2014 Yarenleri! :)

Kizzzzz:) denizimmm nasilsnnnn

İyiyim çok şükür balımmmm.. Adaçayımı yaptımm onu yudumluyorum ohhhh:) sen nasılsınnnn?

iyim çok şükür bebeğimmm.. Bildiğin gibi.. Hasretlikkkk..
yarın gece otobüsüm var çok heyecanlıyım. ay kuşum dua ette sorunsuz alıp getireyim askerimi bi terslik çıkmasın cumartesi de size mutlu mutlu yemin törenini anlatayım

ben kahve ıcınce dahada uykum gelır ters tepiyo bende uyu kusum uyu bende gec yatmam sanrm okula hep gec kalıyrm kostur kostur gdyrm :))

Damlammmmmö nasılsın balımmmm gözünaydınnnnn:) aşkına kavuştuuuuuunnnnn:) nasıl gidiyo AŞKlı günleeeeer:)
Iyiym çok şükür denizim can burda olunca daha bi başka bnm için ya iki gün hemen geçti o yokmu. Gecmiyr bile sinir oldum:) smdi mışıl mışıl uyuyr uyandrcm brazdn:) sen naslsn kuzum darısı senin sevdcgn gelmesine olsun bnmki aceleci davrandı ksmet artk:)

iyiyim bnde bitanem. .seni gördüm daha iyi oldum:)

aynen baby hava kosulları benı baglamaz :))

gel beraber gezelim kuzumm

Bende iyiym çok şükür tatlım :)

sen yazma yazma daha da yazmıcam sana hhhıhhh

İyiyim çok şükür balımmmm.. Adaçayımı yaptımm onu yudumluyorum ohhhh:) sen nasılsınnnn?

iyim çok şükür bebeğimmm.. Bildiğin gibi.. Hasretlikkkk..

hasretlik bizde de aynı be kuzum çeyize başladın mı çeyize:)

yarın gece otobüsüm var çok heyecanlıyım. ay kuşum dua ette sorunsuz alıp getireyim askerimi bi terslik çıkmasın cumartesi de size mutlu mutlu yemin törenini anlatayım
İnşaAllah bitanemmmm.. Rabbim yâr ve yardımcın olsunnn, işleriniz rast gitsinnnn:) ctesi mutlu haberlerini beklyoruz sabırsızlıklaaaa:):) şimdiden hayrlı yolculuklar diliyorum bebeğimmm:) burdura çok slm söle bendennnn:) bnm aşkımda ordaaaaa:)
ben kahve ıcınce dahada uykum gelır ters tepiyo bende uyu kusum uyu bende gec yatmam sanrm okula hep gec kalıyrm kostur kostur gdyrm :))
Ayyy aynen bebeğim yaaa yataktan kerpetenle söküp alıyolar sanki kalkamıyoruuuummm.. Kalkıncada yetişemiyorum hastaneyeeeeee.. Saçımı yapıp koştura koştura çıkıyorum evdennn:) bazen hastalar beni bekliyo oluyooooo:) çok kınıyorum kendimi ozmn:)

Bende iyiyim allaha çok şükür bebeğimmmm.. Yalnız yalnız oturuyorum öyle.. Yatıcam birazdan:) ohhhh tadını çıkar bugünlerin balımmmm:)

sağol kuzucumm. İnşallah terhis oldukları günleri de buraya mutlulukla yazıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…