2014 Yarenleri! :)

canm dert etme benmkıde once kmse gelmesın dedı hanı yanımıza kendısı gelecektı sora aılesı gttı yol ıznı var zaten ama bılemıyrm tabı yınede bse olmaz bence ama

selaaam kzlaaaar uykusuzlktan kendımı eve zor attm ya azck uyudum aksam cok gec yatmyrm ama anlamyrm neden okulda ayakta uyucaktm :)) siz neler yaptnz

bu ayrıntıyı nasıl atladınız kuzum ya ablası glir mi ki? gelsede başbaşa olamayacaksınız ses çıktı mı ablasından
ay atlamadık kuşum ben daha önce sordum bunu benim inatçı keçiye sormadı komutanına yok öyle bişey dedi çıkarım dedi inat anam inat ne var sorsan demi? valla şansımı deniycem kuzum inşallah hallederiz de alırız sevdiğimi o hapishane gibi yerden

canm dert etme benmkıde once kmse gelmesın dedı hanı yanımıza kendısı gelecektı sora aılesı gttı yol ıznı var zaten ama bılemıyrm tabı yınede bse olmaz bence ama
kuzum kafam çok karıştı ya internette araştırdım da yol izni olsa bile birlik içinden binmen lazım diyor otobüse anlamadım ki.

bu ayrıntıyı nasıl atladınız kuzum ya ablası glir mi ki? gelsede başbaşa olamayacaksınız ses çıktı mı ablasından
ay atlamadık kuşum ben daha önce sordum bunu benim inatçı keçiye sormadı komutanına yok öyle bişey dedi çıkarım dedi inat anam inat ne var sorsan demi? valla şansımı deniycem kuzum inşallah hallederiz de alırız sevdiğimi o hapishane gibi yerden

kuzum kafam çok karıştı ya internette araştırdım da yol izni olsa bile birlik içinden binmen lazım diyor otobüse anlamadım ki.

ayy benimki olsa oda böyle inat yapar sormazdı şu erkeklerin ben herşeyi biliyorum havaları yok mu öldürüyor beni

sanmyrm canm ya aılesı gtmeseydı erkek arkadasm gelecektı cunku ucakla geldı gerı oyle gttı ıstanbula cuma cumartesı yanımızdaydı

ayy benimki olsa oda böyle inat yapar sormazdı şu erkeklerin ben herşeyi biliyorum havaları yok mu öldürüyor beni
o kadar heveslenmişiz son anda ya aksilik çıkarsa diye düşünmüyolar mı hiç hem maddi hem manevi zarar sonuçta

sanmyrm canm ya aılesı gtmeseydı erkek arkadasm gelecektı cunku ucakla geldı gerı oyle gttı ıstanbula cuma cumartesı yanımızdaydı
inşallah öyle bir zorunluluk yoktur bebeğim çünkü biz dönüş biletini beraber aldık

canım bende öyle bi zorunluluk var diye biliyorum yani evciye çıkacaksa ailesinin imzası gerekiyo demişti benimki

net belirli olsa herşey ona göre ablasını ayarlıcam işte ayarlayabilirsem. çok rahat napıyım burda tasası bana kaldı.
anlıyorum seni kıız benimkinde de bu rahatlık mevcut. hallederiiiiiiiiz mıdunda sürekli. senin arama şansında yok ki olsaydı bi arardın. ama ablasını ayarlasan iyi olur çünkü aileden birini illaki istiyolar evciye çıkması için

askeriye bile başbaşa kalmamızı istemiyor ne vardı tatlı tatlı başbaşa dönsek aman işimiz olsun da razıyım ablasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…