dertli misin kız yoksaenişte gitti mi
Allah kavuştursun canım sıkma canını. şafak kaç?yok bebeğimm kısmetse pazartesi günü gidecek, şimdiden dertlendim
bizimkilerde tanıştı onun ailesi neredeyse karı koca diyecek bizimkiler hiç bişey demiyor
ne güzel bebeğim hehehe çaktırmayın sizde. Bu demek oluyorki sizdede aileler birbirlerini çok sevmiş ve benimsemişler hayatta en korktuğum sey ailemin ailesini sevmemesiydi çokşükür aralarından su sızmıyorbiz de daha sadece aileleri tanıştırdık ama ailelerimiz sözlü diyorlar bizim için, bizim de işimize geliyor
Allah kavuştursun canım sıkma canını. şafak kaç?
kız evi naz evidün akşam sözden konu açıldı, kayınvalidem kalabalık geliriz dedi, bunu bizimkilere söylüyorum,, babam hemen '' tamam canım hemen olmayacak ya daha var kapatın su konuyu '' diyor adam şimdiden kötü oluyo yaaaa
bizimkiler baya nazlı o zaman ya off ne olacak nasıl yapılacak hiç bilmiyorum beklemedeyim bakalım yavrum yaaminnn bebeğimm cümlemizi
atarsa 162
ne güzel bebeğim hehehe çaktırmayın sizde. Bu demek oluyorki sizdede aileler birbirlerini çok sevmiş ve benimsemişler hayatta en korktuğum sey ailemin ailesini sevmemesiydi çokşükür aralarından su sızmıyor
bizimkiler baya nazlı o zaman ya off ne olacak nasıl yapılacak hiç bilmiyorum beklemedeyim bakalım yavrum ya
az kalmış sayılır kız izin kullanacak mı tekrar
hele bi isteme olsun nişanınız sözünüz takılsın kuzum o zaman görün onların samimyeti mutlulugunza mutluluk katıyor. Umarım herşey gönlünce olurbenim de en korktuğum şey sadece zorunluluktan biraraya gelmeleri ve birbirlerini sevmemeleriydi,, sevdicek hep korkma bak çok iyi anlaşacaklar diyordu,, çoook şükür Rabbim e birbirlerini ararlar ederler, alıştılar iyice
Sen niden sıkılıyosun kuşummmmm?patla bakalım :) bende burada sıkıntıdan patlıycam
anladım bebeğim bekleyelim bakalımmmmmmmnasipse öyle bir olurki sende şaşar kalırsın bebeğimmmyok yavrum bütün izinleri bitirdik 5 ay bekleyecez
hele bi isteme olsun nişanınız sözünüz takılsın kuzum o zaman görün onların samimyeti mutlulugunza mutluluk katıyor. Umarım herşey gönlünce olur
anladım bebeğim bekleyelim bakalımmmmmmm
İade edersin bitanemmnm
iyiyim minnoşummmm:) vergi dairesine geldim bi işim vardıda sıra beklîyom:) sen napıosuuun? İyileşebildin mi nidakuşummmm?
tabi bebeğim siz birbirinizi, güzel günlerde sizi bekliyooorbuna şükür bebeğimmm4 ay beklemiştik izinden önce,, Allah ın izniyle 5 ay da bekleriz
Kızlaaaar:) nabıyonuz yaaa:)
Uffff gelsin artık şu sıra yaaaaaaa
tabi bebeğim siz birbirinizi, güzel günlerde sizi bekliyooor
ayy ne güzel bir söz bu böyleeeçok teşekkür ederim canım,, güzel günler hepimizin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?