Amiiiin bebeğimmm.. Ben yatıyorum kuşum yarın allahın izniyle sökeye gidicem:) öpüyorum sni çoook kocamaaan:) iyi gecelrr:)
anam tek kıskanç benimki değilmiş çok şükür Allahım konuya bi anda daldım ama okuyunca dayamadım
günaydın cağnıııımm
kayıplardasın yavrumBenimki kıskançlıkta boyut atlıyor sürekli
Yeni fırsat bulup girebildim
Aynen canım öncelikle basın sağolsun. Bende gecen sene dedemi kaybettim onda kıyamet koptu bende psikopat gibi oldum yaaa
kayıplardasın yavrum
anammmm çocuk gibi sevinmiş kız bu erkekler ne tuhafÇalışıyorum işler yoğun fırsatım olmadı bir türlü. Dün sevdicekle konuştum dedim kek kurabiye falan yollucam sevindi iki kurabiye de tatlı mı olsun dedim biri tatlı biri tuzlu olsun dedi ahaha
Dün pazardan bir de el havlusu aldım saçma olur mu ya hii? ahaha
anammmm çocuk gibi sevinmiş kız bu erkekler ne tuhafniye saçma olsun kız iyi düşünmüşsün banada fikir oluyor
pasta fikrini ben vermiştim sankiSen anca fikirlerimi çal hıhhh fikir vermeSevindi eşofmana da dedi ne gerek vardı şaka yapmıştım falan ihihih
Başka da aklıma bir şey gelmiyor. Bu arada bugün işyerine pttten biri geldi sordum kaç günde gider diye aps olursa pazartesi yollasana çarşamba onda olur dedi inşallah erken gider.
yineee kızdırdım ablayııııayyy ne yapsammm sorunnnn
pasta fikrini ben vermiştim sankieşofman aldın mı canım? bende doğum gününde bişeyler göndereyim bari bu ara içimden pek gelmiyor ama napim sevinir aşkım
benimkide bazen kıskançlık boyutunu aşıyor ama yapcak bir şey yok geçen gün annemle markete gidiyoruz diye mesaj attım gelen cevap ne için :) kendime kıyafet bakıcam bi kaç üst baş ne için olacak alışveriş yapmaya dedim sonra trip attı birazcık sen benle dalga mı geçiyorsun diye ama haksız mıyım :)Benimki kıskançlıkta boyut atlıyor sürekli
Yeni fırsat bulup girebildim
iyi yaptın canım ya valla bizlerede iyi fikir oldu ama bozulmaz mı acaba kek kurabiyeAlırım aklını maaaaykkkkDün yazdım hiç tınlamıyorsun hii bir havalar bir havalar anladık sevdiceğinnnnn izneeeeee geldiiiiiiiiiii
Aldım aldım eşofman da aldım bacuuuu :) Eşofman takım kek 2 çeşit kurabiye el havlusu ahaha
konuya dalıyorum ama ben diş macunu diş fırçası şampuan sabun traş köpüğü traş kolonyası traş bıçağı ayakkabı boyası falan paket yapmıştım ihtiyacı olacak diye ama gönderememiştim izine geldiğinde yanında götürmüştü giderken . fikir olabilir belki :) sonra gelen mesajlar senin aldığın diş fırçası ve macunla dişimi fırçaladım aşkım teşekkür ederim sabununla yıkandım aşkım falan falan :)Sen anca fikirlerimi çal hıhhh fikir vermeSevindi eşofmana da dedi ne gerek vardı şaka yapmıştım falan ihihih
Başka da aklıma bir şey gelmiyor. Bu arada bugün işyerine pttten biri geldi sordum kaç günde gider diye aps olursa pazartesi yollasana çarşamba onda olur dedi inşallah erken gider.
benimkide bazen kıskançlık boyutunu aşıyor ama yapcak bir şey yok geçen gün annemle markete gidiyoruz diye mesaj attım gelen cevap ne için :) kendime kıyafet bakıcam bi kaç üst baş ne için olacak alışveriş yapmaya dedim sonra trip attı birazcık sen benle dalga mı geçiyorsun diye ama haksız mıyım :)
iyi yaptın canım ya valla bizlerede iyi fikir oldu ama bozulmaz mı acaba kek kurabiye
konuya dalıyorum ama ben diş macunu diş fırçası şampuan sabun traş köpüğü traş kolonyası traş bıçağı ayakkabı boyası falan paket yapmıştım ihtiyacı olacak diye ama gönderememiştim izine geldiğinde yanında götürmüştü giderken . fikir olabilir belki :) sonra gelen mesajlar senin aldığın diş fırçası ve macunla dişimi fırçaladım aşkım teşekkür ederim sabununla yıkandım aşkım falan falan :)
sanki bütün erkekler bizi kesiyor bize aşık :) ben sadece benimki böyle sanıyordum tek değilmişim AllahımAhahah ya bu erkekler varyaaBenimki de öyle bir yere gitsem hemen trip
Yapacağım kek dayanıklı kurabiyelere 2 3 gün bir şey olmaz ki
anladım canım hadi bakalım enişte bayram edecekAhahah ya bu erkekler varyaaBenimki de öyle bir yere gitsem hemen trip
Yapacağım kek dayanıklı kurabiyelere 2 3 gün bir şey olmaz ki
ben bi de sonra kendi aldıklarımı tek tek bavula yerleştirmiştim bide soyisim yazılan şeyleri dikmiştim ağlaya ağlaya ah ahOnları ben de düşündüm canım sonra almaktan vazgeçtim bilmiyorum markete uğrarsam macun falan alırım belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?