- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
işimiz olsun da gerisi önemli değil bebeğim yaay arkada başınızda bi abla hiç hoş olamayacakkama onada şükür bebeğim
Allah kavuştursun kuzumsaol bebeğim ya bu sabhta konuştum hersey yolunda cok sukur
haberdar et biziiiiiiiiiiişimiz olsun da gerisi önemli değil bebeğim ya
ay bir arasa hemen haber vericem zaten kuzum. dağıtım izni alınca ailenin gelmesine gerek yokmuş yol izninde niye böyle bir sorun çıkartıyorlar ki? hayır zenginiz belki neden birlik içinden kalkan otobüslere binmek zorunda askerimhaberdar et biziiiiiiiiii
ahahahhahaay bir arasa hemen haber vericem zaten kuzum. dağıtım izni alınca ailenin gelmesine gerek yokmuş yol izninde niye böyle bir sorun çıkartıyorlar ki? hayır zenginiz belki neden birlik içinden kalkan otobüslere binmek zorunda askerim
ay ben de anlamadım ki kuşum 3 dakikalık konuşmalarda anca bu kadar anlaşabiliyoruz. rahat rahat konuşabilsek iyice sorardım komutan nasıl açıkladı falan diye detaylıcaahahahhahakız kalacak ya bu evci iznine giriyor galiba o yüzden bilemedim ki bende
telefon geçirseydi keşke oda içeri ya bunları detaylarıyla konuşurdunz iyiceay ben de anlamadım ki kuşum 3 dakikalık konuşmalarda anca bu kadar anlaşabiliyoruz. rahat rahat konuşabilsek iyice sorardım komutan nasıl açıkladı falan diye detaylıca
orda tanıdık yok diye risk almayalım dedik bebeğim ya ahh keşketelefon geçirseydi keşke oda içeri ya bunları detaylarıyla konuşurdunz iyice
bekliceksin mecburen bebeğimorda tanıdık yok diye risk almayalım dedik bebeğim ya ahh keşke
hayır merak ettiğim nasıl bu kadar rahat olabiliyor. sonuçta tek başıma bilmediğim bir ile gidicem onu ordan alamadan dönersem nasıl üzülürüm bilmiyor herhalde. Hem üzülüyorum bu duruma hem de kızgınım benim oduna. Askerde olmasa bu rahatlığından büyük kavga çıkardı yalnızbekliceksin mecburen bebeğim
yani evet elinde kocaman bi hayalkırıklığıyla dönersin eğer olmazsa. Aynen canım valla askerde olmanın rahatlığı var hepsindehayır merak ettiğim nasıl bu kadar rahat olabiliyor. sonuçta tek başıma bilmediğim bir ile gidicem onu ordan alamadan dönersem nasıl üzülürüm bilmiyor herhalde. Hem üzülüyorum bu duruma hem de kızgınım benim oduna. Askerde olmasa bu rahatlığından büyük kavga çıkardı yalnız
vallaha kafamda deli sorularyani evet elinde kocaman bi hayalkırıklığıyla dönersin eğer olmazsa. Aynen canım valla askerde olmanın rahatlığı var hepsinde
soruların cevaplanacak bebeğim az sabreeetvallaha kafamda deli sorular
ayyyy işin zor kız senin valla naptın sanki he
hııı her zamanda kendileri haklı zatenAynen ya sorma, bugün çarşıya çıkmış nete girmiş konuştuk azcık laf soktum muhabbet arasında ahaha bana diyorki ben öyle demedim sen anlamak istediğin gibi anladın ben ona canım kanım kurban dedim sen lafın bitmesini beklemedin dediBu arada kargo yollucam dedim bir şeye ihtiyacın var mı dedim eşofman dedi
hııı her zamanda kendileri haklı zatenkargoyu ne zaman göndereceksin bebeğim bide eşofman eklemek durumunda kalacaksın o zaman
kuşummmmm nasılsın :) bayadır aklımdasın göremedim hiç seni arayı düzelttinizmi ??Aynen şaka arasında söyledi sonra boşver dedi durdu ya demek ki ihtiyacı var normalde söylemez hiç, bende de para sınırlı takımlar ne kadardır acaba
takım mı istedi ki canım? sadece aalt mı alsan. markalı bişey alma çalınır zaten yavrum da fiyatlar ne alemde hiç ilmiyorum bendeAynen şaka arasında söyledi sonra boşver dedi durdu ya demek ki ihtiyacı var normalde söylemez hiç, bende de para sınırlı takımlar ne kadardır acaba
:)) eski neşemi geri istiyorum bende .. safak son 19 sevnemıyormmmm şu hastalık hayat ışığımöı söndürdüİyiyiz allaha çok şükür balımmmmmm.. Gün sayıyoruz işteee.. Hayaller kuruyoruz aşkımla durmadan:)) kızlarla sohbet ediyoruz öyle öyle geçiyo günler:)) kendine çok dikkat et bitanem yaa.. Çalışmak sana yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?