2014 Yarenleri! :)

şimdi duydum bebeğimm çok üzüldüm, gün geçmiyorki şehidimiz olmasın.. her gün bu haberleri duyuyoruz.. Rabbim sen koru askerlerimizi
bn duymamistim ya cok üzüldüm Allah sevdiklerine sabir versin. .Bütün askerlerimizi korusun.
çatışma fln mi olmus cnm

Bana yine hiç inandırıcı gelmedi of vallahi elim ayağım kalkmıyor neden bitmedi bu şehit haberleri bir türlü

birşey bilemiyoruz ki canım, öyle açıklama yapıyorlar,, hergün ayrı bi haber alıyoruz yüreğimiz ağzımızda

aaa yine mii yaa..arkadasini da mi vurmus napmis

kendini ve 2 arkadaşını vurmuş canım

bebeğimmmm bn uyuduktan sonra gelmişsin. .bnde merak ettim seni..iyiyim tatlım cok şükürr sen nasılsın :)
evet guzelim artik hep gec uyuyorum bende :) kusum benimm instadayim hergunn sende acsana yaa cok keyifli :) bende iyiyim basagimmm nolsun erdiye son surat is aramaya devam ediyoruz az kaldi bir iki haftaya da bulamazsa depresyona dogru surukleniyoruz ya hayirlisiiii

selam kızlar nabersiniz
kusuuum sana su yapiskani anlatayim cok guzel bolgesel sorunu olanlara ideal bu yapistiriyosun 8 saat kaliyo bunu 4 5 kez yapinca hemen faydasini goruyosun ama cok pahali ya bi yapiskan 30 euro :/
bugun yarin almaya caliscam resmini cekerim kusum

kusuuum sana su yapiskani anlatayim cok guzel bolgesel sorunu olanlara ideal bu yapistiriyosun 8 saat kaliyo bunu 4 5 kez yapinca hemen faydasini goruyosun ama cok pahali ya bi yapiskan 30 euro :/
ay canım ben işe girmeden alamam o zaman ya sporla vermeye çalışayım buna ayıracak bütcem yok bu ara

tutttt enişteye depresyona birakma balimm..daha yeni geldi ya acele etmesin bu kadar..hersey yoluna giricek ins..biraz zaman sadece ...goksel izin vermiyo balim ya

ne yapiskani bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…