Ahaha aldiktan sonra benle dalga geçer kesin :)popkek, canga, benimo, çizi, nescafe, salep, sıcak çikolata, aromalı süt(çocuk muyum ben yeaa diyebilir ama sonuçta süt içmesi gerek nerden bulupta içecek ben kesin göndericem bunu:) )
marmelatlı kurupasta, olala, meyveli yoğurt (havalar soğuk ya hemen bozulmaz)
bu şekilde canım aklıma gelenler:)
hmm anladım kuzum ben tanışıyosunuz sanmıştım:)
Ahaha aldiktan sonra benle dalga geçer kesin :)
Aile beni taniyorda olmaz oylee ki ben zaten gidebilsem dahi rahat etmem, dönmesini beklicem mecburen. Ama geldiği gün havaalanına gitcem bir aksilik cikmazsa karsilamaya
iyiyim kuzucum sen nasılsınngüzeelliiik naber adaş
bende iyi bebeğim ne olsun yuvarlanıp gidiyoosiyiyim kuzucum sen nasılsınn
aynen kuzum ya valla benimkide küstü banabende iyi bebeğim ne olsun yuvarlanıp gidiyoos
canım nişanlısınız zaten kabul etseydin keşke bak eniştemiz ne güzel romantiklik yapmış. keşke benimkide yapsa seve seve kabul ederim vallaaynen kuzum ya valla benimkide küstü banaFaceboka ikimizin çocukluk fotosunu eklemiş işte üstüne duygusal birşeyler yazmış benide etiketlemiş bende etiketi kabul etmedim sonuçta kuzum abim var akraba var büsürü herkez görmek zorunda değil yani benim nişanlımla diyaloğumu vay efendim neden kabul etmiyormuşum tırı vırı ya pöff
iyi geceler canımmmKızlar ben çıkıyorum artık kitlendim kaldım buraya
İyi geceler aşklı rüyalar
ya kuzum ne bilyim ben facebook olaylarını pek sevmiyorum sözümden bile 1 2 foto anca vardır yani normal hayatta görüşmediğim yada özelimi anlatmadığım insanların sosyal medya aracılığıyla bunları öğrenmesi bana pek hoş gelmiyor . yani kötü bir niyetim yoktu aslında ama alt üstü facebook yani bunun hakkında tartışmak bile bana saçma geliyor yacanım nişanlısınız zaten kabul etseydin keşke bak eniştemiz ne güzel romantiklik yapmış. keşke benimkide yapsa seve seve kabul ederim vallaalınması normal. askerde olmasa alımazdı belki ama orda ki psikolojiyle küsmüş demekki sanaa
Sevgimmm noldu bebeğimmmya kuzum ne bilyim ben facebook olaylarını pek sevmiyorum sözümden bile 1 2 foto anca vardır yani normal hayatta görüşmediğim yada özelimi anlatmadığım insanların sosyal medya aracılığıyla bunları öğrenmesi bana pek hoş gelmiyor . yani kötü bir niyetim yoktu aslında ama alt üstü facebook yani bunun hakkında tartışmak bile bana saçma geliyor ya
aslında haklısın bebeğim ama onun açısından da düşünmek lazım alıngandır şimdi o. acaba benden utanıyo mu falan diye düşünmüş olabilr. düşüncen mantıklı ama şuan mantıklı düşünemez eniştemiz o yüzden alındı büyük ihtimalleya kuzum ne bilyim ben facebook olaylarını pek sevmiyorum sözümden bile 1 2 foto anca vardır yani normal hayatta görüşmediğim yada özelimi anlatmadığım insanların sosyal medya aracılığıyla bunları öğrenmesi bana pek hoş gelmiyor . yani kötü bir niyetim yoktu aslında ama alt üstü facebook yani bunun hakkında tartışmak bile bana saçma geliyor ya
Sevgimmm noldu bebeğimmm
aslında haklısın bebeğim ama onun açısından da düşünmek lazım alıngandır şimdi o. acaba benden utanıyo mu falan diye düşünmüş olabilr. düşüncen mantıklı ama şuan mantıklı düşünemez eniştemiz o yüzden alındı büyük ihtimalle
çocuk gibi olabiliyor bazen canım ya. alttan alsaydın keşkeay kuzum sorma facebooktaki eklediği fotoğrafın etiketini kabul etmedim diye saçma bi konu tartışmaya döndü.
