2014 Yarenleri! :)

neden şimdi tektaş konusunu açıyonuz ya dün akşamdan beridir bi tektaş muhabbetidir çevremde aldı balını gidiyor olanı var olmayanı var olmasını isteyeni var yazık bize
oy kuzumm en güzeli en pırıltısı senin olsun yavriimmm

bence nişanda yap ya araları kısa olsun ama o heyecanıda tat bence ay ben bile heyecanlandım kesinlikle nişan yapman gerekli bence

bence nişanda yap ya araları kısa olsun ama o heyecanıda tat bence ay ben bile heyecanlandım kesinlikle nişan yapman gerekli bence
evet kuzum bende öyle düşünüyorum içimde kalır diye korkuyorum ilerde hepsi anı olarak kalıcak

Bebeğim ben büyük nişanlardan hoşlanmıyorum.. Düğün gibi oluyooo, gereksiz geliyo bana.. Babamın ısrarla bi yer tutalım istersen kızım büyük nişan yapalım demesine rağmen istemedim ben.. Tanışmadır, iadei ziyarettir olduktan snra gün belirleyip nişanlıklarımızı aldık ve o güzel gecede evimizde yüzüklerimiz takıldı:) akrabalarımızada haber verdik.. Bohçalarımız geldi:) Kalabalıkla çok güzel oldu:)) zaten düğününüz yakın zamanda fıstığım.. Bide büyük nişanla uğraşmak maddi manevi yormasın sizi.. Tabiiki karar sizindir.. Rabbim hayırlısını en güzelinden en özelinden nasip etsin bitanemmm:)

(konuya pat diye daldım kusuruma bakma kuşum..)

ay aynen kuzum bende senin gibi düşünüyorum zaten bu konularda seninle çok benziyoruz kuzu fikirlerimiz hep aynı. Salon tutulup yapılan nişanlar bana hep anlamsız gelmiştir. Yani düğün gibi masraf ve telaş demek. Evde alyanslarımızı takıp ailecek bi yemek yenilmesi benim için daha anlamlı o özel geceye daha uygun. Ufak bi yer tutayım desen onu çağırsan o ben nie çağırmadın dicek Umarım babam ayıp olur sözdede çağırmadık nişana milleti çağıralım demez. Ay bide anlamıyorum kuzum ya herke arayıp babama sevdi sözlenmiş hayırlı olsun bizi nedne çağırmadınız diyor beni görenler bana diyor yahu söz bu ya

Olsun bebeğimmm oh iyi yaptın anlattın rahatladın Doğru söylüyorlar aslında,, neden dersen, zaten düğün tarihiniz yaklaşmış, hem büyük nişan hem düğün biraz fazla olur diye düşündüm ben de bebeğimm, maddi açıdan durumun müsait olabilir ama yinede ona yapacağın masrafı balayı vs. İçin kullanabilirsin

bu arada kızlar kusura bakmayın öyle konuya daldım az önce biraz Trakya damarım kabardı da nişan düğün deyince kusura bakmayın olur mu

Evet bitanemmm aynı düşünceleri paylaşıyoruzz

Bebeğim beniiiimm çok haklısınnnn insanlar çok düşüncesiz olabiliyo ama hiiiiç takma kafana.. Bizdede illaki oldu nişanınız olmuş çağırmadınız diyen.. Salon tutsak tamam ama ev içide yapılan nişandada byle şeyler söylenmesi anlamsız.. Onlar sırf eleştirmek için, laf söylemek için söylüyolar yani.. Salon tutsan çağırsan bu sefer yok salon şöyleydide böyleydide laf ederler.. Oyüzden hiiiiç kimseye göre hareket etmeee, herkesi memnun etmek imkansııııııızzz.. Snin o güzel gönlün nasıl istiyosa öyle yap bitanemm

bu arada kızlar kusura bakmayın öyle konuya daldım az önce biraz Trakya damarım kabardı da nişan düğün deyince kusura bakmayın olur mu
Trakya damarını sevsinler seninnnn
Kesinlikle katılıyorum yeşommmmm

Kızlar ben gidip kendime bişiler yapıyim karnım çok acıktıııııııı:) öpüyorum kocaman kocamannnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…