- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
dimi ama :)))kimse canına okuyamaz şekerim burada kardeş kardeş geçiniyoruz
böyle şeyler yapmayın bak kıskanırım ya benide sevin yada kimse kimseyi sevmesin
oyy senin canını yerim ben yaa değerlim benim :) bende sürekli sendeyim aman çaktırma kızlar canıma okuycak
Heeeeyyy neler oluyo bakalımmmmevet uğrar oldum :) ama en çok sana uğruyorum aysuncuğum
aaa denizim sen burdamıydınHeeeeyyy neler oluyo bakalımmmm
böyle şeyler yapmayın bak kıskanırım ya benide sevin yada kimse kimseyi sevmesin
Heeeeyyy neler oluyo bakalımmmm
Yalaka şey seniiiiiiiaaa denizim sen burdamıydın
deniziminde yeri apayrıdır cansucum bi bi bi bi bitane
şekerlerimmmmmmAysunumm senide sevdim bak kokulu kokulu öpücükler gönderdim :) Denizim canım benim azcık hep beraber aşk yaşayalım dedik askerlerden arda kalan zamanda
bak bak dile bak yaYalaka şey seniiiiiiiCanım bnmmmmmmm
görmedim beni bikere burda olduğunuYalaka şey seniiiiiiiCanım bnmmmmmmm
İyi oldu bebeğimmm yaaa.. Yemek içmek gibi insan sevgiyede ihtiyaç duyuyooooo:)Aysunumm senide sevdim bak kokulu kokulu öpücükler gönderdim :) Denizim canım benim azcık hep beraber aşk yaşayalım dedik askerlerden arda kalan zamanda
her ne kadar olmasa bazen sayıp sövsekde onlar sayesinde böyle birbirimizin halinden anlıyoruz :)şekerlerimmmmmmaskerlerimizin sayesinde ne güzel dostluklar kazandık böyle
her zaman cancağızımİyi oldu bebeğimmm yaaa.. Yemek içmek gibi insan sevgiyede ihtiyaç duyuyooooo:)
Seni görmemek mümkün mü bebeğim yaaaaaagörmedim beni bikere burda olduğunu
aynen valla mesela benher ne kadar olmasa bazen sayıp sövsekde onlar sayesinde böyle birbirimizin halinden anlıyoruz :)
Bitanem biz alyanslarımızı takmadık daha sözümü verdik kız tarafı olarak bana tektaş takıldı kuzum . Alyanslarımızı gelince nişanda takmak istedik çünkü yetişemezdik zamanımız çok azdıcanım söz yüzüklerinizi birlikte mi aldınızzz
Seni görmemek mümkün mü bebeğim yaaaaaaProfilindeki o bebiş yok mu o bebişşşşş.. Görür görmez ahanda benim tatlı pembeçantam gelmiş diyorummmm
neden şimdi tektaş konusunu açıyonuz ya dün akşamdan beridir bi tektaş muhabbetidir çevremde aldı balını gidiyor olanı var olmayanı var olmasını isteyeni varBitanem biz alyanslarımızı takmadık daha sözümü verdik kız tarafı olarak bana tektaş takıldı kuzum . Alyanslarımızı gelince nişanda takmak istedik çünkü yetişemezdik zamanımız çok azdıNişan gini sözümüz oldu ama evde Akrabalarımıza hiç haber vermedik çünkü iki aile arasında sözümzü verdik. Nişanımız gelince kuzum nisanda ama şimdi de diyorlar düğün yakında nişan hazırlığına uğraşmayın bide evde kendi aramızda takalım alyansları diyorlar bilemiyorum kuzum .
Ay sen ne sordun ben ne anlattım ehehe kuzum alyanslarımızı kendimiz gidip beğenip alcaz evet
Aynen fıstığım yaaa:)))popüyim yani men buralarda eylemi
canım benim yaaa bende bigün girmesem özlüyorum valla hepinizi
Allah biliyo ya yıllardır tanıdığım insanlardan daha bi başka seviyorum sizzleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?