2014 Yarenleri! :)

canım söz yüzüklerinizi birlikte mi aldınızzz
Bitanem biz alyanslarımızı takmadık daha sözümü verdik kız tarafı olarak bana tektaş takıldı kuzum . Alyanslarımızı gelince nişanda takmak istedik çünkü yetişemezdik zamanımız çok azdı Nişan gini sözümüz oldu ama evde Akrabalarımıza hiç haber vermedik çünkü iki aile arasında sözümzü verdik. Nişanımız gelince kuzum nisanda ama şimdi de diyorlar düğün yakında nişan hazırlığına uğraşmayın bide evde kendi aramızda takalım alyansları diyorlar bilemiyorum kuzum .
Ay sen ne sordun ben ne anlattım ehehe kuzum alyanslarımızı kendimiz gidip beğenip alcaz evet

Seni görmemek mümkün mü bebeğim yaaaaaa Profilindeki o bebiş yok mu o bebişşşşş.. Görür görmez ahanda benim tatlı pembeçantam gelmiş diyorummmm
popüyim yani men buralarda eylemi
canım benim yaaa bende bigün girmesem özlüyorum valla hepinizi
Allah biliyo ya yıllardır tanıdığım insanlardan daha bi başka seviyorum sizzleri

neden şimdi tektaş konusunu açıyonuz ya dün akşamdan beridir bi tektaş muhabbetidir çevremde aldı balını gidiyor olanı var olmayanı var olmasını isteyeni var yazık bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…