benide öp amaaSeni öpesim geldiiiiiiiiiBişi olmadı bebeğimmmmm..
Seni öpesim geldiiiiiiiiiBişi olmadı bebeğimmmmm..
balimmm havaalanına gitmek zormus ya cok kotu oldum..basa sardi sanki hersey ama toparladik biraz..alisiyoruz işte:)iyiyim fıstığım sen nasılsınnnnalışabildiniz mi şafak saymaya, pff bana çok zor gelicekmiş gibi geliyooo
bebeğimmmmSeni öpesim geldiiiiiiiiiBişi olmadı bebeğimmmmm..
Ayynen öyle bîtanemmmmmm.. Önemli olan gönüller bir olsuuun.. Kırmayalım, kırılmayalımmmmm..ne kusuru kuzu olurmu öyle şeyTanışmadık senle
aynen bitanem doğru söylüyorsunumarım herşey istediğimiz gibi olur Gönüllerimiz memnun kalsın da geri kalan tırı vırı
2saatlik beklemenin ardından halledebildimm bebeğimmmmm :) bayaa bekledim ama yaa fenalık geldi ordaykennnoyhhhh kokulu kokulu opuyrm bebıskoooo :) işleerını hallettnmıı
Canım kuzuuuuuuummmmbebeğimmmm
Ayynen öyle bîtanemmmmmm.. Önemli olan gönüller bir olsuuun.. Kırmayalım, kırılmayalımmmmm..
Gel kocaman bi öpiyim seniiiii
2saatlik beklemenin ardından halledebildimm bebeğimmmmm :) bayaa bekledim ama yaa fenalık geldi ordaykennn
Balımmmm yarın sabahtanda arayabilir.. Bnmki yemin töreni günü geldiniz mi naptınız fln diye aramıştı ankesörlüden
Tatlı şeyyyy seniiiiii
iyiyim bebeğim seni gordum mutlu oldumCanım kuzuuuuuuummmmNaber başağımmm? Nasılsıııın?
arar bebeğim bence
Hayırdır bebeğimmmm nolduuuuAradı balım aradı da sinirim tavan
Oyy bnm başağımaaaaa:) bende iyiyim çok şükür bitanem yaa yarın sökeye gidicem kalkıp götürüceklerimi ayarlamam lazım ama oturdum kaldım:)iyiyim bebeğim seni gordum mutlu oldumsen nasilsin
kuzum benim kitap tavsiyen varmı kitabım bitti böğürtlen kışını merak ediyorum amaTatlı şeyyyy seniiiiii
Ayynen öyle bîtanemmmmmm.. Önemli olan gönüller bir olsuuun.. Kırmayalım, kırılmayalımmmmm..
Gel kocaman bi öpiyim seniiiii
2saatlik beklemenin ardından halledebildimm bebeğimmmmm :) bayaa bekledim ama yaa fenalık geldi ordaykennn
Beeğimmmm bin muhteşem güneşi okudun mu? Böğürtlen kışını bende okumak istiyorum çok tavsiye edilen bi kitap fakat henüz fırsatım olmadı..kuzum benim kitap tavsiyen varmı kitabım bitti böğürtlen kışını merak ediyorum ama
oohh ne güzel balim...eniste bey nasil:)Oyy bnm başağımaaaaa:) bende iyiyim çok şükür bitanem yaa yarın sökeye gidicem kalkıp götürüceklerimi ayarlamam lazım ama oturdum kaldım:)
bin muhteşem gunes mukemmeldi.Beeğimmmm bin muhteşem güneşi okudun mu? Böğürtlen kışını bende okumak istiyorum çok tavsiye edilen bi kitap fakat henüz fırsatım olmadı..
Aynen bebeğimmm kuzu kuzu bekliyoruz:) bi bizim hastalar bekleyemiyo yaa.. 11 hastasının 11.03te bnm vaktim geçiyoooo diye gürlediğini biliyorum.. Abartmıyorm bak bebeğim 3 dakika için..ayy bende hıc sevmem beklemeyı yaaa ama mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?