2014 Yarenleri! :)

konuşur düzelirsiniz inşallah bebeğim

düzeliriz bitanem inşallah kısa sürer bizim genelde

Aynen kuzumm çok haklısın seninle aynı fikirdeyiz bu konulardaay kuzu bide öle garipki yolda görsen tanıyıp selam vermicek insanlar facede ekliyor kabul etsen bi dert etmesen bi dert En doğrusunu yapmışşın valla . benim bi arkadaşım var kuzu kız paso face den instagram dan milleti takip eder o napmış bu napmış herkezin yaptığı hakkında konuşur dedikodusunu yapar tanıdığı tanımadığı insanın . ay o bunu almış bunun kocası bunu yapmış bazen sanane diye çığlık atasım geliyor kızın yanında Sanırım bu konularda biraz ketumum kuzu ben ya mesela böle zamanlarda haksız olsamda o yazana kdr yazmıom

Ayyyy hiç tahammül edemezdim bende o kızaaaaaa Senin yanında onların dedikodusunu yapıosa arkandanda onlara senin dedikodunu yapabilir bebeğimmm.. Aman dikkat et..

Bence yarın sen yazmadan aşkiton sana yazıcakkkk ve sende karşılık olarak tatlı tatlı aşk kokan bi msj yazıcaksınnn fıstıkkk

Benimki abur cubur yemeye başlamış son dönemlerde ne yollasam acaba markette talimatın azcik
evet yazın izmir cıvıl cıvıl her yerde kızlar ohh super

:)
O zaman paletli yollarsin daha iyi kuzum çikolata falan :) eşofman senin yapacaklarını mektup ohhh benimki mektup istemedi o yüzden yazmadım abur cubur da yollamak istemediği zaten 20 kilo verdi iyice yemekleri aksar off

bak ben geçen sevgililer gününde bizim küçük anılarımızın olduğu mesajlar yazdım sonundada sevgililer günün kutlu olsun yazdım 10 tane arkadaşıma mesaj olarak gönderttim . istersen sana bi örneğini yazarım en sonundada ben mesaj attım çok mutlu oldu :)

Hoşgeldin kuzum aramıza ben merve 23 yaşındayım şafak 123 :) sen nerden tanisalim :)
hoşbulduk canım benim bende 23 geçen ocak yaşında girmiş bulunmaktayım :) yarışmamıza istanbuldan katılmaktayım bütün arkadaşlarımı sevgiyle öpüyorum şafak bugün 65 askerimde Siirt eruh bağgözede öyle işte canım zaman geçirmeye çalışıyorum

canisimm iyiyim cok sukur ama cok heycanliyim stresliyim.. erdi is gorusmesine gidiyo aklim hep onda valla :/ insallah olurrrr

sen nasilsin guzelimmmm

bebeğim daha yeni yazabiliyorum kusuruma bakma çok şükür bende iyiyim bebikiimm.. ooo sizde iş heyecanları başladı he, hayırlısı canım inşallah ona en uygun yer olur bir an önce

canım yemin töreninden sonra annesinin imzasıyla iki gün evci çıkabiliyorlar mı?

birisi cevapladı mı bilmiyorum ama, evet şekerim annesinin babasının evli abi veya ablasının imzasıyla evci iznine çıkabilir

napmışlar yine canım benim, Rabbim yardımcıları olsun

suriye sınırında köyü basmış 90 kişi kaçırıldı ama tv söylenmedi ne yazıkki ..Allah sonumuzu hayır etsin kuzum bende yoğunmum giremiyorum askerimle konuşamıyorum izine gelmedi cep tel akşamları açamıyor artık arama yapılıyormuş ne bileyim darma dağınık duygulardayım inana sen nasılsın canım...

şafak zor atıyor bugünlerde tatlım herhalde ama geçecek biraz daha sabırrr sizin şafak bayağı azalmıştır değil mi
biz izindeyiz bebeğim haftabaşı tekrar Urfa yollarına düşecek sevdiceğim,, iznin son günlerini değerlendirmeye çalışıyoruz

şafak 53 canım ..benimde canım urfada nerde sizinki ne gzüel aman doya doya yaşayın bimki izine falan gelemdi erken geleyim diye...

Kızlar çok snir oldm ya off.
Benimkinin annesi yemin törenine gitmeyi dsünüyordu süprz yapıp. Benimknin bi arkdşı var ortaokldan beri grüştüğü ve ailesi. Nyse onlarla gdilcekti süpriz yapılcaktı. Geçen hafta aşkm bileti almış sonrasında annesiyle knuşmuş annesi de süprz yapcktk demiş. E bu işin süprzi mi olur ccuk bileti aldı yani. Nyse iptal olmştu gitmek. Bugün konuştk annesyle. O arkadaşı ailesi illa gidelim demişler bende dedim e bileti aldı sonuçta. E çok ısrar ediyorlar ille de gitcez diyolar dedi iyide ani süprzi sevmio dedim bliyorm sevmiyo ama gidicez büyük ihtimal dedi. Bende ben gelemicem izin alamadım dedim (gidemicektim zaten)
Oda üzüldü sanki hm tmam dedi. Sonra biraz konuşup kapattık çok sinirim bozuldu morali bozulcak aşkımın bide boşuna bilet aldırdrlar ccuğa. Hiç düşünmüyorlar ya hiç. Sinirim tepemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…