- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kıııııız resmen aynı yorumu yapmışııızay ciddi misinçok üzüldüm ya Allah sabır versin Allahım korusun sevdiklerimizi çok zor
ay ciddi misinçok üzüldüm ya Allah sabır versin Allahım korusun sevdiklerimizi çok zor
heheh aynen bebeğimm şimdi gördümKıııııız resmen aynı yorumu yapmışııızaynı tepkiyi vermişiiiiz..Duyguya yazdığımı okusana..
Kesinlikle bebeğim yaaa.. Rabbim böyle bişeyle sınamasınevet kuzum gösterrm bı araya nasıl zor dusunsene hayallerın herseyın yarım kalıo buyuk bı bosluk ve cok buyuk ımtıhan cok (
Yaaa ister istemez kendimi o kızın yerine koyuyorumheheh aynen bebeğimm şimdi gördümAllah sabır versin cidden bebeğim tarifi yoktur eminim o acının
bende direk kendimi o kızın yerine koydum nefesim daraldı valla bebeğim Allahım sabrını verir inşallahYaaa ister istemez kendimi o kızın yerine koyuyorumallahııımmmm düşüncesi bile kötü yaaa offf içime bişey oturdu resmen yaaa
Kesinlikle bebeğim yaaa.. Rabbim böyle bişeyle sınamasınçok ağııır kim bilir ne haldedir kızcağız yaa
İnsan ne yazıcağınıda bilemez bebeğim yaaempatı yapamıyorum kuzum malesef dusunemyrm(( bı ara yazacam ama cok uzuldm
İnsan ne yazıcağınıda bilemez bebeğim yaaallahım dayanma gücü versin o kızcağıza
Amiiiin bebeğimmm.. Ben yatıyorum kuşum yarın allahın izniyle sökeye gidicem:) öpüyorum sni çoook kocamaaan:) iyi gecelrr:)allah peygamber sabrı versın cok zor cok
caglar eniste cesaret hapi mi almis denizim:) alismis artik yakalanmaya desene..Allahtan ii komutan mis ya..ah eniste ahhCnmmmm hayırlı yolculuklaaar..
fıstığım beniiiiimmmm haklısınnnn.. İnşallah o aşkını kaçırdığın 1 günde yedirir içirsinn bebeğimmmm.. Acısını çıkartırsınızzz ozmnnn..
nizamiyede arkadaşıyla konuşuyomuş bebeğim tlfda.. Rahatlığa bakarmısın bebeğim nizamiyede yaaa tlfla konuşulurmu? Komutanda tam konuşurken yakalamış bunu, önce bi konuşmasının bitmesini beklemiş arkada snrada pat diye çıkıvermiş :) saftirik çağlarrrrrrrr.. Ertesi gün çarşı izni vardı gitmiş komutanım çarşıya çıkıcam tlfmu alabilirmiyim demiş bide pişkinliğin böylesî ayol:) allahtan insaflı bi adammışta bişi yapmamış.. Çarşıdan snra getir tlf demiş sadece:)
tabiki bebeğim biz yarenler cok ozelizHahaha :)) aynen kuzum yaaa özeliz demi biz çok
geldim guzelimm.. bayadir girmemistim okunmamis mesaj 400 olunca gozum korktu simdi yazabiliyorum..demetimmmm nerelerde yaa
çok sevindim canım benim ne mutlu sana aferin kız sana :)Yaptım bebeğimmmmmohhh elhamdüllilah çok rahatladımmmm
Oyyyyy yeşom beniiiimmmm o senin yüreğinin güzelliği, bakışının güzelliğiiiiiİyi yürekli arkadaşım beniiiiimmmmmm nasılsııııın?
he anladım canım geçmiş olsun bizimki de 10 gün rapor kullandı + askerde kavga etti ama çok şükür bi uzama yok şuandaİki defa hava değişimi aldı canım ne yazikki
günaydın şekerimGünaydın canlarrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?