Kuzummm ???
iyiyim bende canım ne olsun işteİyi kuzummm ya yurtdayim tembellik yapıyorum birazdan okula gitcem örfsen nasılsın bakalım
Kuzummm ???
canım ben anlamadım ya gitmelerinde ne gibi bi sakınca var kiKuzum ya moralm bozukk
İki sayfa önce yazdım okur musun
hhuuuhuuuuiyiyim bende canım ne olsun işte
iyiyim kuzuucumm iş görüşmesine gittim geldimm bakalım geri dönüş olcakmıselam bebeğimmmmmmnapıyosun nasılsın
nereye gittin yavrum. dönüş yaparlar umarımiyiyim kuzuucumm iş görüşmesine gittim geldimm bakalım geri dönüş olcakmısen nasılsın
canım ben anlamadım ya gitmelerinde ne gibi bi sakınca var ki
özel bir kreşin muhasebe bölümüne gittim kuzum. Cuma günü haber veririz dediler şartlar çok iyi sadece ulaşım zor biraz onada alışırım zamanla inş olurnereye gittin yavrum. dönüş yaparlar umarımbende iyiyim bebeğim evdeyim öyle
canım ailesi sonuçta ama yani gitmek istemeleri kadar normal bişey yok ki giden parada nasıl olsa ailesinden çıkıyor takma kafana sen yavrumCanım benimki biletini aldı yani önceden deselerdi hem bende izin alırdım hem de bilet almamış olurdu şimdi bileti yanacak yani yazık değil mi?
Bide o ani süprzleri sevmiyor hala saf saf hareket ediyorlar
ay güzelmiş bebeğim dönüş yaparlar inşallah. Darısı banaaözel bir kreşin muhasebe bölümüne gittim kuzum. Cuma günü haber veririz dediler şartlar çok iyi sadece ulaşım zor biraz onada alışırım zamanla inş olur
ay amin kuzum inşallahay güzelmiş bebeğim dönüş yaparlar inşallah. Darısı banaa
canım ailesi sonuçta ama yani gitmek istemeleri kadar normal bişey yok ki giden parada nasıl olsa ailesinden çıkıyor takma kafana sen yavrum
sen bişey deme sonra sen kötü olursun. Kız boşver kendi planları kendi masrafları sen ne takıyosun canım boşverseneİyide anneside işten çıktı canım çok mu iyide zararı takmıyorlar kafaya. Bildiğin çok sinir oldum. Arasın söylemem benimkine. Haberi yok daha
sen bişey deme sonra sen kötü olursun. Kız boşver kendi planları kendi masrafları sen ne takıyosun canım boşversene
canım söyleme saçmalama o neden zor durumda kalsın alt tarafı bi bilet. sonra sen kötü olursun bence hiç bişeye karışma senden çıkmıyor nasıl olsa pişman olursun canım bakCanım olur mu ya sevdiceğim zor durumda kalıcak sonra. Söylücem ki banane.
Benimki de elektrik hane deki dolaba aşmış kimse giremez oraya diye :) sevin de çarşıları kitlense sevineceksin has :) sana sarar kuzum tavslye etmem :)
canım söyleme saçmalama o neden zor durumda kalsın alt tarafı bi bilet. sonra sen kötü olursun bence hiç bişeye karışma senden çıkmıyor nasıl olsa pişman olursun canım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?