2014 Yarenleri! :)

selam kzlaaar napıosunzz ben bugun ıt gıbı gezdm derler ya o durumdaym ellerım bıle tutmuo zor yazyrm :)) benm askısı bugun carsıya ckmstı yds basvrsu ıcın sora telefonu kapandı anlamadm ya ulasamadm hıc ((

şarrjı bitmiş olabilir canım endişelenme

kesınlkle sana katılıyrm .. bı gun konusma sırasında benden ıyısını bulamazsn dedm normalde cok snrlenrdı bu lafıma he he derdı bı gun evet bulamam dedı cok sasrdm demek kı o duyguyu vereblmsm boyle yapmak lazm

selam kzlaaar napıosunzz ben bugun ıt gıbı gezdm derler ya o durumdaym ellerım bıle tutmuo zor yazyrm :)) benm askısı bugun carsıya ckmstı yds basvrsu ıcın sora telefonu kapandı anlamadm ya ulasamadm hıc ((

Ohhh tuçi Hanm hayat sana güzel :))
Şarjı bitmiştir canmm

en iyisini yapıyosun bende yapabilsem hiç fena olmaz

benim için sadece sevdiceğim önemli canım diğerlerine saygım vardır ama birazda anlayışlı olmaları lazım olmazlarsa iyi olmaz. 1 dk yanından ayrılmam ellerini tutarım hiçte çekinmem. askere gideceği gün bile onun odasında oturdum gelenlere merhaba dedik odaya geçtik sarıldık güldük ağladık foto çektik kaçırdım sürekli onu vala bende böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…