- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
askerde yavaştan çalışmalara başlıyoruz kuzum o zaman, en uygun zaman şimdi hasret duygusallık tavannapayım bilmiyorum ki bende hoşnut değilim bu durumdatabiri caizse maymun gözünü açtı ama uygulama yok halaa
evet canım o bi şekilde anlayışla karşılanırda merhaba deyip odaya geçmek büyyyyüüüüüüüüük dedikodu sebebi vallahı
Denizim bende çok özledim seni hepinizi :)Damlammmmm, boncuk gözümmm seni çok özledimmmmm
Bir gün hepimiz şafak doğan güneş diyeceğiz inşaAllah canım arkadaşımmmmm
napayım şimdi ?askerde yavaştan çalışmalara başlıyoruz kuzum o zaman, en uygun zaman şimdi hasret duygusallık tavanbi askerlikte bide hamilelikte çok kıymetli oluyor kadın bunu iyi değerlendirmek lazım
oooo kaçak gelmiiişIyi akşamlar kizlar
Allah iyilik versin canım beniiimmmm
saol kuzum ahahah ay napm kz evde oturmayı sevmyrm ben mutlaka cıkarm her gun :)
naber yavrum?
Füsun hanımmmmmm nasılsınız bakalım bugüüünnn? Ayyy bu ne resmiyet ayolllll:)
Füsunummmmmm, canım arkadaşummmmmm nasılsınnnnnn bitanemmmmmm?
bebeğimmmm nasılsın
ay ne güzel yaumrumda mı ki canım? yoooo
hatta annesi çay kahve getirdi bize :)
yardım edeyim diye sordum ben yaparım canım saol dedi okii dedim
hatta aşkm traş olcaktı yüzüne köpüğü ben sürdüm anneside bizi gördü güldük komikti baya
sevdiceğimden başka şahıs ve şahıslar umrumdışı bebeğm öyle de olmalı zaten
:) Nasılsın canimoooo kaçak gelmiiiş
iyiyim bebeğim seni sormalı nasıl gidiyo izin:) Nasılsın canim
başta askerde diye tepemize çıkarmak yok bebeğim, destek olucaz ama şımartmadannapayım şimdi ?
kuşşşşş:)Iyi akşamlar kizlar
iyi akşamlar güzellikIyi akşamlar kizlar
iyi akşamlar kuzum :)
yükselen mükselen burcu da var ya onlar da etkiliyo diyolla
o kadına ihtiyacı olduğunu hissedecek erkek bebeğim. Zaten sana ihtiyacı olduğunu düşünmezse ne ilgisi ne alakası kalır.
Bende iyiym çok şükür tatlım iyi gidiyor iki gün oldu geleli zaman hemen geciyor:)iyiyim bebeğim seni sormalı nasıl gidiyo izin
onu biraz biraz yapıyom.. başkabaşta askerde diye tepemize çıkarmak yok bebeğim, destek olucaz ama şımartmadan
Nasılsın tatlımiyi akşamlar güzellik
kaç gün izni bebeğim? yanından ayrılma kıııızBende iyiym çok şükür tatlım iyi gidiyor iki gün oldu geleli zaman hemen geciyor:)
Yok fıstığım hemen geri göndermezler onun belli bi süresi var 7gün yada 15 gün gibi bişi tam bilmiyorum o süre zarfında almazsan geri gönderiyolar.. Yarın yada yarundan snra gider alırsın:)
Ayyy bnmde bi uykum geldi bi uykum geldi esneyip duruyorum yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?