konuşur düzelirsiniz inşallah bebeğim
Aynen kuzumm çok haklısın seninle aynı fikirdeyiz bu konulardaBebeğim kesinlikle öylee.. Herkes senîn gibi olmayabiliyo kötü niyetli fesat insanlarda var maalesef.. Ben nazarada inanırım bebeğîm allah korusun nazar değer yaabnmde bi zmnlar facebokum vardı bebeğim nişanlımla saçma bi sebepten tartışmıştık face yüzünden.. Sevdiğimden ve bnm huzurundan, mutluluğumdan önmli değil diyip kapattım.. Bi dahada açmadım.. Gerek yok yaa.. Ben görüşmek istediğim arkadaşlarımla zaten görüşüyorummm.. Dıdısının dıdısını görüpte napiyim ben faceii İnanki hiç bişey senden ve sevdiğinden kıymetli değil kuşum.. Konuştuğunuzda al aşkitonun gönlünü..
Ayyyy hiç tahammül edemezdim bende o kızaaaaaadüzeliriz bitanem inşallah kısa sürer bizim genelde
Aynen kuzumm çok haklısın seninle aynı fikirdeyiz bu konulardaay kuzu bide öle garipki yolda görsen tanıyıp selam vermicek insanlar facede ekliyor kabul etsen bi dert etmesen bi dert En doğrusunu yapmışşın valla . benim bi arkadaşım var kuzu kız paso face den instagram dan milleti takip eder o napmış bu napmış herkezin yaptığı hakkında konuşur dedikodusunu yapar tanıdığı tanımadığı insanın . ay o bunu almış bunun kocası bunu yapmış bazen sanane diye çığlık atasım geliyor kızın yanında Sanırım bu konularda biraz ketumum kuzu ben ya mesela böle zamanlarda haksız olsamda o yazana kdr yazmıom
iyi geceler bebeğimmmm yarın haberleşiriz öptüm seniKızlaaaarrr ben yatıyorum artkkk saat çok geç oldu uyanamıycam yarınnnn.. İyi geceler bebişlerrrrr:)
canummm bende yatıyorummm öpüyorum seni güzelimkonuşur düzelirsiniz inşallah bebeğim
Kızlaaaarrr ben yatıyorum artkkk saat çok geç oldu uyanamıycam yarınnnn.. İyi geceler bebişlerrrrr:)
iyi geceler bebekleriiiim öpüyoooommmcanummm bende yatıyorummm öpüyorum seni güzelim
O zaman paletli yollarsin daha iyi kuzum çikolata falan :) eşofman senin yapacaklarını mektup ohhhBenimki abur cubur yemeye başlamış son dönemlerde ne yollasam acaba markette talimatın azcik
evet yazın izmir cıvıl cıvıl her yerde kızlar ohh super
:)
sen bilirsin oh :) çok lezzetli olacakMervemmmm nasılsın kuzucummmmm?
Yi kııııızz yiiiiiiAfiyet bal şeker olsuuuuunnnn
bak ben geçen sevgililer gününde bizim küçük anılarımızın olduğu mesajlar yazdım sonundada sevgililer günün kutlu olsun yazdım 10 tane arkadaşıma mesaj olarak gönderttim . istersen sana bi örneğini yazarım en sonundada ben mesaj attım çok mutlu oldu :)kızzzlarrr merhabaaaBir derdimmm varr yarın askerimin doğum günü 1 hafta sonra geleceği için o zaman kutlarız dedim hiçbir şey düşünmedim ancak sonradan kuru kuruya kutlamak olmaz yarın diye düşündüm ne yapsammm videomu çeksemmm
hadi ya her askeriyede kendi kafasına göre kural koyuyor ne biçim iştir bu yaKızlar yaaa burdur'un evci izni hakkındaki kuralına gıcık oldumcuma akşamdan değil ctesi sabahtan çıkabiliyomuş ve pazar günü hemencik teslim olmalıymış
hoşbulduk canım benim bende 23 geçen ocak yaşında girmiş bulunmaktayım :) yarışmamıza istanbuldan katılmaktayım bütün arkadaşlarımı sevgiyle öpüyorumHoşgeldin kuzum aramıza ben merve 23 yaşındayım şafak 123 :) sen nerden tanisalim :)
canisimm iyiyim cok sukur ama cok heycanliyim stresliyim.. erdi is gorusmesine gidiyo aklim hep onda valla :/ insallah olurrrr
sen nasilsin guzelimmmm
canım yemin töreninden sonra annesinin imzasıyla iki gün evci çıkabiliyorlar mı?
Güzel yeşommmmm beniiiiiimmmmBomba bomba nokta koooommmm Nabeeeerrrr?
bibiğimmm gel katıl aramıza sendeeeeeeeeeYaz bizede azcıkınn
napmışlar yine canım benim, Rabbim yardımcıları olsun
suriye sınırında köyü basmış 90 kişi kaçırıldı ama tv söylenmedi ne yazıkki ..Allah sonumuzu hayır etsin kuzum bende yoğunmum giremiyorum askerimle konuşamıyorum izine gelmedi cep tel akşamları açamıyor artık arama yapılıyormuş ne bileyim darma dağınık duygulardayım inana sen nasılsın canım...
şafak zor atıyor bugünlerde tatlım herhalde ama geçecek biraz daha sabırrrsizin şafak bayağı azalmıştır değil mi
biz izindeyiz bebeğim haftabaşı tekrar Urfa yollarına düşecek sevdiceğim,, iznin son günlerini değerlendirmeye çalışıyoruz
şafak 53 canım ..benimde canım urfada nerde sizinki ne gzüel aman doya doya yaşayın bimki izine falan gelemdi erken geleyim diye...
Urfa viranşehirde canım, evet ya kısa dönemde izne gerek yok doğru düşünmüşsünüz
benim canım suruçta karakolda gözetlemecilik yapıyor vere vere o görevi vermişler canım a...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?