- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
Sağol kuzucummmCnmmmm hayırlı yolculuklaaar..
fıstığım beniiiiimmmm haklısınnnn.. İnşallah o aşkını kaçırdığın 1 günde yedirir içirsinn bebeğimmmm.. Acısını çıkartırsınızzz ozmnnn..
nizamiyede arkadaşıyla konuşuyomuş bebeğim tlfda.. Rahatlığa bakarmısın bebeğim nizamiyede yaaa tlfla konuşulurmu? Komutanda tam konuşurken yakalamış bunu, önce bi konuşmasının bitmesini beklemiş arkada snrada pat diye çıkıvermiş :) saftirik çağlarrrrrrrr.. Ertesi gün çarşı izni vardı gitmiş komutanım çarşıya çıkıcam tlfmu alabilirmiyim demiş bide pişkinliğin böylesî ayol:) allahtan insaflı bi adammışta bişi yapmamış.. Çarşıdan snra getir tlf demiş sadece:)
Aradı şimdi bebeğim ağzını zor açıyo yorgunluktanAynen kuzum ya benimki konuşamadı bile yorgunluktan
Kuşum bnmmmm akrabaları her gün olucak değil ya.. İlk gün olurlar bide son gece olurlar okdr.. 1 gün fulll başbaşa olucanız ya onu kasdettim bennn:) diğer türlü koskoca 7 gün siziiiinnnn:)1 güncük mü bebeğm ya
11 ay yok bana bi hafta bile azken.
Sülalesine de başlcam sonunda resmen cadı geline dönüşücem ya
asker beklemeyen anlayamaz :)
Heeeee ben bi an sadece cuma günü için alıcan gibi algıladımmm:) ayyy ben oldum olası rapor alamamışımdır hasta olmadan.. Çok utanırım yaaa.. Alanlar nasıl alıyo ne diyo bilmiyom kışum:)yok persmbeden alablrm bebegm de smdı hangı doktordan alacam fln dert yoksa persmbeden 2 gunluk alablrm
Sağol kuzucummm
Aradı şimdi bebeğim ağzını zor açıyo yorgunluktan
Kuşum bnmmmm akrabaları her gün olucak değil ya.. İlk gün olurlar bide son gece olurlar okdr.. 1 gün fulll başbaşa olucanız ya onu kasdettim bennn:) diğer türlü koskoca 7 gün siziiiinnnn:)
4 te kalkacaklarmış daha dolapları toplucam kim bilir ne zaman yatcaz dedi. Allahım güzel günlerle unuttursun bize bu zor günleri inşallahDimi kuzum benimkinin boğazlar gitmiş resmen
ay benimki aradı meşguldüm bi daha aramadı naptı acaba4 te kalkacaklarmış daha dolapları toplucam kim bilir ne zaman yatcaz dedi. Allahım güzel günlerle unuttursun bize bu zor günleri inşallah
Heeeee ben bi an sadece cuma günü için alıcan gibi algıladımmm:) ayyy ben oldum olası rapor alamamışımdır hasta olmadan.. Çok utanırım yaaa.. Alanlar nasıl alıyo ne diyo bilmiyom kışum:)
4 te kalkacaklarmış daha dolapları toplucam kim bilir ne zaman yatcaz dedi. Allahım güzel günlerle unuttursun bize bu zor günleri inşallah
Allah seni neetmesin kııııız:) raporsuz, izinsiz okula gitmemezlik mi yaptıııın:) allah kprusun balım dikkat et amaaaa:) iyiki özelde çalışmıyon haaa kuzu:)lazım dyrm gecen doktorla tartstm vermedı :)) rapor almadm okula da gtmedm mudur yardmcısı nasl boyle bı hata yaparsn dedı ama yrttm allahtan :) e napam ama askısı mecbur
Allah seni neetmesin kııııız:) raporsuz, izinsiz okula gitmemezlik mi yaptıııın:) allah kprusun balım dikkat et amaaaa:) iyiki özelde çalışmıyon haaa kuzu:)
Çok çok çok iyiyimmmm balımmmmmmmmmmm sen???Selammmmm bebeğimmmmmmmmNasılsııııııın?
Allah seni neetmesin kııııız:) raporsuz, izinsiz okula gitmemezlik mi yaptıııın:) allah kprusun balım dikkat et amaaaa:) iyiki özelde çalışmıyon haaa kuzu:)
ay ciddi misinkzz ben sana ne dcem benm ınstagramdan takıp ettgm bı kız vardı ceyız fln paylasıodu ıste 3 hafta oncede nısanlanmstı nısan fotolarını fln paylasmstı dun de foto koymus son dansmz fln dıe megersem nısanlısı 14 subatta kızın yanına gderken trafk kazasnda vefat etms ay nasl uzuldum anlatamam((
Ahahahahahaha eşek sıpası yaakzzz ben cok rahat davranyrm yaptklarımı sana anlatsam gozlerını portletrsn :))) allahtan ben özelde yapamazdm alısmısım rahatlıga allah devletımıze zeval vermesın ahahahaha :))))
kzz ben sana ne dcem benm ınstagramdan takıp ettgm bı kız vardı ceyız fln paylasıodu ıste 3 hafta oncede nısanlanmstı nısan fotolarını fln paylasmstı dun de foto koymus son dansmz fln dıe megersem nısanlısı 14 subatta kızın yanına gderken trafk kazasnda vefat etms ay nasl uzuldum anlatamam((
Rabbim dahada iyi etsin inşallah balımmmmmÇok çok çok iyiyimmmm balımmmmmmmmmmm sen???
Ahahahahahaha eşek sıpası yaaamin amin bebeğim allah devletimize zeval vermesin
ayyy ciddi misin bebeğim çok üzüldüm yaaa offf allah sabır versin kızcağızaaa çok zor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?