iyi bari bebeğim sevindim sizin adınıza iyi olur
ben hayatta yapamam vallaİnşallah kuzum istemiyorum kimseyi cingar çıkarırım vala
bnmki de basak burcu ama hic pasif degil yakodum mu oturtan cinsten
selam kzlaaar napıosunzz ben bugun ıt gıbı gezdm derler ya o durumdaym ellerım bıle tutmuo zor yazyrm :)) benm askısı bugun carsıya ckmstı yds basvrsu ıcın sora telefonu kapandı anlamadm ya ulasamadm hıc((
doğuştan ikna kabiliyetim yüksektir kuzum, birde kavga ediyoruz mesela o sorunu çözene kadar uzun uzun konuşurum, neden onun veya ailesinin haksız olduğunu tartışırız. Bide benimki başak burcu kuzum biraz daha pasif bana göre ilişkide. He bide onun hayatından gidersen yerini kimseyle dolduramayacağını hissettirmen lazım. Sert yaparım ama sevgimi de gösteririm bol bol.
şarrjı bitmiş olabilir canım endişelenme
ben hayatta yapamam valla
bnde sert seviyorum tatlim da bu bnmki biraz abarti olmusahahaha ben sert erkek severm ya :)) benı yonlendrsn yanı ben dusunmeym herseyı .. benmkı baskın bı erkek lafıyla dover o cınsten :))))
iyi akşamlar kuşummm
iyiyim tatlımmm sen nasılsn
iyi akşamlar kızlarrr:)
en iyisini yapıyosun bende yapabilsem hiç fena olmazzaten kısacık iznimiz var çemkiririm kimsede umrumda değil canım
ama soylerdı bebegm bılemıyrmkı ıns ısını halletmstr du bakalm
Allah iyilik versin canım beniiimmmmNasılsın canm :)
Iyiyim bende çok şükür balımm:)
Iyi akşamlar başağımmm:)
selam kzlaaar napıosunzz ben bugun ıt gıbı gezdm derler ya o durumdaym ellerım bıle tutmuo zor yazyrm :)) benm askısı bugun carsıya ckmstı yds basvrsu ıcın sora telefonu kapandı anlamadm ya ulasamadm hıc((
İyiyim bende allaha öoook şükür minnoşummm:) çok uykum geldiiiiiiiii:)denizimmmm güzeller güzelimmmçok şükür iyiyim sen nasılsınnnn
mantık yok bebeğimmmmm.. Çok gıcıkkk bi işhadi ya her askeriyede kendi kafasına göre kural koyuyor ne biçim iştir bu ya
Ohhh tuçi Hanm hayat sana güzel :))
Şarjı bitmiştir canmm
İyiyim bende allaha öoook şükür minnoşummm:) çok uykum geldiiiiiiiii:)
mantık yok bebeğimmmmm.. Çok gıcıkkk bi iş
bnde sert seviyorum tatlim da bu bnmki biraz abarti olmus
en iyisini yapıyosun bende yapabilsem hiç fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?