- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
daha aramadı kuşum yacanım son durum ne? konuştu mu komutanıyla?
bu ayrıntıyı nasıl atladınız kuzum yadaha aramadı kuşum yaşu iş bir hallolsa offfff
evet kuzum bu cuma inşallah hallederiz de 1 gün de olsa sevdiğimi doya doya görürüm çok özledim onu yarım saat görüşte nasıl doyayımbir de uçak bileti yanacak boşu boşuna offf başımın tatlı belası inatçı keçim offf
ay atlamadık kuşum ben daha önce sordum bunu benim inatçı keçiye sormadı komutanına yok öyle bişey dedi çıkarım dedi inat anam inat ne var sorsan demi? valla şansımı deniycem kuzum inşallah hallederiz de alırız sevdiğimi o hapishane gibi yerdenbu ayrıntıyı nasıl atladınız kuzum yaablası glir mi ki? gelsede başbaşa olamayacaksınız ses çıktı mı ablasından
kuzum kafam çok karıştı ya internette araştırdım da yol izni olsa bile birlik içinden binmen lazım diyor otobüse anlamadım ki.canm dert etme benmkıde once kmse gelmesın dedı hanı yanımıza kendısı gelecektı sora aılesı gttı yol ıznı var zaten ama bılemıyrm tabı yınede bse olmaz bence ama
ay atlamadık kuşum ben daha önce sordum bunu benim inatçı keçiye sormadı komutanına yok öyle bişey dedi çıkarım dedi inat anam inat ne var sorsan demi? valla şansımı deniycem kuzum inşallah hallederiz de alırız sevdiğimi o hapishane gibi yerdenbu ayrıntıyı nasıl atladınız kuzum yaablası glir mi ki? gelsede başbaşa olamayacaksınız ses çıktı mı ablasından
kuzum kafam çok karıştı ya internette araştırdım da yol izni olsa bile birlik içinden binmen lazım diyor otobüse anlamadım ki.canm dert etme benmkıde once kmse gelmesın dedı hanı yanımıza kendısı gelecektı sora aılesı gttı yol ıznı var zaten ama bılemıyrm tabı yınede bse olmaz bence ama
ayy benimki olsa oda böyle inat yapar sormazdı şu erkeklerin ben herşeyi biliyorum havaları yok mu öldürüyor beniay atlamadık kuşum ben daha önce sordum bunu benim inatçı keçiye sormadı komutanına yok öyle bişey dedi çıkarım dedi inat anam inat ne var sorsan demi? valla şansımı deniycem kuzum inşallah hallederiz de alırız sevdiğimi o hapishane gibi yerden
kuzum kafam çok karıştı ya internette araştırdım da yol izni olsa bile birlik içinden binmen lazım diyor otobüse anlamadım ki.
ay atlamadık kuşum ben daha önce sordum bunu benim inatçı keçiye sormadı komutanına yok öyle bişey dedi çıkarım dedi inat anam inat ne var sorsan demi? valla şansımı deniycem kuzum inşallah hallederiz de alırız sevdiğimi o hapishane gibi yerden
kuzum kafam çok karıştı ya internette araştırdım da yol izni olsa bile birlik içinden binmen lazım diyor otobüse anlamadım ki.
o kadar heveslenmişiz son anda ya aksilik çıkarsa diye düşünmüyolar mı hiç hem maddi hem manevi zarar sonuçtaayy benimki olsa oda böyle inat yapar sormazdı şu erkeklerin ben herşeyi biliyorum havaları yok mu öldürüyor beni
inşallah öyle bir zorunluluk yoktur bebeğim çünkü biz dönüş biletini beraber aldıksanmyrm canm ya aılesı gtmeseydı erkek arkadasm gelecektı cunku ucakla geldı gerı oyle gttı ıstanbula cuma cumartesı yanımızdaydı
canım bende öyle bi zorunluluk var diye biliyorum yani evciye çıkacaksa ailesinin imzası gerekiyo demişti benimkio kadar heveslenmişiz son anda ya aksilik çıkarsa diye düşünmüyolar mı hiç hem maddi hem manevi zarar sonuçta
inşallah öyle bir zorunluluk yoktur bebeğim çünkü biz dönüş biletini beraber aldık
ay vallaha boğucam ben bu çocuğu aramadı da daha offfcanım bende öyle bi zorunluluk var diye biliyorum yani evciye çıkacaksa ailesinin imzası gerekiyo demişti benimki
bekliyorsun ya aramaaazay vallaha boğucam ben bu çocuğu aramadı da daha offf
yine sormazsa komutana yemin töreninde olay çıkartcambekliyorsun ya aramaaazakşama çok var canım illaki arar
bide dövermişsin hehehheyine sormazsa komutana yemin töreninde olay çıkartcamonun yüzünden bi tersik olursa parçalayacağım için
yine sormazsa komutana yemin töreninde olay çıkartcambekliyorsun ya aramaaazakşama çok var canım illaki arar
net belirli olsa herşey ona göre ablasını ayarlıcam işte ayarlayabilirsem. çok rahat napıyım burda tasası bana kaldı.bide dövermişsin hehehhebugün sormazsa yarın sorar canım ya sinirlenme hemen
anlıyorum seni kıız benimkinde de bu rahatlık mevcut. hallederiiiiiiiiz mıdunda sürekli. senin arama şansında yok ki olsaydı bi arardın. ama ablasını ayarlasan iyi olur çünkü aileden birini illaki istiyolar evciye çıkması içinnet belirli olsa herşey ona göre ablasını ayarlıcam işte ayarlayabilirsem. çok rahat napıyım burda tasası bana kaldı.
askeriye bile başbaşa kalmamızı istemiyoranlıyorum seni kıız benimkinde de bu rahatlık mevcut. hallederiiiiiiiiz mıdunda sürekli. senin arama şansında yok ki olsaydı bi arardın. ama ablasını ayarlasan iyi olur çünkü aileden birini illaki istiyolar evciye çıkması için
ay arkada başınızda bi abla hiç hoş olamayacakkaskeriye bile başbaşa kalmamızı istemiyorne vardı tatlı tatlı başbaşa dönsek aman işimiz olsun da razıyım ablasına
saol bebeğim ya bu sabhta konuştum hersey yolunda cok sukurİyi bari kuzum çok şükür yaa gözün aydın hadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?