benimkide aradı babasıyla konuşuyordum ya ofAradı kuzum valiz vermişler toparlancaklarmış
Saat kaçta aradı kuzum?Aradı balım aradı da sinirim tavan
İyi allaha çok şükür bebeğim:) geçen yine tlfnunu yakalattı eşek kafalı aşkm yaa:)oohh ne güzel balim...eniste bey nasil:)
okumadım kuzum bi bakayım onadaBeeğimmmm bin muhteşem güneşi okudun mu? Böğürtlen kışını bende okumak istiyorum çok tavsiye edilen bi kitap fakat henüz fırsatım olmadı..
banada kitap önerin okuyacak kitabım kalmadıokumadım kuzum bi bakayım onadaevet kuzum sarah jio nun bütün kitapları ok güzel sanırım
Aynen bebeğimmm kuzu kuzu bekliyoruz:) bi bizim hastalar bekleyemiyo yaa.. 11 hastasının 11.03te bnm vaktim geçiyoooo diye gürlediğini biliyorum.. Abartmıyorm bak bebeğim 3 dakika için..
Kesinlikle tavsiye ederim bebeğim.. İlk 30sayfası fln sıkıcı gibi geliyo ama snra olaylar bi gelişiyo, bırakamıyosun..okumadım kuzum bi bakayım onadaevet kuzum sarah jio nun bütün kitapları ok güzel sanırım
Bebeğim uçurtma avcısını okudun mu ?banada kitap önerin okuyacak kitabım kalmadı
Ne tarz bişiler istiyosun balımmm? Ona göre önerelimbanada kitap önerin okuyacak kitabım kalmadı
ayyyy ama bazen beni bile sinir ediyolar kıııııız:) tövbe yarabbim..hastalar oyle kuzum ya beklemezler ahah :))) herkes patlamaya hazır bomba mubarek patlıolar :))
Kuzum yazdım bunuda aklımda şeker portakalı,bülbülü öldürmek,pal sokağı çocuklarıda varKesinlikle tavsiye ederim bebeğim.. İlk 30sayfası fln sıkıcı gibi geliyo ama snra olaylar bi gelişiyo, bırakamıyosun..
okunması gereken kitaplar arasında.. Oraların kültürü hakkında fikir edinmiş oluyosun.. Öyle bi sürükleyiciliği varki sinir oluyosun, yok artık diyosun yaa.. Sonunda da ağladım zaten:)
Bu bin muhteşem güneş, uçurtma avcısının yazarının ikinci romanı bebeğim:)Bebeğim uçurtma avcısını okudun mu ?
ayy kesin süperdir ozaman kuzu uçurtma avcısı en begendğim kitaplar listesinde..Bu bin muhteşem güneş, uçurtma avcısının yazarının ikinci romanı bebeğim:)
yok bebeğim okumadım konusu neBebeğim uçurtma avcısını okudun mu ?
aşk macera dram severim kuzumNe tarz bişiler istiyosun balımmm? Ona göre önerelim
ayyyy ama bazen beni bile sinir ediyolar kıııııız:) tövbe yarabbim..
Okumak çok güzel bişi yaa bebeğimmmm:) ben çok seviyorummm okumayıııı:)Kuzum yazdım bunuda aklımda şeker portakalı,bülbülü öldürmek,pal sokağı çocuklarıda var
kesinlikle okumalısın kuzum .. Emir ve Hasanın hikayesi gözümden damla düşen tek kitap şimdiye kdryok bebeğim okumadım konusu ne
ay bulayım okuyayım o zaman bebeğim. bütün günümü kitap okuyarak geçirdiğim günleri özledim yahukesinlikle okumalısın kuzum .. Emir ve Hasanın hikayesi gözümden damla düşen tek kitap şimdiye kdr
kuzum şeker portakalı çok güzelmiş. Aynen bebeğim ya valla evde kitaplık oldu dolaplara koyuyorum artık ama napim bir kitabın yokluğu bende çok belli oluyorOkumak çok güzel bişi yaa bebeğimmmm:) ben çok seviyorummm okumayıııı:)
Oku kuzucumm . Benimde biti alamadım bir türlü bu hafta sonu alcam inşay bulayım okuyayım o zaman bebeğim. bütün günümü kitap okuyarak geçirdiğim günleri özledim yahu
Sinan akyüzün kitaplarından okuyabilirsin kuşum.. Tam aşk, macera, dram:) canan tanın pirayeside güzeldir.. Hııı bide en son yürekler ölür diye bi kitap var o da aşk ve dram içeriyo:) aklıma bunlar geldi kuzucum:)aşk macera dram severim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?