ay yok kıııız yapamam ben gelenlere çay kahve ikramında bulunurdum öyle bişey olsaydıbenim için sadece sevdiceğim önemli canım diğerlerine saygım vardır ama birazda anlayışlı olmaları lazım olmazlarsa iyi olmaz. 1 dk yanından ayrılmam ellerini tutarım hiçte çekinmem. askere gideceği gün bile onun odasında oturdum gelenlere merhaba dedik odaya geçtik sarıldık güldük ağladık foto çektik kaçırdım sürekli onu vala bende böyle
naber yavrum?
Füsun hanımmmmmm nasılsınız bakalım bugüüünnn? Ayyy bu ne resmiyet ayolllll:)Oooo deniz Hanm
ay yok kıııız yapamam ben gelenlere çay kahve ikramında bulunurdum öyle bişey olsaydı
Füsun hanımmmmmm nasılsınız bakalım bugüüünnn? Ayyy bu ne resmiyet ayolllll:)
Füsunummmmmm, canım arkadaşummmmmm nasılsınnnnnn bitanemmmmmm?
bebeğimmmm nasılsınNasılsın canm :)
Iyiyim bende çok şükür balımm:)
Iyi akşamlar başağımmm:)
her zaman hizmetinizdeyim bebeğimayy bana senden çoook taktik lazım desene beceremiyom hiç bişeyi
ay yok kıııız yapamam ben gelenlere çay kahve ikramında bulunurdum öyle bişey olsaydı
Bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm :):):) gezgin hatuuunummmmmmm nasılsınnnn?kankeytooooooooooooooooooooooo
hoş karşılamazlar bence canım ya öylee oturup hizmet beklememi dedikodum yapılır sonrane buluncaksn kzz delı :)) sana hızmet etsnler :)) normalde yapılır ama ben o gun ıcın dyrm
Bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm :):):) gezgin hatuuunummmmmmm nasılsınnnn?
ben çok pasifim galiba yaher zaman hizmetinizdeyim bebeğim
hoş karşılamazlar bence canım ya öylee oturup hizmet beklememi dedikodum yapılır sonra
evet canım o bi şekilde anlayışla karşılanırda merhaba deyip odaya geçmek büyyyyüüüüüüüüük dedikodu sebebi vallahıyok canım ya sevdiğim askere gidecek ben çay mı ikram edicem. normalde yaparım ona lafım yok. ama böyle bi zamanda yanından ayrılmam hiiç. biraz bencil olmak gerek kimse ayy negüzel çay ikram etti demez. sevdiceğimin yanında olmadıktan sonra ne anlamı var kii
iyi akşamlar kuzum :)iyi akşamlar kızlarrr:)
yükselen mükselen burcu da var ya onlar da etkiliyo diyollabnmki de basak burcu ama hic pasif degil yakodum mu oturtan cinsten
o kadına ihtiyacı olduğunu hissedecek erkek bebeğim. Zaten sana ihtiyacı olduğunu düşünmezse ne ilgisi ne alakası kalır.kesınlkle sana katılıyrm .. bı gun konusma sırasında benden ıyısını bulamazsn dedm normalde cok snrlenrdı bu lafıma he he derdı bı gun evet bulamam dedı cok sasrdm demek kı o duyguyu vereblmsm boyle yapmak lazm
benimkinin ailesi ne yapar emin değilim bebeğim ya hizmet bekleyedebilirler emin olamadımvala canm benmkı askere gdcegı gun gttm onlara askm da yanımdaydı annesı getrdı goturdu herseyı :)) normalde yaparm bak o gun ıcın dedm tabı kı teklıf ettm de annesı ıstemedı zaten
Yok fıstığım hemen geri göndermezler onun belli bi süresi var 7gün yada 15 gün gibi bişi tam bilmiyorum o süre zarfında almazsan geri gönderiyolar.. Yarın yada yarundan snra gider alırsın:)ehehe gezgncym vala askmda dıyokı bı dak oturmuosun yerınde bı otur artk :)) ay napm kuzum yoruldum kargom gelmıs ama aras kargodan bse beklemıodum gıdıp de alamadm yarın alacam ..alamadgm ıcın gerı gondermezler dımı hemen
susma sustukça sıra sana gelecek kuşumben çok pasifim galiba ya
kızz bi konuşamadık seninle nasılsın?Yok fıstığım hemen geri göndermezler onun belli bi süresi var 7gün yada 15 gün gibi bişi tam bilmiyorum o süre zarfında almazsan geri gönderiyolar.. Yarın yada yarundan snra gider alırsın:)
Ayyy bnmde bi uykum geldi bi uykum geldi esneyip duruyorum yaa..
napayım bilmiyorum ki bende hoşnut değilim bu durumdasusma sustukça sıra sana gelecek kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?