2014 Yarenleri! :)

kayıplardasın yavrum

Çalışıyorum işler yoğun fırsatım olmadı bir türlü. Dün sevdicekle konuştum dedim kek kurabiye falan yollucam sevindi iki kurabiye de tatlı mı olsun dedim biri tatlı biri tuzlu olsun dedi ahaha
Dün pazardan bir de el havlusu aldım saçma olur mu ya hii? ahaha

anammmm çocuk gibi sevinmiş kız bu erkekler ne tuhaf niye saçma olsun kız iyi düşünmüşsün banada fikir oluyor

anammmm çocuk gibi sevinmiş kız bu erkekler ne tuhaf niye saçma olsun kız iyi düşünmüşsün banada fikir oluyor

Sen anca fikirlerimi çal hıhhh fikir verme Sevindi eşofmana da dedi ne gerek vardı şaka yapmıştım falan ihihih
Başka da aklıma bir şey gelmiyor. Bu arada bugün işyerine pttten biri geldi sordum kaç günde gider diye aps olursa pazartesi yollasana çarşamba onda olur dedi inşallah erken gider.

pasta fikrini ben vermiştim sanki eşofman aldın mı canım? bende doğum gününde bişeyler göndereyim bari bu ara içimden pek gelmiyor ama napim sevinir aşkım

yineee kızdırdım ablayıııı ayyy ne yapsammm sorunnnn

Alırım aklını maaaaykkkk Dün yazdım hiç tınlamıyorsun hii bir havalar bir havalar anladık sevdiceğinnnnn izneeeeee geldiiiiiiiiiii

pasta fikrini ben vermiştim sanki eşofman aldın mı canım? bende doğum gününde bişeyler göndereyim bari bu ara içimden pek gelmiyor ama napim sevinir aşkım

Aldım aldım eşofman da aldım bacuuuu :) Eşofman takım kek 2 çeşit kurabiye el havlusu ahaha

Benimki kıskançlıkta boyut atlıyor sürekli

Yeni fırsat bulup girebildim
benimkide bazen kıskançlık boyutunu aşıyor ama yapcak bir şey yok geçen gün annemle markete gidiyoruz diye mesaj attım gelen cevap ne için :) kendime kıyafet bakıcam bi kaç üst baş ne için olacak alışveriş yapmaya dedim sonra trip attı birazcık sen benle dalga mı geçiyorsun diye ama haksız mıyım :)

iyi yaptın canım ya valla bizlerede iyi fikir oldu ama bozulmaz mı acaba kek kurabiye

konuya dalıyorum ama ben diş macunu diş fırçası şampuan sabun traş köpüğü traş kolonyası traş bıçağı ayakkabı boyası falan paket yapmıştım ihtiyacı olacak diye ama gönderememiştim izine geldiğinde yanında götürmüştü giderken . fikir olabilir belki :) sonra gelen mesajlar senin aldığın diş fırçası ve macunla dişimi fırçaladım aşkım teşekkür ederim sabununla yıkandım aşkım falan falan :)

Ahahah ya bu erkekler varyaa Benimki de öyle bir yere gitsem hemen trip
iyi yaptın canım ya valla bizlerede iyi fikir oldu ama bozulmaz mı acaba kek kurabiye

Yapacağım kek dayanıklı kurabiyelere 2 3 gün bir şey olmaz ki

Onları ben de düşündüm canım sonra almaktan vazgeçtim bilmiyorum markete uğrarsam macun falan alırım belkim

Ahahah ya bu erkekler varyaa Benimki de öyle bir yere gitsem hemen trip

Yapacağım kek dayanıklı kurabiyelere 2 3 gün bir şey olmaz ki
sanki bütün erkekler bizi kesiyor bize aşık :) ben sadece benimki böyle sanıyordum tek değilmişim Allahım

Onları ben de düşündüm canım sonra almaktan vazgeçtim bilmiyorum markete uğrarsam macun falan alırım belkim
ben bi de sonra kendi aldıklarımı tek tek bavula yerleştirmiştim bide soyisim yazılan şeyleri dikmiştim ağlaya ağlaya ah ah

kızlar yemin töreni artık bitmiştir dimi? yani çıkış işlemleri falanda bitmiş midir? hala ses seda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…