2014 Yarenleri! :)

ay yok kıııız yapamam ben gelenlere çay kahve ikramında bulunurdum öyle bişey olsaydı

ay yok kıııız yapamam ben gelenlere çay kahve ikramında bulunurdum öyle bişey olsaydı

yok canım ya sevdiğim askere gidecek ben çay mı ikram edicem. normalde yaparım ona lafım yok. ama böyle bi zamanda yanından ayrılmam hiiç. biraz bencil olmak gerek kimse ayy negüzel çay ikram etti demez. sevdiceğimin yanında olmadıktan sonra ne anlamı var kii

hoş karşılamazlar bence canım ya öylee oturup hizmet beklememi dedikodum yapılır sonra

vala canm benmkı askere gdcegı gun gttm onlara askm da yanımdaydı annesı getrdı goturdu herseyı :)) normalde yaparm bak o gun ıcın dedm tabı kı teklıf ettm de annesı ıstemedı zaten

evet canım o bi şekilde anlayışla karşılanırda merhaba deyip odaya geçmek büyyyyüüüüüüüüük dedikodu sebebi vallahı

iyi akşamlar kızlarrr:)
iyi akşamlar kuzum :)

bnmki de basak burcu ama hic pasif degil ya kodum mu oturtan cinsten
yükselen mükselen burcu da var ya onlar da etkiliyo diyolla

o kadına ihtiyacı olduğunu hissedecek erkek bebeğim. Zaten sana ihtiyacı olduğunu düşünmezse ne ilgisi ne alakası kalır.

vala canm benmkı askere gdcegı gun gttm onlara askm da yanımdaydı annesı getrdı goturdu herseyı :)) normalde yaparm bak o gun ıcın dedm tabı kı teklıf ettm de annesı ıstemedı zaten
benimkinin ailesi ne yapar emin değilim bebeğim ya hizmet bekleyedebilirler emin olamadım

Yok fıstığım hemen geri göndermezler onun belli bi süresi var 7gün yada 15 gün gibi bişi tam bilmiyorum o süre zarfında almazsan geri gönderiyolar.. Yarın yada yarundan snra gider alırsın:)

Ayyy bnmde bi uykum geldi bi uykum geldi esneyip duruyorum yaa..

kızz bi konuşamadık seninle nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…