ee yarın bitmiyo muydu sizin izin canim?
Kızlar Ağrı Doğubeyazıttaki olan şehit haberlerini okudunuz muiçim kan ağladı yaa
bebeğimmmm bn uyuduktan sonra gelmişsin. .bnde merak ettim seni..iyiyim tatlım cok şükürr sen nasılsın :)geldim guzelimm.. bayadir girmemistim okunmamis mesaj 400 olunca gozum korktu simdi yazabiliyorum..
nasilsiniz canlarim ne var ne yok?
günaydın şekerim
Kızlar Ağrı Doğubeyazıttaki olan şehit haberlerini okudunuz muiçim kan ağladı yaa
bn duymamistim ya cok üzüldümşimdi duydum bebeğimm çok üzüldüm, gün geçmiyorki şehidimiz olmasın.. her gün bu haberleri duyuyoruz.. Rabbim sen koru askerlerimizi
daha varmış balimm ne guzel:)hayır bebeğimm pazartesi bitiyor
bn duymamistim ya cok üzüldümAllah sevdiklerine sabir versin. .Bütün askerlerimizi korusun.
çatışma fln mi olmus cnm
Bana yine hiç inandırıcı gelmediaminnn canım.. nöbet kulesinde cinnet getirmiş diye açıkladılar bebeğimmm
aaa yine mii yaa..arkadasini da mi vurmus napmisaminnn canım.. nöbet kulesinde cinnet getirmiş diye açıkladılar bebeğimmm
Bana yine hiç inandırıcı gelmediof vallahi elim ayağım kalkmıyor neden bitmedi bu şehit haberleri bir türlü
aaa yine mii yaa..arkadasini da mi vurmus napmis
evet guzelim artik hep gec uyuyorum bende :) kusum benimm instadayim hergunn sende acsana yaa cok keyifli :) bende iyiyim basagimmm nolsun erdiye son surat is aramaya devam ediyoruz az kaldi bir iki haftaya da bulamazsa depresyona dogru surukleniyoruz ya hayirlisiiiibebeğimmmm bn uyuduktan sonra gelmişsin. .bnde merak ettim seni..iyiyim tatlım cok şükürr sen nasılsın :)
kusuuum sana su yapiskani anlatayim cok guzel bolgesel sorunu olanlara ideal bu yapistiriyosun 8 saat kaliyo bunu 4 5 kez yapinca hemen faydasini goruyosun ama cok pahali ya bi yapiskan 30 euro :/selam kızlar nabersiniz
ay canım ben işe girmeden alamam o zaman yakusuuum sana su yapiskani anlatayim cok guzel bolgesel sorunu olanlara ideal bu yapistiriyosun 8 saat kaliyo bunu 4 5 kez yapinca hemen faydasini goruyosun ama cok pahali ya bi yapiskan 30 euro :/
bugun yarin almaya caliscam resmini cekerim kusum
tutttt enişteye depresyona birakma balimm..daha yeni geldi ya acele etmesin bu kadar..hersey yoluna giricek ins..biraz zaman sadece ...goksel izin vermiyo balim yaevet guzelim artik hep gec uyuyorum bende :) kusum benimm instadayim hergunn sende acsana yaa cok keyifli :) bende iyiyim basagimmm nolsun erdiye son surat is aramaya devam ediyoruz az kaldi bir iki haftaya da bulamazsa depresyona dogru surukleniyoruz ya hayirlisiiii
ne yapiskani bukusuuum sana su yapiskani anlatayim cok guzel bolgesel sorunu olanlara ideal bu yapistiriyosun 8 saat kaliyo bunu 4 5 kez yapinca hemen faydasini goruyosun ama cok pahali ya bi yapiskan 30 euro :/
bugun yarin almaya caliscam resmini cekerim kusum
balim okudumda kndini vurmamis 3 arkadasini şehit etmis oyle yazmışlarbirşey bilemiyoruz ki canım, öyle açıklama yapıyorlar,, hergün ayrı bi haber alıyoruz yüreğimiz ağzımızda
kendini ve 2 arkadaşını vurmuş canım
balim okudumda kndini vurmamis 3 arkadasini şehit etmis oyle yazmışlar
iyidir canım benim sen nasılsın bakalım :) bi de şehitlerimiz olmasa daha iyi olurdum amaNasılsın canım:)
Allah ailesine sabırlar versin
evet ya ne yapışkanı bu bende merak ettimne yapiskani bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?