- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
iyiyim çok şükür kuzum, sen nasılsın?Nasılsın tatlım
Aminn tatlım cümlemizi :)
sende kardeşim gibisin balım yağmur çamur hiiiç fark etmez
İyiym bebeğimm sen nasılsın :)
kuzummmm iyilik balım sen nasılsın görüşmeyeli :)
iyiyim kösteballım sen nasılsun :)
Yok kz ayrilirmym uyudu smdi gelim dedm yaniniza :) 9 gün toplam 7günu kaldi:)kaç gün izni bebeğim? yanından ayrılma kıııız
Bende iyiym çok şükür tatlım :)iyiyim çok şükür kuzum, sen nasılsın?
ay ne güzel yacanım ben yapamıyorum işte bu yüzdende korkuyorum tepeme çıkarlar mı acaba diye
zaman sizin için yavaş bizim için hızlı geçer inşallah kuzuuuumYok kz ayrilirmym uyudu smdi gelim dedm yaniniza :) 9 gün toplam 7günu kaldi:)
Canım meraba sen yeni mi katilyorsun bayadir gelmeye gelmeye ben tanışmaya fırsat olmuyor:)canım ilk başta ben kuzu gibiydim onlara gittiğimde benimki mutfağa gidiodu aşkm yardım et hadi diyordu utanıyordum vs vs
şimdi diyorum annesine sen git biz hallederiz burayı falan
hatta bazen kendimize sandviç yapıyoruz açıp film izliyoruz odaya geçip. anlayışlı kadındır saolsun. ama bu birazda sana bağlı bebeğm zamanla gelişir bu sende
bakalım artık bebeğim huyum böyle gerçi herkese karşı böyleyim damarıma basılmadıkçacanım ilk başta ben kuzu gibiydim onlara gittiğimde benimki mutfağa gidiodu aşkm yardım et hadi diyordu utanıyordum vs vs
şimdi diyorum annesine sen git biz hallederiz burayı falan
hatta bazen kendimize sandviç yapıyoruz açıp film izliyoruz odaya geçip. anlayışlı kadındır saolsun. ama bu birazda sana bağlı bebeğm zamanla gelişir bu sende
INŞALLAH tatlım darısı sizin askerlerinizin gelmesine olsunzaman sizin için yavaş bizim için hızlı geçer inşallah kuzuuuum
aminn bebeğim beniiimmmmmmINŞALLAH tatlım darısı sizin askerlerinizin gelmesine olsun
Canım meraba sen yeni mi katilyorsun bayadir gelmeye gelmeye ben tanışmaya fırsat olmuyor:)
Walla canım ben hayrlyamadm ya k.bakma dogrudur dalginliktan olsa gerek:)yo canım bayadır burdayım hatta ilk seninle konuşmuştuk ben hatırlıyorum seni
bakalım artık bebeğim huyum böyle gerçi herkese karşı böyleyim damarıma basılmadıkça
denerim bunu bebeğimsadece sevdiceğinle kendini düşüncen bitanem gerisi boş
Walla canım ben hayrlyamadm ya k.bakma dogrudur dalginliktan olsa gerek:)
:) şafak kacti kuzumsorun değil tatlım ya
İyiyim çok şükür balımmmm.. Adaçayımı yaptımm onu yudumluyorum ohhhh:) sen nasılsınnnn?kızz bi konuşamadık seninle nasılsın?
iyim çok şükür bebeğimmm.. Bildiğin gibi.. Hasretlikkkk..Aminn tatlım cümlemizi :)
sende kardeşim gibisin balım yağmur çamur hiiiç fark etmez
İyiym bebeğimm sen nasılsın :)
kuzummmm iyilik balım sen nasılsın görüşmeyeli :)
iyiyim kösteballım sen nasılsun :)
Yok kııız hiç yorulmadım.. 2 gündür gece 12yi geçirip uyuyodum nedense uyku tutmuyodu sanırım vücudum uykusuz kalmış oyüzdn:) gündüz 3 fincan kahve içmeme rağmen göz kapaklarıma engel olamıyorum resmen.. Azıcık daha geçsinde erken yatıcam bugün kuşum..tamam kuzum yarın alırım o zaman.. ayy ben dun oyleydm bılıomsn sarhos gbydm hahaha :))) ben cok uyuyrm ya babam dıo sana kan testı yaptrcam :) sen yoruldunmu uykun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?