Haklısın kuzum ya bende alttan almadım şimdi onu suçlayamam hep ama böyle gereksiz birşeyden problem çıkınca sinir oluyorum ya
aynen kuzum yani facedeki fotoğrafı millet görse ne görmese ne ha hiçbir fotomuzu eklemesem yaptığını haklı bulurum ama öylede değil saçma bi konudan birbirimizi kırıyoruz işteçocuk gibi olabiliyor bazen canım ya. alttan alsaydın keşke
Kuşum beniiiiiiimmmm haklısın bitanem bende senin gibi düşünüyorum.. Her yaptığımızı, her hissettiğimizi insanlar bilmek zorunda değîl.. Özel hayat diye bişey var.. Onunla benim aramda kalmalı anlamlı sözler bile.. Herkes bilirse bi ÖZELliği kalmaz öyle değilmi? Onun açısından balıcak olursak sana jest yapmak, seni mutlu etmek istemiş kötü bi niyeti yok kuşum.. Güzel güzel konuşup anlatırsın düşündüklerini o da anlıycaktır eminim:)ay kuzum sorma facebooktaki eklediği fotoğrafın etiketini kabul etmedim diye saçma bi konu tartışmaya döndü.
Haklısın kuzum ya bende alttan almadım şimdi onu suçlayamam hep ama böyle gereksiz birşeyden problem çıkınca sinir oluyorum ya
canım benim evet zaten haklısın ama işte alıngan döneminde demekki oda. böyle düşündüğünü söyle ona konuşmayı dene. kavga etmeyin kız üzmeyin birbiriniziaynen kuzum yani facedeki fotoğrafı millet görse ne görmese ne ha hiçbir fotomuzu eklemesem yaptığını haklı bulurum ama öylede değil saçma bi konudan birbirimizi kırıyoruz işte
aynen bebeğim bende senin gibi düşünüyorum . bende sinirlendim face kapattım zaten yani bana tartışma açmaya sebeb olacaksa hiç olmasın daha iyi . Erkek arkadaşımla bu konuda zıtız biraz kuzu mesela o her özel günde çok güzel süprizler hazırlamıştır hiçbirini faceye instagrama koymadım evlilik teklifim çok güzeldi onu bile koymadım çünkü oralarda sadece çok samimi olduğum insanlar yok insanlar dedikodunumu yapar iyi gözle kötü gözle mi bakar bilemezsin.Kuşum beniiiiiiimmmm haklısın bitanem bende senin gibi düşünüyorum.. Her yaptığımızı, her hissettiğimizi insanlar bilmek zorunda değîl.. Özel hayat diye bişey var.. Onunla benim aramda kalmalı anlamlı sözler bile.. Herkes bilirse bi ÖZELliği kalmaz öyle değilmi? Onun açısından balıcak olursak sana jestm yapmak, seni mutlu etmek istemiş kötü bi niyeti yok kuşum.. Güzel güzel konuşup anlatırsın düşündüklerini o da anlıycaktır eminim:)
evet kuzucum haklısıncanım benim evet zaten haklısın ama işte alıngan döneminde demekki oda. böyle düşündüğünü söyle ona konuşmayı dene. kavga etmeyin kız üzmeyin birbirinizi
Bebeğim kesinlikle öylee.. Herkes senîn gibi olmayabiliyo kötü niyetli fesat insanlarda var maalesef.. Ben nazarada inanırım bebeğîm allah korusun nazar değer yaaaynen bebeğim bende senin gibi düşünüyorum . bende sinirlendim face kapattım zaten yani bana tartışma açmaya sebeb olacaksa hiç olmasın daha iyi . Erkek arkadaşımla bu konuda zıtız biraz kuzu mesela o her özel günde çok güzel süprizler hazırlamıştır hiçbirini faceye instagrama koymadım evlilik teklifim çok güzeldi onu bile koymadım çünkü oralarda sadece çok samimi olduğum insanlar yok insanlar dedikodunumu yapar iyi gözle kötü gözle mi bakar bilemezsin.
Ama onda da tam tersi hepsi yüklüdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?