2014 Yarenleri! :)

napayım bilmiyorum ki bende hoşnut değilim bu durumda tabiri caizse maymun gözünü açtı ama uygulama yok halaa
askerde yavaştan çalışmalara başlıyoruz kuzum o zaman, en uygun zaman şimdi hasret duygusallık tavan bi askerlikte bide hamilelikte çok kıymetli oluyor kadın bunu iyi değerlendirmek lazım

evet canım o bi şekilde anlayışla karşılanırda merhaba deyip odaya geçmek büyyyyüüüüüüüüük dedikodu sebebi vallahı

umrumda mı ki canım? yoooo
hatta annesi çay kahve getirdi bize :)
yardım edeyim diye sordum ben yaparım canım saol dedi okii dedim
hatta aşkm traş olcaktı yüzüne köpüğü ben sürdüm anneside bizi gördü güldük komikti baya
sevdiceğimden başka şahıs ve şahıslar umrumdışı bebeğm öyle de olmalı zaten

Allah iyilik versin canım beniiimmmm

Aminn tatlım cümlemizi :)

saol kuzum ahahah ay napm kz evde oturmayı sevmyrm ben mutlaka cıkarm her gun :)

sende kardeşim gibisin balım yağmur çamur hiiiç fark etmez

İyiym bebeğimm sen nasılsın :)

Füsun hanımmmmmm nasılsınız bakalım bugüüünnn? Ayyy bu ne resmiyet ayolllll:)

Füsunummmmmm, canım arkadaşummmmmm nasılsınnnnnn bitanemmmmmm?

kuzummmm iyilik balım sen nasılsın görüşmeyeli :)

bebeğimmmm nasılsın

iyiyim kösteballım sen nasılsun :)

şekerler nasılsınız . . netim yokkk bi selam verip çıkayım dedim kendinize çokk iyi bakın yarın görüşmek üzere

ay ne güzel ya canım ben yapamıyorum işte bu yüzdende korkuyorum tepeme çıkarlar mı acaba diye

tamam kuzum yarın alırım o zaman.. ayy ben dun oyleydm bılıomsn sarhos gbydm hahaha :))) ben cok uyuyrm ya babam dıo sana kan testı yaptrcam :) sen yoruldunmu uykun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…