2014 Yarenleri! :)

ay ne güzel ya canım ben yapamıyorum işte bu yüzdende korkuyorum tepeme çıkarlar mı acaba diye

canım ilk başta ben kuzu gibiydim onlara gittiğimde benimki mutfağa gidiodu aşkm yardım et hadi diyordu utanıyordum vs vs
şimdi diyorum annesine sen git biz hallederiz burayı falan
hatta bazen kendimize sandviç yapıyoruz açıp film izliyoruz odaya geçip. anlayışlı kadındır saolsun. ama bu birazda sana bağlı bebeğm zamanla gelişir bu sende

Canım meraba sen yeni mi katilyorsun bayadir gelmeye gelmeye ben tanışmaya fırsat olmuyor:)

bakalım artık bebeğim huyum böyle gerçi herkese karşı böyleyim damarıma basılmadıkça

kızz bi konuşamadık seninle nasılsın?
İyiyim çok şükür balımmmm.. Adaçayımı yaptımm onu yudumluyorum ohhhh:) sen nasılsınnnn?
iyim çok şükür bebeğimmm.. Bildiğin gibi.. Hasretlikkkk..

tamam kuzum yarın alırım o zaman.. ayy ben dun oyleydm bılıomsn sarhos gbydm hahaha :))) ben cok uyuyrm ya babam dıo sana kan testı yaptrcam :) sen yoruldunmu uykun var
Yok kııız hiç yorulmadım.. 2 gündür gece 12yi geçirip uyuyodum nedense uyku tutmuyodu sanırım vücudum uykusuz kalmış oyüzdn:) gündüz 3 fincan kahve içmeme rağmen göz kapaklarıma engel olamıyorum resmen.. Azıcık daha geçsinde erken yatıcam bugün kuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…