Eneeeeeeeeeem bacuuuuuuuummmmkuşummmmm nasılsın :) bayadır aklımdasın göremedim hiç seni arayı düzelttinizmi ??
Aynen marka almam zaten orda ne olacağı belli değil nasıl bir şey alsam acabaatakım mı istedi ki canım? sadece aalt mı alsan. markalı bişey alma çalınır zaten yavrum da fiyatlar ne alemde hiç ilmiyorum bende
kız 25 30a var wakikide oraya baksana fenada değiller güzeller yaniEneeeeeeeeeem bacuuuuuuuummmmDüzelttik canım ama nereye kadar bilmiyorum malum sorunlarımız mevcut. Kargo yollucam kek kurabiye vs bir şeye ihtiyacın var mı dedim eşofman dedi takım istiyor beyfendi bulmak bir dert bakalımmm
Aynen marka almam zaten orda ne olacağı belli değil nasıl bir şey alsam acabaa
kız 25 30a var wakikide oraya baksana fenada değiller güzeller yani
tek alt al canım zaten bence ya takım mı istedi kiTakım değilki onlar yavruu ya tek alt varBulamazsam ucuzundan alt alırım ahaha bu ay çok giderim oldu napim
Aynen canım takım dediiiiiitek alt al canım zaten bence ya takım mı istedi ki
oy dağlar oooyAynen canım takım dediiiiii
oy dağlar oooymecbur alınacak o zaman kuzum ağzıyla istemiş
ay çok sevindimmm balımm benimmEneeeeeeeeeem bacuuuuuuuummmmDüzelttik canım ama nereye kadar bilmiyorum malum sorunlarımız mevcut. Kargo yollucam kek kurabiye vs bir şeye ihtiyacın var mı dedim eşofman dedi takım istiyor beyfendi bulmak bir dert bakalımmm
ay benimkide istemez canım hiç isterse bende ne yapar ne eder alırdım haklısınNormalde bende hiçbir şey istemez böyleDemekki ihtiyacı var Bulmam gerek
ay çok sevindimmm balımm benimmoh beyefendiye bak bide sipariş vermiş :)
bende sözde yolluycam aylar oldu
Bir gidip bakcam bende bugün inşallah bulurum uygun bir şeyay benimkide istemez canım hiç isterse bende ne yapar ne eder alırdım haklısınçarşıya bi çıkıp bakarsın olmazsa
Fıstığımmmmm inşallah ablası gelebilir senînle bebeğimmmmkuzu günaydın başıma neler geldiüstte yazdım oku bak offff
bak bakalım yavrum uygun bişeyler bulursun inşallahBir gidip bakcam bende bugün inşallah bulurum uygun bir şey
al kız :) ihtiyacı olmasa demezdiii :)ben ne koycam 1 haftaya eline geçicek yiyecek koyamam böceklenir vallaBen de aylardır yollayacaktım işte bu haftasonu ayarlayıp yollucam her şeyi inşallah. Şaka falan dedi sonra güldü falan boşver dedi ama belliki ihtiyacı var bakalımm bulursam alcam
kıııııız napıyon bebeğimmmal kız :) ihtiyacı olmasa demezdiii :)ben ne koycam 1 haftaya eline geçicek yiyecek koyamam böceklenir vallayiyecek faslını ayarlarımda kıyafet bişey koymamlazım ne koysam ki ?
Güzel yeşommmmm beniiiiiimmmmdenizimmmm kuzucummm
bibiğimmm gel katıl aramıza sendeeeeeeeeeKuzum ben buraya bakıyordum ama yabancı kalmıştım konulara hiç yazmıyordum şafak saymaya yazarken buraya yazmışım komik oldu azcıkın :) hoşbuldum şekerimmmmm
oyy pıtırcığımda burdaymış yakıııııız napıyon bebeğimmm
denizzzzzzzzimmmmm :)Güzel yeşommmmm beniiiiiimmmmBomba bomba nokta koooommmm Nabeeeerrrr?
bibiğimmm gel katıl aramıza sendeeeeeeeeeYaz bizede azcıkınn
eviiiiiiiiiiit burdayımmmmoyy pıtırcığımda burdaymış ya
napıyım salvonun derdine ortak oluyom sen napyon
aylardır kargo yolluycam hep aksilikler oldu durdu ha şimdi diyom onada ne koycam bulamıyorumm
hırka düşündüm yaz geldi
Rabbim geçerini versin bitanemmmmmmmm.. Aşkiton gelince sana yeniden hayat verirrrrrr:):):):):):)) eski neşemi geri istiyorum bende .. safak son 19 sevnemıyormmmm şu hastalık hayat ışığımöı söndürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?