2014 Yarenleri! :)

canan tanın bütün kitaplarını okudum bebeğim. dediğin yazara bakarım bi canısı

kuzum şeker portakalı çok güzelmiş. Aynen bebeğim ya valla evde kitaplık oldu dolaplara koyuyorum artık ama napim bir kitabın yokluğu bende çok belli oluyor
Şeker portalalını okumuş olabilirim bebeğim tam hatırlayamadım.. Bende bide böyle bişi var yaa okuduğum kitapları unutuyorum üstünden zmn geçince:) bizim hastanenin kütüphanesi var bebeğimm.. Bayaa güzel kitaplar var:) elimdeki bazı kitapları oraya bağışlamayı düşünüyorum:))) evde aşırı kitap oluncada nereye koyucağını şaşırıyo insan:) sende kütüphaneye fln bağışlayabilirsin daha az önemli olanları bitanem:)

Çok şükür iyiyim fıstığımmm sen nasılsınnn Aslında aşkitom gidecek diye içim buruk

balimmm havaalanına gitmek zormus ya cok kotu oldum..basa sardi sanki hersey ama toparladik biraz..alisiyoruz işte:)

Evet bebeğim havaalanında cok etkileniyorsun ama benim içim rahat etmiyo uğurlamazsam,, gerçi bu sefer işinden izin alıp da gelmiceksin dedi pazartesi sabah erkenden uçucak çünkü

kzlaaar allah nasşp ederse haftaya askın yanına gdcem ama cuma gunu ucagı sabaha mı alsam oglene mı bılemedm ya ( sabaha alırsam rapor almam gerekeccek bı ton ıs sabah annesyle gderdm ıyı olurdu bılemedm

Hayırdır bebeğimmmm nolduuuu

Kuzum benimki gelcek ya sarma pasta vs yapcaktım ama annesi eve tüm sülalesini toplcakmış benimkide demiş ev kalabalık olmasın dinlencem zaten şurda kaç günüm var vs. Ama biliyorum annesinin huyu bu toplcak yine herkesi. Offffladım pufladım oda stres oldu planlarım çöpe gitti acayp sinirliyim

Off hiç aramamazlık etmezdi yola çıktım bile diyemedim bundan sonra da aramaz herhalde

Kuzum çok yoğun vw yorgunlarmış valiz olayı var arar mutlaka yatakları bile toplayıp değiştirceklermiş dolapları falan. Sıra olduysa geçmemiştir işlerini halledip arar

Çok şükür iyiyim fıstığımmm sen nasılsınnn Aslında aşkitom gidecek diye içim buruk
Kuşuuuuummm bende iyiyim çok şüküüüür.. Gidicek amaaaa tamamlayııııp bi daha hiç ayrılmamak üzere geri gelicek yanınaaaaaaa:) gitmezse bitmezkiiii.. Bi an önce gitsin, bitirsin, gelsin bebeğim
kzlaaar allah nasşp ederse haftaya askın yanına gdcem ama cuma gunu ucagı sabaha mı alsam oglene mı bılemedm ya ( sabaha alırsam rapor almam gerekeccek bı ton ıs sabah annesyle gderdm ıyı olurdu bılemedm
annesiyl git bebeğim yalnız başına gitmeeeee

benmkı sen sora bın ıstersen dedı hanı annem benı alır sora gecerz sen gelırsın dedı.. annesyle gdersem 1 gun onceden rapor almam lazm fln rapor alamazsam bıde o zaman kotu olur ıste

Off hiç aramamazlık etmezdi yola çıktım bile diyemedim bundan sonra da aramaz herhalde
Cnmmmm hayırlı yolculuklaaar..
fıstığım beniiiiimmmm haklısınnnn.. İnşallah o aşkını kaçırdığın 1 günde yedirir içirsinn bebeğimmmm.. Acısını çıkartırsınızzz ozmnnn..
bu sefer nasil yakalattı tatlim:)
nizamiyede arkadaşıyla konuşuyomuş bebeğim tlfda.. Rahatlığa bakarmısın bebeğim nizamiyede yaaa tlfla konuşulurmu? Komutanda tam konuşurken yakalamış bunu, önce bi konuşmasının bitmesini beklemiş arkada snrada pat diye çıkıvermiş :) saftirik çağlarrrrrrrr.. Ertesi gün çarşı izni vardı gitmiş komutanım çarşıya çıkıcam tlfmu alabilirmiyim demiş bide pişkinliğin böylesî ayol:) allahtan insaflı bi adammışta bişi yapmamış.. Çarşıdan snra getir tlf demiş sadece:)

benmkı sen sora bın ıstersen dedı hanı annem benı alır sora gecerz sen gelırsın dedı.. annesyle gdersem 1 gun onceden rapor almam lazm fln rapor alamazsam bıde o zaman kotu olur ıste
Hıııı rapor almak sıkıtı olur bebeğim.. İstanbuldan alamazsın mersindende ertesi gün için vermezler ya bi arkadaşının senin adına giriş yaptırması fln gerekir.. Doktorlar artk daha temkinli rapor konusunda.. En garantisi senin snradan gitmen ozmn doğru diyon ebeğim..

1 güncük mü bebeğm ya
11 ay yok bana bi hafta bile azken.
Sülalesine de başlcam sonunda resmen cadı geline dönüşücem ya

yok persmbeden alablrm bebegm de smdı hangı doktordan alacam fln dert yoksa persmbeden 2 gunluk alablrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…