Geçer ya baksana 300 ler bitiyor 300 ler bittiği çok şükür zaman hemen geciyor:)daha çook kuzum ya 328
Kizzzzz:) denizimmm nasilsnnnnYok kııız hiç yorulmadım.. 2 gündür gece 12yi geçirip uyuyodum nedense uyku tutmuyodu sanırım vücudum uykusuz kalmış oyüzdn:) gündüz 3 fincan kahve içmeme rağmen göz kapaklarıma engel olamıyorum resmen.. Azıcık daha geçsinde erken yatıcam bugün kuşum..
yarın gece otobüsüm var çok heyecanlıyım. ay kuşum dua ette sorunsuz alıp getireyim askerimi bi terslik çıkmasınİyiyim çok şükür balımmmm.. Adaçayımı yaptımm onu yudumluyorum ohhhh:) sen nasılsınnnn?
iyim çok şükür bebeğimmm.. Bildiğin gibi.. Hasretlikkkk..
Yok kııız hiç yorulmadım.. 2 gündür gece 12yi geçirip uyuyodum nedense uyku tutmuyodu sanırım vücudum uykusuz kalmış oyüzdn:) gündüz 3 fincan kahve içmeme rağmen göz kapaklarıma engel olamıyorum resmen.. Azıcık daha geçsinde erken yatıcam bugün kuşum..
Damlammmmmö nasılsın balımmmm gözünaydınnnnn:) aşkına kavuştuuuuuunnnnn:) nasıl gidiyo AŞKlı günleeeeer:)Geçer ya baksana 300 ler bitiyor 300 ler bittiği çok şükür zaman hemen geciyor:)
Geçer ya baksana 300 ler bitiyor 300 ler bittiği çok şükür zaman hemen geciyor:)
Iyiym çok şükür denizim can burda olunca daha bi başka bnm için ya iki gün hemen geçti o yokmu. Gecmiyr bile sinir oldum:) smdi mışıl mışıl uyuyr uyandrcm brazdn:) sen naslsn kuzum darısı senin sevdcgn gelmesine olsun bnmki aceleci davrandı ksmet artk:)Damlammmmmö nasılsın balımmmm gözünaydınnnnn:) aşkına kavuştuuuuuunnnnn:) nasıl gidiyo AŞKlı günleeeeer:)
iyiyim bnde bitanem. .seni gördüm daha iyi oldum:)Aminn tatlım cümlemizi :)
sende kardeşim gibisin balım yağmur çamur hiiiç fark etmez
İyiym bebeğimm sen nasılsın :)
kuzummmm iyilik balım sen nasılsın görüşmeyeli :)
iyiyim kösteballım sen nasılsun :)
Aynen ya 200ler geçiyor hemen ama bana gene gecmiyor :)) 100lere gelsekte bi hayrlsyla:)aylar olarak düşününce çook gibi geliyor kuzum ama 200lere düşmek daha kolay gibi sanki :)
aynen baby hava kosulları benı baglamaz :))
Bende iyiym çok şükür tatlım :)
İyiyim çok şükür balımmmm.. Adaçayımı yaptımm onu yudumluyorum ohhhh:) sen nasılsınnnn?
iyim çok şükür bebeğimmm.. Bildiğin gibi.. Hasretlikkkk..
İnşaAllah bitanemmmm.. Rabbim yâr ve yardımcın olsunnn, işleriniz rast gitsinnnn:) ctesi mutlu haberlerini beklyoruz sabırsızlıklaaaa:):) şimdiden hayrlı yolculuklar diliyorum bebeğimmm:) burdura çok slm söle bendennnn:) bnm aşkımda ordaaaaa:)yarın gece otobüsüm var çok heyecanlıyım. ay kuşum dua ette sorunsuz alıp getireyim askerimi bi terslik çıkmasıncumartesi de size mutlu mutlu yemin törenini anlatayım
Ayyy aynen bebeğim yaaa yataktan kerpetenle söküp alıyolar sanki kalkamıyoruuuummm.. Kalkıncada yetişemiyorum hastaneyeeeeee.. Saçımı yapıp koştura koştura çıkıyorum evdennn:) bazen hastalar beni bekliyo oluyooooo:) çok kınıyorum kendimi ozmn:)ben kahve ıcınce dahada uykum gelır ters tepiyo bende uyu kusum uyu bende gec yatmam sanrm okula hep gec kalıyrm kostur kostur gdyrm :))
Kız sana yazmamak olur mu hiç aşk olsun balım yaa aaa nasilsn sekerim:)gel beraber gezelim kuzumm
sen yazma yazma daha da yazmıcam sana hhhıhhh
hasretlik bizde de aynı be kuzumçeyize başladın mı çeyize:)
iyiyim bnde bitanem. .seni gördüm daha iyi oldum:)
Bende iyiyim allaha çok şükür bebeğimmmm.. Yalnız yalnız oturuyorum öyle.. Yatıcam birazdan:) ohhhh tadını çıkar bugünlerin balımmmm:)Iyiym çok şükür denizim can burda olunca daha bi başka bnm için ya iki gün hemen geçti o yokmu. Gecmiyr bile sinir oldum:) smdi mışıl mışıl uyuyr uyandrcm brazdn:) sen naslsn kuzum darısı senin sevdcgn gelmesine olsun bnmki aceleci davrandı ksmet artk:)
ALLAH iglik versin zeytn gözüm iyi oldu senle konuştum ya çok ozlemstm kız :)Bende iyiyim allaha çok şükür bebeğimmmm.. Yalnız yalnız oturuyorum öyle.. Yatıcam birazdan:) ohhhh tadını çıkar bugünlerin balımmmm:)
Ohoooo başlamam mı bebeğim yaaaaagel beraber gezelim kuzumm
sen yazma yazma daha da yazmıcam sana hhhıhhh
hasretlik bizde de aynı be kuzumçeyize başladın mı çeyize:)
sağol kuzucumm. İnşallah terhis oldukları günleri de buraya mutlulukla yazıcazİnşaAllah bitanemmmm.. Rabbim yâr ve yardımcın olsunnn, işleriniz rast gitsinnnn:) ctesi mutlu haberlerini beklyoruz sabırsızlıklaaaa:):) şimdiden hayrlı yolculuklar diliyorum bebeğimmm:) burdura çok slm söle bendennnn:) bnm aşkımda ordaaaaa:)
Ayyy aynen bebeğim yaaa yataktan kerpetenle söküp alıyolar sanki kalkamıyoruuuummm.. Kalkıncada yetişemiyorum hastaneyeeeeee.. Saçımı yapıp koştura koştura çıkıyorum evdennn:) bazen hastalar beni bekliyo oluyooooo:) çok kınıyorum kendimi ozmn:)
iyi balimm yaaa nolsun:) yuvarlanip gidiyoruzz:) senn nasil gidiyoroyyy öperim senii:) nasıl gidiyor işler güçler kuzum :)
Canımıniçi yaaaaa:) bende çok özledim kııııızzzz bayaadır konuşamıyodukkkk.. Gözün nasıl oldu kuşum?ALLAH iglik versin zeytn gözüm iyi oldu senle konuştum ya çok ozlemstm kız :)
Başağımmmmiyi balimm yaaa nolsun:) yuvarlanip gidiyoruzz:) senn nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?