2014 Yarenleri! :)

Allah nasip ederse Eylül de düşünüyoruz bebeğim isteme söz aynı gün, şehirler farklı çünkü,, Aminnnn aminnn Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin
amin kuzucummm inşallah hayallerinizdeki gibi olur bizimde eylül ekim gibi düğünümüz olcak inşallah şafak kaç kuzum senin.

amin kuzucummm inşallah hayallerinizdeki gibi olur bizimde eylül ekim gibi düğünümüz olcak inşallah şafak kaç kuzum senin.

aminnn bebeğimmm,, ben çok detay düşünüyorum daha şimdiden,, burda denizim varrr bi nişanlı bi de sen oldun artık size danışa danışa güzel şeyler yapacam inşallah
ohh ohh nişanlılar evlensin de sıra bize gelsinn şafak atarsa 162 kuzucumm

ay kuzum evet ya herşey okdr güzel ve telaşlı oluyorki umarım herşey istediğin gibi olur kuzum ay vet ya hepimiz burdan evlilik topiklerine şutlanalım ehehee

ay kuzum evet ya herşey okdr güzel ve telaşlı oluyorki umarım herşey istediğin gibi olur kuzum ay vet ya hepimiz burdan evlilik topiklerine şutlanalım ehehee

şu askerlikler bitsin de hayırlısıyla canım benim çok teşekkür ederim senin de herşey içine sindiği gibi olur inşallah söz nişan kına düğün tatlı telaşlarrrr asıl düşündüren şey ev kurmakk,, Rabbim yardımcımız olsun

kesinlikle kuzumm Hyaırlısı ile olsun herşey
Rabbim yardımcımız olsun huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin bizlere

aman biri canımı sıktı işte ona moralim bozuldu öyle hala geçmedi :) ne kadar kaldı sırana
Bitti bitanemmm:) çok şükür halletim işimi.. Sıkma canını be kuzummmm allah büyüktür.. Hiç kimse senden kıymetli değilkiiiiii.. Allahın verdiği bu cana iyi bakmalıyız:) değmiycek insanlar için bu tatlı canını sıkmaaaaaaa oyüzdeeennnn:)

temem sözünü dinlicimmm :) sıkmıyorum canımı oh ne güzelmiş ya ne gerek var değersiz insanlar için değerimi yitireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…