2014 Yarenleri! :)

selam kızlarrr
yaa benimki aramadı her akşam arardı yoğunlar mı ki acaba prova falan merak ediyorum

Aynen canım öncelikle basın sağolsun. Bende gecen sene dedemi kaybettim onda kıyamet koptu bende psikopat gibi oldum yaaa

Sabah tören olacağı için arayamayabilir kuzum bunuda düşündüm ama erken de uyuyabilirler 4 gibi uyandırcaklar demişti çünkü
hadi ya o kadar erken mi kız bilmiyordum ben benimki bişey demedi. ama uyumadan önce arar bence. annesi falan gidiyor mu son durum ne?

hadi ya o kadar erken mi kız bilmiyordum ben benimki bişey demedi. ama uyumadan önce arar bence. annesi falan gidiyor mu son durum ne?

Hiç bilmiyorum ya arasaydı benimkine sorcaktım işte :/

afiyet olsun bende çıkıyorum birazdan eve gidicimmm yaşasın sana özelden attığım mesajı yapsan iyi edersin Denizlinin zilli Denizi
Yaptım bebeğimmmmm ohhh elhamdüllilah çok rahatladımmmm
Denizimmm güzel arkadaşım benimmm
Oyyyyy yeşom beniiiimmmm o senin yüreğinin güzelliği, bakışının güzelliğiiiii İyi yürekli arkadaşım beniiiiimmmmmm nasılsııııın?

bu arada kızlar kusura bakmayın öyle konuya daldım az önce biraz Trakya damarım kabardı da nişan düğün deyince kusura bakmayın olur mu

ne kusuru kuzu olurmu öyle şey Tanışmadık senle

aynen bitanem doğru söylüyorsun umarım herşey istediğimiz gibi olur Gönüllerimiz memnun kalsın da geri kalan tırı vırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…