2014 Yarenleri! :)

Hamdolsun füsunummmmmm:) îyiler allaha çoook şükür:) hem kendi annem babam iyi hemde öbür annem babam iyi

Oyyy utanmanı yesinlerr senin kuzu :) çok sevindim iyi olmalarına :)) işler güçler başlar yarın (

Evet 8gunde gitmişti bu seferde aynı olursa yandım ben inşallah erken gider yaa

Yanii doğru o kadar emek verdimm :)

Ahaha doğru baya doldurdum zaten tek o yiyemezz

Onu da yaptim bir de tuzlu yaptım Canım :)

Ohhh miss ellerine sağlık kuzu:) beğendin mi kurabiyeyi durdukça daha da güzelleşiyorlar:)))

ewet kuzum goruselim:)

Aynennn bebeğim:))

Sorma kuşum yaaa Yarın mesai varrr Ayyy bak bizim hastanede noolduuuu Yatan hastalardan teki hemşirenin montunu karıştırırken yakalandııııı Suçüstüüüüüü.. Kadının 20tlsini almış.. Polislere fln haber verildi, karakola fln gitti hemşire hanımlaarr.. Ayyy hemde o gün o hırsız hastayı tedaviye ben almıştımmmmm bebeğimmm Allah kötü insanları bizden uzak etsinnnn

İyiyimmmm Belçikaaa güzelimmm :) sen nasılsın ? Hep seni görnce aklıma çocukken oynadığmx oyun geliyo yavrm :) iple oynanan bi oyun vardı isveç norveç danimarka belçika belçika hollanda
Ehehehehehejeee öyle bi oyun vardı dimi duhammm
Aileciklerini görmüşsün kuzum :) hadi hayırlı olsun :) asker enişte nasıllar keyfiniz nasıl ?
Sağol bitanemmmm Enişte beyyy iyi allaha şükür kuşummm:) azcık tavır yapasım geldi ona Memleketteyim diye çok fzla msj atmadı neymişte meşgul etmek istememişmişmişşş bende küstüm işte hııh
kaşıdım kiiiii :)))
Ooooh iyi gelmiştir bebeğimmm

Ahaha evet denizimm ya demet kşumu görnce hep o aklıma geliyo :)
Ayy senin triplerini yerimm benn :)

Evet Canim burayada yazmistin dualarim hep seninle zaten ama nedenini anlayamadim herkesin bir buhran zamanlari oluyor Tatlim (( esin askerden gelince yaninda olunca gecer umarim :)
Sağol duaların için çok mutlu oldum gerçekten nedeni herşeyi içime atmam sorunlu çocukluk geçirmiş olmam ailemin miras davası ve şu an eşimin gidişi herşey birikince patlak vermiş panik atak geçirmişim eşimi baya üzdüm bu dönemde şimdi daha iyiyim ama diyorum keşke onu uzmeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…