2014 Yarenleri! :)

bizimkilerde tanıştı onun ailesi neredeyse karı koca diyecek bizimkiler hiç bişey demiyor

kız evi naz evi dün akşam sözden konu açıldı, kayınvalidem kalabalık geliriz dedi, bunu bizimkilere söylüyorum,, babam hemen '' tamam canım hemen olmayacak ya daha var kapatın su konuyu '' diyor adam şimdiden kötü oluyo yaaaa

biz de daha sadece aileleri tanıştırdık ama ailelerimiz sözlü diyorlar bizim için, bizim de işimize geliyor
ne güzel bebeğim hehehe çaktırmayın sizde. Bu demek oluyorki sizdede aileler birbirlerini çok sevmiş ve benimsemişler hayatta en korktuğum sey ailemin ailesini sevmemesiydi çokşükür aralarından su sızmıyor

aminnn bebeğimm cümlemizi
atarsa 162
bizimkiler baya nazlı o zaman ya off ne olacak nasıl yapılacak hiç bilmiyorum beklemedeyim bakalım yavrum ya
az kalmış sayılır kız izin kullanacak mı tekrar

benim de en korktuğum şey sadece zorunluluktan biraraya gelmeleri ve birbirlerini sevmemeleriydi,, sevdicek hep korkma bak çok iyi anlaşacaklar diyordu,, çoook şükür Rabbim e birbirlerini ararlar ederler, alıştılar iyice

bizimkiler baya nazlı o zaman ya off ne olacak nasıl yapılacak hiç bilmiyorum beklemedeyim bakalım yavrum ya
az kalmış sayılır kız izin kullanacak mı tekrar

nasipse öyle bir olurki sende şaşar kalırsın bebeğimmm yok yavrum bütün izinleri bitirdik 5 ay bekleyecez

hele bi isteme olsun nişanınız sözünüz takılsın kuzum o zaman görün onların samimyeti mutlulugunza mutluluk katıyor. Umarım herşey gönlünce olur

hele bi isteme olsun nişanınız sözünüz takılsın kuzum o zaman görün onların samimyeti mutlulugunza mutluluk katıyor. Umarım herşey gönlünce olur

Allah nasip ederse Eylül de düşünüyoruz bebeğim isteme söz aynı gün, şehirler farklı çünkü,, Aminnnn aminnn Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin

İade edersin bitanemmnm

iyiyim minnoşummmm:) vergi dairesine geldim bi işim vardıda sıra beklîyom:) sen napıosuuun? İyileşebildin mi nidakuşummmm?

kuzum ıade ederım de smdı gdcem goturcem yanı bıde ben kendı aldgm urunu ıstıodum ama sınır oldum sınır (( neyse kuzus ben bse begendm sana aksam gostermm onu bence sende cok begenecen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…