anladım bebeğiiiiim sağolbebeğim daha yeni yazabiliyorum kusuruma bakmaçok şükür bende iyiyim bebikiimm.. ooo sizde iş heyecanları başladı he, hayırlısı canım inşallah ona en uygun yer olur bir an önce
birisi cevapladı mı bilmiyorum ama, evet şekerim annesinin babasının evli abi veya ablasının imzasıyla evci iznine çıkabilir
aynen canım karşıla:)
zaten çok duramaz senin yanında olmak varken:)
o saydıklarımın hepsini alıcam dalga geçseler bile yicekler yani o kesin
Benimki geçen sefer mektuba değil fotoğrafa ağlamış ahahaO zaman paletli yollarsin daha iyi kuzum çikolata falan :) eşofman senin yapacaklarını mektup ohhhbenimki mektup istemedi o yüzden yazmadım abur cubur da yollamak istemediği zaten 20 kilo verdi iyice yemekleri aksar off
onemli degil tatliiim :) yok balim ya ne heycani, heycan meycaan kalmadi hep husrannn. moralimiz cok bozuluyo ama caktirmiyoruz baakalim hayirlisiyla bi is bulur insallahhhbebeğim daha yeni yazabiliyorum kusuruma bakmaçok şükür bende iyiyim bebikiimm.. ooo sizde iş heyecanları başladı he, hayırlısı canım inşallah ona en uygun yer olur bir an önce
birisi cevapladı mı bilmiyorum ama, evet şekerim annesinin babasının evli abi veya ablasının imzasıyla evci iznine çıkabilir
e simdi sen askerini goremicekmisin tatlimm??Kızlar çok snir oldm ya off.
Benimkinin annesi yemin törenine gitmeyi dsünüyordu süprz yapıp. Benimknin bi arkdşı var ortaokldan beri grüştüğü ve ailesi. Nyse onlarla gdilcekti süpriz yapılcaktı. Geçen hafta aşkm bileti almış sonrasında annesiyle knuşmuş annesi de süprz yapcktk demiş. E bu işin süprzi mi olur ccuk bileti aldı yani. Nyse iptal olmştu gitmek. Bugün konuştk annesyle. O arkadaşı ailesi illa gidelim demişler bende dedim e bileti aldı sonuçta. E çok ısrar ediyorlar ille de gitcez diyolar dedi iyide ani süprzi sevmio dedim bliyorm sevmiyo ama gidicez büyük ihtimal dedi. Bende ben gelemicem izin alamadım dedim (gidemicektim zaten)
Oda üzüldü sanki hm tmam dedi. Sonra biraz konuşup kapattık çok sinirim bozuldu morali bozulcak aşkımın bide boşuna bilet aldırdrlar ccuğa. Hiç düşünmüyorlar ya hiç. Sinirim tepemde.
onemli degil tatliiim :) yok balim ya ne heycani, heycan meycaan kalmadi hep husrannn. moralimiz cok bozuluyo ama caktirmiyoruz baakalim hayirlisiyla bi is bulur insallahhh
sen napiosun balim nasilsin askerin nasil?
uzun donemmiydi kuzum bak bitmiş yaş !) Allah kavuştursunnn kuzum herkesleri :)hoşbulduk canım benim bende 23 geçen ocak yaşında girmiş bulunmaktayım :) yarışmamıza istanbuldan katılmaktayım bütün arkadaşlarımı sevgiyle öpüyorumşafak bugün 65 askerimde Siirt eruh bağgözede öyle işte canım zaman geçirmeye çalışıyorum
Çok ilginç oldu bu çocuklar yaa :) bende parfüm sıktım diye dolapdab çıkarmaz o şimdi yaa kıskançlıktan :)Gitcem bakalım bir zamanı gelsinde inşallahYolla bende farklı şeyler bulursam yollucam, acaba makarasına bir paket sigara yollayıp kırmızı kurdele mi taksam ahaha o benim saçmalıklarıma çok güler çünkü
Benimki geçen sefer mektuba değil fotoğrafa ağlamış ahaha
onemli degil tatliiim :) yok balim ya ne heycani, heycan meycaan kalmadi hep husrannn. moralimiz cok bozuluyo ama caktirmiyoruz baakalim hayirlisiyla bi is bulur insallahhh
sen napiosun balim nasilsin askerin nasil?
e simdi sen askerini goremicekmisin tatlimm??
uzun dönem tatlım ama bizimkinin çarşı izini falan da yok çok sıkıntılı oluyor dağdaki komutanları kaldıkları koğuşun prizlerini sökmüş şarj etmesinler telefonlarını diye böyle askerlik yapıyor işte kafayı yemeden gelseuzun donemmiydi kuzum bak bitmiş yaş !) Allah kavuştursunnn kuzum herkesleri :)
Allah YARDIMCINIZ olsun kuzum size iki Jat daha zor yaauzun dönem tatlım ama bizimkinin çarşı izini falan da yok çok sıkıntılı oluyor dağdaki komutanları kaldıkları koğuşun prizlerini sökmüş şarj etmesinler telefonlarını diye böyle askerlik yapıyor işte kafayı yemeden gelseRabbim bütün bekleyenlere kavuşmayı nasip etsin herkes çok mutlu olsun çünkü dünyada tek başına mutluluk olmaz :)
Guzellikkkkkkkkk :)kızlaaaaaaaaaaaaaaar
naber canımGuzellikkkkkkkkk :)
Çok ilginç oldu bu çocuklar yaa :) bende parfüm sıktım diye dolapdab çıkarmaz o şimdi yaa kıskançlıktan :)
evet canım mayıs dönemi 7 mayısta gitmişti işteAllah YARDIMCINIZ olsun kuzum size iki Jat daha zor yaamayis donemimisiniz sizde kuzum ?
Benimki de elektrik hane deki dolaba aşmış kimse giremez oraya diye :) sevin de çarşıları kitlense sevineceksin has :) sana sarar kuzum tavslye etmem :)Ahaha benimki fotoğrafı cebinden çıkarmıyormuş öyle demişti
Milletin askereleri dağda orda burda çarşı izni bile yok benimki merkezi yerde ohh sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doğuda olaydı belki değerimi anlardı
Ayni donemiz kuzum benim de mayıs 7 teslimimiz :) ahh ahhh ama şafak 123evet canım mayıs dönemi 7 mayısta gitmişti işte
İyi kuzummm ya yurtdayim tembellik yapıyorum birazdan okula gitcem örfnaber canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?