- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
aradıığğğhaklısın valla canım bencede takma hiç sarıl tut elini sıkı sıkı. sen yapmasan enişte yapar zaten. belkide niyetleri odur görmek istiyolarsa ziyaretine gidebilirlerdi. aslında anlayışlı olmaları gerek sizi başbaşa bırakmaları gerek azıcık
aklın yolu bir bebeğim yihuuuuuuuuuuaradıığğğyani bırakmazlarsa da kulağına söylerim halleder bir şekilde. O da kızmış zaten annesine gezmeye geliyolar benim için değil demiş.
iyi akşamlar güzelliiikIyi akşamlar hanımlar :)
şimdi hakkını yememek lazım sevgilimin ailesi haksızsa ne söylesem haklısın aşkım der halleder o işi öyle ailesine toz kondurmayan tiplerden değil. Haksızlarsa kabul eder onu yani.aklın yolu bir bebeğim yihuuuuuuuuuu
iyi akşamlar güzelliiik
iyi akşamlar kuşummmIyi akşamlar hanımlar :)
ayy ne güzel bebeğim maşallah bdv deki konuları görünce bütün erkekler ana kuuzusu gibi görünüyordu gözüme. kıymetini bilşimdi hakkını yememek lazım sevgilimin ailesi haksızsa ne söylesem haklısın aşkım der halleder o işi öyle ailesine toz kondurmayan tiplerden değil. Haksızlarsa kabul eder onu yani.
iyiyim tatlımmm sen nasılsnNasılsın kuzum :)
ay kız ben baştan ayarı verdim zaten evlenince 4 duvar arasında biz yaşıcaz ben bakcam sana ömrünün geri kalanında benimle iyi geçin dedimayy ne güzel bebeğim maşallah bdv deki konuları görünce bütün erkekler ana kuuzusu gibi görünüyordu gözüme. kıymetini bil
seni gidi seniiiiay kız ben baştan ayarı verdim zaten evlenince 4 duvar arasında biz yaşıcaz ben bakcam sana ömrünün geri kalanında benimle iyi geçin dedim
doğuştan ikna kabiliyetim yüksektir kuzum, birde kavga ediyoruz mesela o sorunu çözene kadar uzun uzun konuşurum, neden onun veya ailesinin haksız olduğunu tartışırız. Bide benimki başak burcu kuzum biraz daha pasif bana göre ilişkide. He bide onun hayatından gidersen yerini kimseyle dolduramayacağını hissettirmen lazım. Sert yaparım ama sevgimi de gösteririm bol bol.seni gidi seniiiibende mi öyle yapsam bu işin sırrı nedir başka
ne konuştunuz bakalım ne diyo :)söyledim canım
ayy bana senden çoook taktik lazım desene beceremiyom hiç bişeyidoğuştan ikna kabiliyetim yüksektir kuzum, birde kavga ediyoruz mesela o sorunu çözene kadar uzun uzun konuşurum, neden onun veya ailesinin haksız olduğunu tartışırız. Bide benimki başak burcu kuzum biraz daha pasif bana göre ilişkide. He bide onun hayatından gidersen yerini kimseyle dolduramayacağını hissettirmen lazım. Sert yaparım ama sevgimi de gösteririm bol bol.
bnmki de basak burcu ama hic pasif degil yadoğuştan ikna kabiliyetim yüksektir kuzum, birde kavga ediyoruz mesela o sorunu çözene kadar uzun uzun konuşurum, neden onun veya ailesinin haksız olduğunu tartışırız. Bide benimki başak burcu kuzum biraz daha pasif bana göre ilişkide. He bide onun hayatından gidersen yerini kimseyle dolduramayacağını hissettirmen lazım. Sert yaparım ama sevgimi de gösteririm bol bol.
ne konuştunuz bakalım ne diyo :)
iyi bari bebeğim sevindim sizin adınıza iyi olursöyledim söyledim söyledim konuştumm
olur mu öyle şey saçmalamışlar dedi sen sıkma canını aşkm ben yarın arar söylerim dedi istemiyorum demiştim ya dedi.
bende dedim ki geliyorlar mı artık beni ilgilendirmiyor görceklerse görsünler seni 1- 2 saat sonrasında hergün dibindeyim kimseye bırakmam kimse kusura bakmasın dedim öyle olcak tabi aşkm benim dedi aferin dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?