yoğunlardır bebeğim benimkide aramadıselam kızlarrr
yaa benimki aramadı her akşam arardı yoğunlar mı ki acaba prova falan merak ediyorum
İki defa hava değişimi aldı canım ne yazikkio neden ki
Aynen canım öncelikle basın sağolsun. Bende gecen sene dedemi kaybettim onda kıyamet koptu bende psikopat gibi oldum yaaaAhaha ama napim ya o beni bu duruma getirdi inan böyle biri değildim ben iyice kıskanç oldum. Dededm vefat ettiği için dedemlerde kaldım bir kaç gün, bana diyorki kim var kimler kimler falan söylüyorum kaç yaşındalar diyor kuzenim diyorum onlarında yaşını soruyor ahaha
Hadi yaa ;( inşallah kizmaz canimmHem ani şeylerden hoşlanmaz hemde bileti yancak diye canım evet
yoğunlardır bebeğim benimkide aramadı
Hadi yaa ;( inşallah kizmaz canimm
sabaha kalmaz belki bebeğimAnladm kuzum sabah arayabilir inşallah :/
sabaha kalmaz belki bebeğim
hadi ya o kadar erken mi kız bilmiyordum ben benimki bişey demedi. ama uyumadan önce arar bence. annesi falan gidiyor mu son durum ne?Sabah tören olacağı için arayamayabilir kuzum bunuda düşündüm ama erken de uyuyabilirler 4 gibi uyandırcaklar demişti çünkü
hadi ya o kadar erken mi kız bilmiyordum ben benimki bişey demedi. ama uyumadan önce arar bence. annesi falan gidiyor mu son durum ne?
Yaptım bebeğimmmmmafiyet olsun bende çıkıyorum birazdan eve gidicimmm yaşasın sana özelden attığım mesajı yapsan iyi edersin Denizlinin zilli Denizi
Oyyyyy yeşom beniiiimmmm o senin yüreğinin güzelliği, bakışının güzelliğiiiiiDenizimmm güzel arkadaşım benimmm
Balımmmm yarın sabahtanda arayabilir.. Bnmki yemin töreni günü geldiniz mi naptınız fln diye aramıştı ankesörlüdenHiç bilmiyorum ya arasaydı benimkine sorcaktım işte :/
arar bebeğim benceHiç bilmiyorum ya arasaydı benimkine sorcaktım işte :/
asklar ıyı aksamlaaaaaaaaar :)))
Seni öpesim geldiiiiiiiiibeybiiiiiii noldu :)))
bu arada kızlar kusura bakmayın öyle konuya daldım az önce biraz Trakya damarım kabardı da nişan düğün deyince kusura bakmayın olur mu
Evet bitanemmm aynı düşünceleri paylaşıyoruzz
Bebeğim beniiiimm çok haklısınnnn insanlar çok düşüncesiz olabiliyo ama hiiiiç takma kafana.. Bizdede illaki oldu nişanınız olmuş çağırmadınız diyen.. Salon tutsak tamam ama ev içide yapılan nişandada byle şeyler söylenmesi anlamsız.. Onlar sırf eleştirmek için, laf söylemek için söylüyolar yani.. Salon tutsan çağırsan bu sefer yok salon şöyleydide böyleydide laf ederler.. Oyüzden hiiiiç kimseye göre hareket etmeee, herkesi memnun etmek imkansııııııızzz.. Snin o güzel gönlün nasıl istiyosa öyle yap bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?