amin kuzucummm inşallah hayallerinizdeki gibi olur bizimde eylül ekim gibi düğünümüz olcak inşallahAllah nasip ederse Eylül de düşünüyoruz bebeğim isteme söz aynı gün, şehirler farklı çünkü,, Aminnnn aminnn Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin
Vergi dairesindeyim yavru kuşummmmmmmmm.. Akiam göster bana aldığınıne sırası kz bankadamsn :)
aman biri canımı sıktı işte ona moralim bozuldu öyle hala geçmedi :) ne kadar kaldı sıranaSen niden sıkılıyosun kuşummmmm?
amin kuzucummm inşallah hayallerinizdeki gibi olur bizimde eylül ekim gibi düğünümüz olcak inşallahşafak kaç kuzum senin.
Vergi dairesindeyim yavru kuşummmmmmmmm.. Akiam göster bana aldığını
ay kuzum evet ya herşey okdr güzel ve telaşlı oluyorkiaminnn bebeğimmm,, ben çok detay düşünüyorum daha şimdiden,, burda denizim varrr bi nişanlı bi de sen oldunartık size danışa danışa güzel şeyler yapacam inşallah
ohh ohh nişanlılar evlensin de sıra bize gelsinnşafak atarsa 162 kuzucumm
Sen bilet yanar diye mi sevgilin kızar diye mi sinirlendin
kız daha sıra gelmedimiiiiVergi dairesindeyim yavru kuşummmmmmmmm.. Akiam göster bana aldığını
ay kuzum evet ya herşey okdr güzel ve telaşlı oluyorkiumarım herşey istediğin gibi olur kuzum ay vet ya hepimiz burdan evlilik topiklerine şutlanalım ehehee
kesinlikle kuzummşu askerlikler bitsin de hayırlısıylacanım benim çok teşekkür ederim senin de herşey içine sindiği gibi olur inşallah söz nişan kına düğün tatlı telaşlarrrr asıl düşündüren şey ev kurmakk,, Rabbim yardımcımız olsun
kesinlikle kuzummHyaırlısı ile olsun herşey
Rabbim yardımcımız olsun huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin bizlere
Bitti bitanemmm:) çok şükür halletim işimi.. Sıkma canını be kuzummmm allah büyüktür.. Hiç kimse senden kıymetli değilkiiiiii.. Allahın verdiği bu cana iyi bakmalıyız:) değmiycek insanlar için bu tatlı canını sıkmaaaaaaa oyüzdeeennnn:)aman biri canımı sıktı işte ona moralim bozuldu öyle hala geçmedi :) ne kadar kaldı sırana
Nihayet hallettim kuzucummmmm:) ammada bekledim heeeeee:)kız daha sıra gelmedimiiii
temem sözünü dinlicimmm :) sıkmıyorum canımı oh ne güzelmiş ya ne gerek var değersiz insanlar için değerimi yitireyimBitti bitanemmm:) çok şükür halletim işimi.. Sıkma canını be kuzummmm allah büyüktür.. Hiç kimse senden kıymetli değilkiiiiii.. Allahın verdiği bu cana iyi bakmalıyız:) değmiycek insanlar için bu tatlı canını sıkmaaaaaaa oyüzdeeennnn:)
Ayynen öyle cancağzımmmmm:)temem sözünü dinlicimmm :) sıkmıyorum canımı oh ne güzelmiş ya ne gerek var değersiz insanlar için değerimi yitireyim
ooo cansucum sen buralara uğrarmıydın :)o zaman öpüyorum ki
evet uğrar oldum :) ama en çok sana uğruyorum aysuncuğumooo cansucum sen buralara uğrarmıydın :)
oyy senin canını yerim ben yaa değerlim benim :) bende sürekli sendeyim aman çaktırma kızlar canıma okuycakevet uğrar oldum :) ama en çok sana uğruyorum aysuncuğum
kimse canına okuyamaz şekerim burada kardeş kardeş geçiniyoruzoyy senin canını yerim ben yaa değerlim benim :) bende sürekli sendeyim aman çaktırma kızlar canıma okuycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?