2014 Yarenleri! :)

kuşummmmm nasılsın :) bayadır aklımdasın göremedim hiç seni arayı düzelttinizmi ??
Eneeeeeeeeeem bacuuuuuuuummmm Düzelttik canım ama nereye kadar bilmiyorum malum sorunlarımız mevcut. Kargo yollucam kek kurabiye vs bir şeye ihtiyacın var mı dedim eşofman dedi takım istiyor beyfendi bulmak bir dert bakalımmm

takım mı istedi ki canım? sadece aalt mı alsan. markalı bişey alma çalınır zaten yavrum da fiyatlar ne alemde hiç ilmiyorum bende
Aynen marka almam zaten orda ne olacağı belli değil nasıl bir şey alsam acabaa

kız 25 30a var wakikide oraya baksana fenada değiller güzeller yani

ay çok sevindimmm balımm benimm oh beyefendiye bak bide sipariş vermiş :)
bende sözde yolluycam aylar oldu

ay çok sevindimmm balımm benimm oh beyefendiye bak bide sipariş vermiş :)
bende sözde yolluycam aylar oldu

Ben de aylardır yollayacaktım işte bu haftasonu ayarlayıp yollucam her şeyi inşallah. Şaka falan dedi sonra güldü falan boşver dedi ama belliki ihtiyacı var bakalımm bulursam alcam

Ben de aylardır yollayacaktım işte bu haftasonu ayarlayıp yollucam her şeyi inşallah. Şaka falan dedi sonra güldü falan boşver dedi ama belliki ihtiyacı var bakalımm bulursam alcam
al kız :) ihtiyacı olmasa demezdiii :)ben ne koycam 1 haftaya eline geçicek yiyecek koyamam böceklenir valla yiyecek faslını ayarlarımda kıyafet bişey koymamlazım ne koysam ki ?

denizimmmm kuzucummm
Güzel yeşommmmm beniiiiiimmmm Bomba bomba nokta koooommmm Nabeeeerrrr?
Kuzum ben buraya bakıyordum ama yabancı kalmıştım konulara hiç yazmıyordum şafak saymaya yazarken buraya yazmışım komik oldu azcıkın :) hoşbuldum şekerimmmmm
bibiğimmm gel katıl aramıza sendeeeeeeeee Yaz bizede azcıkınn

kıııııız napıyon bebeğimmm
oyy pıtırcığımda burdaymış ya
napıyım salvonun derdine ortak oluyom sen napyon
aylardır kargo yolluycam hep aksilikler oldu durdu ha şimdi diyom onada ne koycam bulamıyorumm
hırka düşündüm yaz geldi

eviiiiiiiiiiit burdayımmmm
gönder artık kız yetti gari ne gönderilir kı başkaaaa gömlek falan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…