2014 Yarenleri! :)

haberdar et biziiiiiiiiii
ay bir arasa hemen haber vericem zaten kuzum. dağıtım izni alınca ailenin gelmesine gerek yokmuş yol izninde niye böyle bir sorun çıkartıyorlar ki? hayır zenginiz belki neden birlik içinden kalkan otobüslere binmek zorunda askerim

ahahahhaha kız kalacak ya bu evci iznine giriyor galiba o yüzden bilemedim ki bende

ahahahhaha kız kalacak ya bu evci iznine giriyor galiba o yüzden bilemedim ki bende
ay ben de anlamadım ki kuşum 3 dakikalık konuşmalarda anca bu kadar anlaşabiliyoruz. rahat rahat konuşabilsek iyice sorardım komutan nasıl açıkladı falan diye detaylıca

bekliceksin mecburen bebeğim
hayır merak ettiğim nasıl bu kadar rahat olabiliyor. sonuçta tek başıma bilmediğim bir ile gidicem onu ordan alamadan dönersem nasıl üzülürüm bilmiyor herhalde. Hem üzülüyorum bu duruma hem de kızgınım benim oduna. Askerde olmasa bu rahatlığından büyük kavga çıkardı yalnız

yani evet elinde kocaman bi hayalkırıklığıyla dönersin eğer olmazsa. Aynen canım valla askerde olmanın rahatlığı var hepsinde

ayyyy işin zor kız senin valla naptın sanki he

Aynen ya sorma, bugün çarşıya çıkmış nete girmiş konuştuk azcık laf soktum muhabbet arasında ahaha bana diyorki ben öyle demedim sen anlamak istediğin gibi anladın ben ona canım kanım kurban dedim sen lafın bitmesini beklemedin dedi Bu arada kargo yollucam dedim bir şeye ihtiyacın var mı dedim eşofman dedi

hııı her zamanda kendileri haklı zaten kargoyu ne zaman göndereceksin bebeğim bide eşofman eklemek durumunda kalacaksın o zaman

hııı her zamanda kendileri haklı zaten kargoyu ne zaman göndereceksin bebeğim bide eşofman eklemek durumunda kalacaksın o zaman

Aynen şaka arasında söyledi sonra boşver dedi durdu ya demek ki ihtiyacı var normalde söylemez hiç, bende de para sınırlı takımlar ne kadardır acaba

Aynen şaka arasında söyledi sonra boşver dedi durdu ya demek ki ihtiyacı var normalde söylemez hiç, bende de para sınırlı takımlar ne kadardır acaba
kuşummmmm nasılsın :) bayadır aklımdasın göremedim hiç seni arayı düzelttinizmi ??

takım mı istedi ki canım? sadece aalt mı alsan. markalı bişey alma çalınır zaten yavrum da fiyatlar ne alemde hiç ilmiyorum bende

:)) eski neşemi geri istiyorum bende .. safak son 19 sevnemıyormmmm şu hastalık hayat ışığımöı söndürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…