2014 Yarenleri! :)

canım ben anlamadım ya gitmelerinde ne gibi bi sakınca var ki

Canım benimki biletini aldı yani önceden deselerdi hem bende izin alırdım hem de bilet almamış olurdu şimdi bileti yanacak yani yazık değil mi?
Bide o ani süprzleri sevmiyor hala saf saf hareket ediyorlar

nereye gittin yavrum. dönüş yaparlar umarım bende iyiyim bebeğim evdeyim öyle
özel bir kreşin muhasebe bölümüne gittim kuzum. Cuma günü haber veririz dediler şartlar çok iyi sadece ulaşım zor biraz onada alışırım zamanla inş olur

Canım benimki biletini aldı yani önceden deselerdi hem bende izin alırdım hem de bilet almamış olurdu şimdi bileti yanacak yani yazık değil mi?
Bide o ani süprzleri sevmiyor hala saf saf hareket ediyorlar
canım ailesi sonuçta ama yani gitmek istemeleri kadar normal bişey yok ki giden parada nasıl olsa ailesinden çıkıyor takma kafana sen yavrum

canım ailesi sonuçta ama yani gitmek istemeleri kadar normal bişey yok ki giden parada nasıl olsa ailesinden çıkıyor takma kafana sen yavrum

İyide anneside işten çıktı canım çok mu iyide zararı takmıyorlar kafaya. Bildiğin çok sinir oldum. Arasın söylemem benimkine. Haberi yok daha

İyide anneside işten çıktı canım çok mu iyide zararı takmıyorlar kafaya. Bildiğin çok sinir oldum. Arasın söylemem benimkine. Haberi yok daha
sen bişey deme sonra sen kötü olursun. Kız boşver kendi planları kendi masrafları sen ne takıyosun canım boşversene

sen bişey deme sonra sen kötü olursun. Kız boşver kendi planları kendi masrafları sen ne takıyosun canım boşversene

Canım olur mu ya sevdiceğim zor durumda kalıcak sonra. Söylücem ki banane.

Canım olur mu ya sevdiceğim zor durumda kalıcak sonra. Söylücem ki banane.
canım söyleme saçmalama o neden zor durumda kalsın alt tarafı bi bilet. sonra sen kötü olursun bence hiç bişeye karışma senden çıkmıyor nasıl olsa pişman olursun canım bak

Benimki de elektrik hane deki dolaba aşmış kimse giremez oraya diye :) sevin de çarşıları kitlense sevineceksin has :) sana sarar kuzum tavslye etmem :)

1 aydır çarşıya çıkamıyor dün çıktı ahaha bir şey olmaz otursun oturduğu yerdee kızz bir de adam geziyor karşıyaka konak falan bananeee

canım söyleme saçmalama o neden zor durumda kalsın alt tarafı bi bilet. sonra sen kötü olursun bence hiç bişeye karışma senden çıkmıyor nasıl olsa pişman olursun canım bak

Canım ben ona her daim destek olurum banane ailesi halletsin diyemem yani öyle rahat olamıyorum. Arayınca öyle sinirli konuşmam ama söylerim haberin var mı konuştun mu diye. Kim ne diyebilir ki desede cevabını alır yani hiç çekinmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…