anneci mi yoksa bizim enişteof bu erkekler
Rabbim yardımcınız olsun . Allah ev kuracaklara kurmaya çalışanlara yardım eder canım benimiyi bir is zor balim.. 1500 TLye raziyiz suan ama zor yani maaslari biliyoruz istanbulda.. erdi herseyi tam takir olsun istiyo, ev alalim isim tam olsun oyle isticem seni diyo.. babanlarin seni vermesi zaten zor olacak bari evim olsun isim olsun, bu sebepler biraz hafifletsin istiyo..
simdi bi arsalari var onu satip dugunu evi falan onla almak istiyolar ama ne zaman satilir allah kerim..
canım bildiğim kadarıyla ailesi dışında kimseye izin verilmiyor . benim arkadaşım nişanlıydı ama nişanlısının ailesiyle gitti . evli olman gerek bildiğim kadarıylakızlar günaydın çok dertliyimsize bişey danışıcam. ben yemin törenine tek gidiyorum ailesi gelemiycek sevgilimin, sevk kağıdında teslim tarihi pazar 5 e kadar yazıyor ama benim internette okuduğuma göre ailesi çıkarabiliyormuş birlikten, kendi gidecekse birlikten otobüs kalkıyormuş. Ben bunu sevgilime söyledim olur mu öyle şey ben burda mahsur mu kalıcam dedi. Beraber dönüş bileti falan almıştık o kadar heves ettim. Çavuşuna falan sor dedim inat etti sormadı, yok öyle birşey dedi. Burda çoğu insanın ailesi gelmeyecek dedi. Bugün aradığımda tekrar ısrar edicem öğrebmesini ama bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ağlıycam üzüntümden
kızlar günaydın çok dertliyimsize bişey danışıcam. ben yemin törenine tek gidiyorum ailesi gelemiycek sevgilimin, sevk kağıdında teslim tarihi pazar 5 e kadar yazıyor ama benim internette okuduğuma göre ailesi çıkarabiliyormuş birlikten, kendi gidecekse birlikten otobüs kalkıyormuş. Ben bunu sevgilime söyledim olur mu öyle şey ben burda mahsur mu kalıcam dedi. Beraber dönüş bileti falan almıştık o kadar heves ettim. Çavuşuna falan sor dedim inat etti sormadı, yok öyle birşey dedi. Burda çoğu insanın ailesi gelmeyecek dedi. Bugün aradığımda tekrar ısrar edicem öğrebmesini ama bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ağlıycam üzüntümden
sordum canım ben ona kaç kere çok emin konuştu o kadar da heveslendimcanım keşke sorsaydınız, sormaktan ziyade nişanlım gelecek diye çıkmayı rica etse alabilir belki izin,, onun haricinde soyadı tutması gerekiyor.. evli abla abi de çıkarabilir
aynı soyisim olursa olabilir kuzucumsordum canım ben ona kaç kere çok emin konuştu o kadar da heveslendimboşanmış soyadı aynı ablası var o olur mu ? ona sorucam olmadı gelebilir mi benimle diye ama hiç sanmıyorum offff
sordum canım ben ona kaç kere çok emin konuştu o kadar da heveslendimboşanmış soyadı aynı ablası var o olur mu ? ona sorucam olmadı gelebilir mi benimle diye ama hiç sanmıyorum offff
sağol bebeğimaynı soyisim olursa olabilir kuzucum
başlarım onun yaparım ederimine haftalardır bunun hayalini kurdum ben. ilk uzun yolculuğumuz olacak falan. çok kesin konuşunca bir bildiği vardır dedim inşallah öğlen arar hemen de söylerim. Ablasına mesaj attım bakalım ne diyecekevet canım ablası da çıkarabilir, aileden birisini götürmeye çalış yoksa hevesin kursağında kalır, erkekler yaparız hallederiz modunda hep bebeğim sen işini şansa bırakma
kızlar yanlış yere yazdım pardon :)şafak olmuş 66 Yozgat;
Vedat'ımm sana olan özlemim artıyor kat kat :) oldu mu bilmem ama
hayırlı teskereler :)şafak olmuş 66 Yozgat;
sağol bebeğim
başlarım onun yaparım ederimine haftalardır bunun hayalini kurdum ben. ilk uzun yolculuğumuz olacak falan. çok kesin konuşunca bir bildiği vardır dedim inşallah öğlen arar hemen de söylerim. Ablasına mesaj attım bakalım ne diyecek
evet kuzum bu cuma inşallah hallederiz de 1 gün de olsa sevdiğimi doya doya görürüm çok özledim onu yarım saat görüşte nasıl doyayımerkekler böyle canım herşeyi hallederiz modundalar, sen bizim rapor alma macerasını duysan,, son güne bıraktı tanıdık doktor izindeymiş hala adam diyorki halledecem sen merak etme sen sıkma canınıneyse sözünü tuttu da halletti çok şükür
inşallah sizinki de halolur bebeğimm bu hafta Cuma mı tören ?
Cansucummmmm topiciğimize hoşgeldin bebeğimmmmmşafak olmuş 66 Yozgat;
kuzu günaydın başıma neler geldiCansucummmmm topiciğimize hoşgeldin bebeğimmmmm
evet kuzum bu cuma inşallah hallederiz de 1 gün de olsa sevdiğimi doya doya görürüm çok özledim onu yarım saat görüşte nasıl doyayımbir de uçak bileti yanacak boşu boşuna offf başımın tatlı belası inatçı keçim offf
Cansucummmmm topiciğimize hoşgeldin bebeğimmmmm
sağol kuzum inşallah. bugün bir arasında bakalım, umarım öğlen arar da öğrenip akşam yatmadan bana haber verir. dün gece gözüme uyku girmedi üzüntüden.ablasını ayarlayabilirsem çok iyi olacak.yarım saat görüş değil bebeğimm törenden sonra 2 gün çarşı izinleri oluyor ama 5ten sonra askeriyeye dönmek zorundalar eğer evci çıkamazlarsa,, inşallah halledebilirsiniz canımyoksa hem maddi hem manevi zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?