2014 Yarenleri! :)

sana bi haber etsin de bebeğim duruma göre ararsın ablasını, yardımcı olur inşallah bu kadar yıpratma kendini

sana bi haber etsin de bebeğim duruma göre ararsın ablasını, yardımcı olur inşallah bu kadar yıpratma kendini
hakkımızda hayırlısı kuzum ne yapalım Allah büyük. Onca hafta hayalini kurunca insan üzülüyor tabi baştan beri bilsem bunu kendimi ona göre adapte ederdim.

hakkımızda hayırlısı kuzum ne yapalım Allah büyük. Onca hafta hayalini kurunca insan üzülüyor tabi baştan beri bilsem bunu kendimi ona göre adapte ederdim.

üzülme topla kendini biraz, belki de nasip olur bilemezsinki, iyi düşünmek lazım bak ben de sevdiceğimi yollayacam, haftabaşı

artık şu ateş kaçırma öldür me bitsin ne olur Allahım ..suriyede köyü başmışlar yeni 90 kişi kaçırılmış ...off askerlerimzie yardım et rabbim ne olur...

ayyyy işin zor kız senin valla naptın sanki he

canım son durum ne? konuştu mu komutanıyla?

canım yemin töreninden sonra annesinin imzasıyla iki gün evci çıkabiliyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…