sağol kuzum inşallah. bugün bir arasında bakalım, umarım öğlen arar da öğrenip akşam yatmadan bana haber verir. dün gece gözüme uyku girmedi üzüntüden.ablasını ayarlayabilirsem çok iyi olacak.
Kuzum ben buraya bakıyordum ama yabancı kalmıştım konulara hiç yazmıyordum şafak saymaya yazarken buraya yazmışım komik oldu azcıkın :) hoşbuldum şekerimmmmmCansucummmmm topiciğimize hoşgeldin bebeğimmmmm
hakkımızda hayırlısı kuzum ne yapalım Allah büyük. Onca hafta hayalini kurunca insan üzülüyor tabi baştan beri bilsem bunu kendimi ona göre adapte ederdim.sana bi haber etsin de bebeğim duruma göre ararsın ablasını, yardımcı olur inşallahbu kadar yıpratma kendini
hakkımızda hayırlısı kuzum ne yapalım Allah büyük. Onca hafta hayalini kurunca insan üzülüyor tabi baştan beri bilsem bunu kendimi ona göre adapte ederdim.
Allah kavuştursun kuşum tamam hemen topluyorum kendimiüzülme topla kendini biraz, belki de nasip olur bilemezsinki, iyi düşünmek lazımbak ben de sevdiceğimi yollayacam, haftabaşı
günaydın tatlım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın?
- Günaydın ballar nasılsınız bakalım
aminnn saol canimmmm :) hosgeldin bu arada allah kavustursun canimRabbim yardımcınız olsun . Allah ev kuracaklara kurmaya çalışanlara yardım eder canım benim
Allah kavuştursun kuşum tamam hemen topluyorum kendimi
aminnn saol canimmmm :) hosgeldin bu arada allah kavustursun canim
artık şu ateş kaçırma öldür me bitsin ne olur Allahım ..suriyede köyü başmışlar yeni 90 kişi kaçırılmış ...off askerlerimzie yardım et rabbim ne olur...
canisimm iyiyim cok sukur ama cok heycanliyim stresliyim.. erdi is gorusmesine gidiyo aklim hep onda valla :/ insallah olurrrrfıstığımmm nasılsın
Çok teşekkür ederim canım benim hoşbulduk yabancısı değilim takipteydim zaten :)aminnn saol canimmmm :) hosgeldin bu arada allah kavustursun canim
aayyyy inşallah bebeğiiiimmmohh balim bee insallah :) sizde insallah askerden sonra isi falan halledip beklemeden evlenirsiniz canim benimmm
ayyyy işin zor kız senin valla naptın sanki heAnnesine zaten acayip düşkün, ama bunda sadece anne değil bütün aileyi kayırma tavrı var. Bir keresinde demiştimki izne geldiğinde abinler kuyruk gibi peşimizdeydi vayy efendim iyi ki öyle demişim düzgün konuş ne kuyruğu o ne demek bilmem ne bilmem ne sanki küfrettik
Hala da aramadı aramasın bakalım.
canım son durum ne? konuştu mu komutanıyla?kızlar günaydın çok dertliyimsize bişey danışıcam. ben yemin törenine tek gidiyorum ailesi gelemiycek sevgilimin, sevk kağıdında teslim tarihi pazar 5 e kadar yazıyor ama benim internette okuduğuma göre ailesi çıkarabiliyormuş birlikten, kendi gidecekse birlikten otobüs kalkıyormuş. Ben bunu sevgilime söyledim olur mu öyle şey ben burda mahsur mu kalıcam dedi. Beraber dönüş bileti falan almıştık o kadar heves ettim. Çavuşuna falan sor dedim inat etti sormadı, yok öyle birşey dedi. Burda çoğu insanın ailesi gelmeyecek dedi. Bugün aradığımda tekrar ısrar edicem öğrebmesini ama bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ağlıycam üzüntümden
canım yemin töreninden sonra annesinin imzasıyla iki gün evci çıkabiliyorlar mı?yarım saat görüş değil bebeğimm törenden sonra 2 gün çarşı izinleri oluyor ama 5ten sonra askeriyeye dönmek zorundalar eğer evci çıkamazlarsa,, inşallah halledebilirsiniz canımyoksa hem maddi hem manevi zarar
enem hoşgeldin cağnııııııııııııııımÇok teşekkür ederim canım benim hoşbulduk yabancısı değilim takipteydim zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?