anladım canım ama ne bileyim yani annesine laf edilmesini istemez sonuçta. kız bi sakin ol kuzum ya sonuçta beraber geçireceğiniz vakit değişmeyecek bırak annesi gitmek istiyorsa gitsinCanım ben ona her daim destek olurum banane ailesi halletsin diyemem yani öyle rahat olamıyorum. Arayınca öyle sinirli konuşmam ama söylerim haberin var mı konuştun mu diye. Kim ne diyebilir ki desede cevabını alır yani hiç çekinmem
gece uyumadan düzelttik bile kuzucumenişteyle düzelttiniz mi arayı?
anladım canım ama ne bileyim yani annesine laf edilmesini istemez sonuçta. kız bi sakin ol kuzum ya sonuçta beraber geçireceğiniz vakit değişmeyecek bırak annesi gitmek istiyorsa gitsin
ooo süper o zaman bebeğimgece uyumadan düzelttik bile kuzucumsaman alevi gibiyiz biz
orasıda doğru bilemedim ki yavrumCanım bu çocuk oyuncak mı bi gelcez bi gelmicez diyorlar. Annesine laf etmycem ki sadece haberin var mı diycem o kadar. Onunla ilgili olan herşeye karışırım yani karışamazsın derlerse cevabımı veririm aynı şekilde benimkide verir cevabını laf söyletmez bana. Karışamıcaksam hiç olmam daha iyi
siz nasılsınız kuzum enişte iyimiöyle işteee
iyi canım konuşamıyoruz pek yemin töreni yaklaştı ya prova yapıyolarmış zamanı olmuyor sabah günaydın yazmış sadece akşamı bekliyorumsiz nasılsınız kuzum enişte iyimi
evet kuzum o zamanlar yoğun oluyoriyi canım konuşamıyoruz pek yemin töreni yaklaştı ya prova yapıyolarmış zamanı olmuyor sabah günaydın yazmış sadece akşamı bekliyorum
ay bi doğru düzgün konuşamıyoruz ki canım ama alıştım galiba yaevet kuzum o zamanlar yoğun oluyorakşam haber verir rahatlayınca
kuzum ustasında telefonu olur rahatlarsınız valla biizm şu an tek farkımız yüzyüze görüşemiyor olmamız diğe rgeri kalan herşey aynıay bi doğru düzgün konuşamıyoruz ki canım ama alıştım galiba ya
telefon kullanıyor canım 2 3 gündür ama rahat değil sadece akşamları yarım saat falan mesajlaşıyoruz. Bizde öyle oluruz inşallah ustaya gitmesine de az kaldı zaten haftaya kırklarelinde Allahın izniylekuzum ustasında telefonu olur rahatlarsınız valla biizm şu an tek farkımız yüzyüze görüşemiyor olmamız diğe rgeri kalan herşey aynı
aaa nasıl duymazsın kıızay kızlar anca girebildim nasılsınız? dün konuştum benimkiyle otogardan kendimiz bincez dedi inat sormadı yine. Uğraşamıycam ben artık bi terslik çıkarsa da onun suçu. 1 saat önce aramış kaç kere dışardaydım duymadım yine telefonuaramadı daha inşallah yatmadan arar.
ya sorma çok üzüldüm. Napalım kuzum artık o da bu kadar rahat olmasın sonuçta ben üzülücem ama kendi de üzülücek planladığımız gibi olmazsa. Neyse inşallah bi aksilik çıkmaz Allahım yardım etsin bize. Ispartadan da evli bi kuzenleri mi ne gelcekmiş bugün müstakbel kayınvalidem aradıaaa nasıl duymazsın kıızbi sorun çıkmaz inşallah canım benim tedbir almakta fayda vardı ama işte..
ya sorma çok üzüldüm. Napalım kuzum artık o da bu kadar rahat olmasın sonuçta ben üzülücem ama kendi de üzülücek planladığımız gibi olmazsa. Neyse inşallah bi aksilik çıkmaz Allahım yardım etsin bize. Ispartadan da evli bi kuzenleri mi ne gelcekmiş bugün müstakbel kayınvalidem aradıBi başbaşa bırakadılar hoff
yalnız kalamayacak mısınız yaniAnkesörlü telefondan yatmadan arayabilir mi ki acaba ya
ay inşallah kuzucum yaa. Valla banane ben atlarım boynuna 24 gün sonra ilk defa yüzünü görcem kuzen muzen beni bağlamaz. Tanımıyorum da o kuzenini zaten çok sinir oldum madem düşünüyolardı neden ilk teslim olurken otogardan almadılar? çocuk sabah 4 ten teslim olana kadar tek başına bekledi. Gezmek için geliyolar herhalde.yalnız kalamayacak mısınız yanikötü olmuş canım ya. saat daha erken beklediğini biliyordur arar bence yavrum
haklısın valla canım bencede takma hiç sarıl tut elini sıkı sıkı. sen yapmasan enişte yapar zaten. belkide niyetleri odur görmek istiyolarsa ziyaretine gidebilirlerdi. aslında anlayışlı olmaları gerek sizi başbaşa bırakmaları gerek azıcıkay inşallah kuzucum yaa. Valla banane ben atlarım boynuna 24 gün sonra ilk defa yüzünü görcem kuzen muzen beni bağlamaz. Tanımıyorum da o kuzenini zaten çok sinir oldum madem düşünüyolardı neden ilk teslim olurken otogardan almadılar? çocuk sabah 4 ten teslim olana kadar tek başına bekledi. Gezmek için geliyolar herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?