2014 Yarenleri! :)

Sağol kuzucummm

Aynen kuzum ya benimki konuşamadı bile yorgunluktan
Aradı şimdi bebeğim ağzını zor açıyo yorgunluktan

1 güncük mü bebeğm ya
11 ay yok bana bi hafta bile azken.
Sülalesine de başlcam sonunda resmen cadı geline dönüşücem ya
Kuşum bnmmmm akrabaları her gün olucak değil ya.. İlk gün olurlar bide son gece olurlar okdr.. 1 gün fulll başbaşa olucanız ya onu kasdettim bennn:) diğer türlü koskoca 7 gün siziiiinnnn:)

yok persmbeden alablrm bebegm de smdı hangı doktordan alacam fln dert yoksa persmbeden 2 gunluk alablrm
Heeeee ben bi an sadece cuma günü için alıcan gibi algıladımmm:) ayyy ben oldum olası rapor alamamışımdır hasta olmadan.. Çok utanırım yaaa.. Alanlar nasıl alıyo ne diyo bilmiyom kışum:)

Kuşum bnmmmm akrabaları her gün olucak değil ya.. İlk gün olurlar bide son gece olurlar okdr.. 1 gün fulll başbaşa olucanız ya onu kasdettim bennn:) diğer türlü koskoca 7 gün siziiiinnnn:)

Bebeğm çalışıyorum ya o yüzden sadece akşamları gidebilcem ee cumartesi pazar akrabalar full bunlarda zaten. Ayy snir oluyorum ya sinir akrabaları geldi mi gitmek bilmiyolar

Heeeee ben bi an sadece cuma günü için alıcan gibi algıladımmm:) ayyy ben oldum olası rapor alamamışımdır hasta olmadan.. Çok utanırım yaaa.. Alanlar nasıl alıyo ne diyo bilmiyom kışum:)

lazım dyrm gecen doktorla tartstm vermedı :)) rapor almadm okula da gtmedm mudur yardmcısı nasl boyle bı hata yaparsn dedı ama yrttm allahtan :) e napam ama askısı mecbur

4 te kalkacaklarmış daha dolapları toplucam kim bilir ne zaman yatcaz dedi. Allahım güzel günlerle unuttursun bize bu zor günleri inşallah

Aminn kuzum. Benimki de aradığında öyle dedi bi ton iş var diye bide sabahın köründe kalkcaklar 9:30 gibi tören 2 saat sürcekmiş sonra çıkış işlemleri falan off çok yorgun olcaklar

lazım dyrm gecen doktorla tartstm vermedı :)) rapor almadm okula da gtmedm mudur yardmcısı nasl boyle bı hata yaparsn dedı ama yrttm allahtan :) e napam ama askısı mecbur
Allah seni neetmesin kııııız:) raporsuz, izinsiz okula gitmemezlik mi yaptıııın:) allah kprusun balım dikkat et amaaaa:) iyiki özelde çalışmıyon haaa kuzu:)

Allah seni neetmesin kııııız:) raporsuz, izinsiz okula gitmemezlik mi yaptıııın:) allah kprusun balım dikkat et amaaaa:) iyiki özelde çalışmıyon haaa kuzu:)

kzzz ben cok rahat davranyrm yaptklarımı sana anlatsam gozlerını portletrsn :))) allahtan ben özelde yapamazdm alısmısım rahatlıga allah devletımıze zeval vermesın ahahahaha :))))

kzz ben sana ne dcem benm ınstagramdan takıp ettgm bı kız vardı ceyız fln paylasıodu ıste 3 hafta oncede nısanlanmstı nısan fotolarını fln paylasmstı dun de foto koymus son dansmz fln dıe megersem nısanlısı 14 subatta kızın yanına gderken trafk kazasnda vefat etms ay nasl uzuldum anlatamam ((

ay ciddi misin çok üzüldüm ya Allah sabır versin Allahım korusun sevdiklerimizi çok zor

kzzz ben cok rahat davranyrm yaptklarımı sana anlatsam gozlerını portletrsn :))) allahtan ben özelde yapamazdm alısmısım rahatlıga allah devletımıze zeval vermesın ahahahaha :))))
Ahahahahahaha eşek sıpası yaa amin amin bebeğim allah devletimize zeval vermesin
ayyy ciddi misin bebeğim çok üzüldüm yaaa offf allah sabır versin kızcağızaaa çok zor yaaa

Ahahahahahaha eşek sıpası yaa amin amin bebeğim allah devletimize zeval vermesin

ayyy ciddi misin bebeğim çok üzüldüm yaaa offf allah sabır versin kızcağızaaa çok zor yaaa

evet kuzum gösterrm bı ara ya nasıl zor dusunsene hayallerın herseyın yarım kalıo buyuk bı bosluk ve cok buyuk ımtıhan cok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…