- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
duhan gelmis hosgelmis :) naber tatlim nasilsinKızçelerrrrrrrrrrrr
ewet kuzum goruselim:)CanmsssBebegim nasil ailen iyi mi iyilerdir inşallah :))
Ozaman tamam kuzum :)) musait Oldugumuz vakit goruselim:))
Benm kurabiyelerimi mi yaptin salvom
Vodafone çekiyo kuzukuzum orda avea falan çekmiyormuş vodafone geçicez olmadı simkartını cıkarıp cüzdanına koyar telefonu ayrı taşır
oluyo balim tabiki ama revirleri yok
Duhammmm naber bebeğimmmKızçelerrrrrrrrrrrr
Vodafone çekiyo kuzu
Hamdolsun füsunummmmmm:) îyiler allaha çoook şükür:) hem kendi annem babam iyi hemde öbür annem babam iyi
Evet 8gunde gitmişti bu seferde aynı olursa yandım beninşallah erken gider yaa
Yanii doğru o kadar emek verdimm :)
Ahaha doğru baya doldurdum zaten tek o yiyemezz
Onu da yaptim bir de tuzlu yaptım Canım :)
ewet kuzum goruselim:)
Denizimmm iyi yüreklii arkadaşımm iyiyim şükğr halime sen nasılsın :) ?Duhammmm naber bebeğimmm
Ayyyy kuşum benim yaaaDenizimmm iyi yüreklii arkadaşımm iyiyim şükğr halime sen nasılsın :) ?
İyiyimmmm Belçikaaa güzelimmm :) sen nasılsın ? Hep seni görnce aklıma çocukken oynadığmx oyun geliyo yavrm :) iple oynanan bi oyun vardı isveç norveç danimarka belçika belçika hollandaduhan gelmis hosgelmis :) naber tatlim nasilsin
Aileciklerini görmüşsün kuzum :) hadi hayırlı olsun :) asker enişte nasıllar keyfiniz nasıl ?Ayyyy kuşum benim yaaaİyiyim bende çok şükür bitanemmmm oturuyorum survivor izliyorum mm
Ayyy hayırlı olsun nedir yaa :) gözün aydın bebeyyyim :)Aileciklerini görmüşsün kuzum :) hadi hayırlı olsun :) asker enişte nasıllar keyfiniz nasıl ?
Fıstığım benim yaaaa.. Ozaman sana nazar boncukları gönderiyorum bebeğimmmmmTotonuda kaşı tamam mıııı
Sorma kuşum yaaaOyyy utanmanı yesinlerr senin kuzu :) çok sevindim iyi olmalarına :)) işler güçler başlar yarın(
Ohhh miss ellerine sağlık kuzu:) beğendin mi kurabiyeyi durdukça daha da güzelleşiyorlar:)))
Aynennn bebeğim:))
Ehehehehehejeee öyle bi oyun vardı dimi duhammmİyiyimmmm Belçikaaa güzelimmm :) sen nasılsın ? Hep seni görnce aklıma çocukken oynadığmx oyun geliyo yavrm :) iple oynanan bi oyun vardı isveç norveç danimarka belçika belçika hollanda
Sağol bitanemmmmAileciklerini görmüşsün kuzum :) hadi hayırlı olsun :) asker enişte nasıllar keyfiniz nasıl ?
Ooooh iyi gelmiştir bebeğimmmkaşıdım kiiiii :)))
Ahaha evet denizimm ya demet kşumu görnce hep o aklıma geliyo :)Ehehehehehejeee öyle bi oyun vardı dimi duhammm
Sağol bitanemmmmEnişte beyyy iyi allaha şükür kuşummm:) azcık tavır yapasım geldi ona Memleketteyim diye çok fzla msj atmadı neymişte meşgul etmek istememişmişmişşş bende küstüm işte hııh
Ooooh iyi gelmiştir bebeğimmm
Ahaha evet denizimm ya demet kşumu görnce hep o aklıma geliyo :)
Ayy senin triplerini yerimm benn :)
61 ama işte insan üzülüyor ya ne bilim onu üzdüm ya ona üzülüyorum cokşafağınız kaç? üzülme sende istemezdin böyle olmasını elinde olmayan sebepler sonuçta temelli geldiği zaman telafi edersin
eşin senin iyi olmanı ister sadece bak azıcık kalmış toparla kendini gelince iyi görsün seni61 ama işte insan üzülüyor ya ne bilim onu üzdüm ya ona üzülüyorum cok
Sağol duaların için çok mutlu oldum gerçekten nedeni herşeyi içime atmam sorunlu çocukluk geçirmiş olmam ailemin miras davası ve şu an eşimin gidişi herşey birikince patlak vermiş panik atak geçirmişim eşimi baya üzdüm bu dönemde şimdi daha iyiyim ama diyorum keşke onu uzmeseydimEvet Canim burayada yazmistin dualarim hep seninle zatenama nedenini anlayamadim herkesin bir buhran zamanlari oluyor Tatlim (( esin askerden gelince yaninda olunca gecer umarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?