O da öyle dedi geldiğimde iyi ol dedi iyi olmaya çalışıyorum ama şimdi gitti ne bilim buruklasiyor insaneşin senin iyi olmanı ister sadece bak azıcık kalmış toparla kendini gelince iyi görsün seni
e tabii canım buruk olman normal ama bu şekilde hem kendini hem onu üzersin. az kalmış bunu düşünerek motive olO da öyle dedi geldiğimde iyi ol dedi iyi olmaya çalışıyorum ama şimdi gitti ne bilim buruklasiyor insan
inşallah bir engel çıkmaz kuzucumkızlar bu hafta ıstanbula gdcem sanrm ama hava yagıslı gorunuyor gel de cldrma.. bu havaların benm gdcegm haftalarda bozulmasu nedir ya of pof afra tafra modundaym su an
inşallah bir engel çıkmaz kuzucumüzme canını hallolur
evlenme teklifi mi yoksaaaaselaaam güzeller. şafak oldu 15bugun bişi olduu gökhanla konusuyoduk onun geleceği günün iki gunu sonrası izin günüm. cuma geliyor ben pazar izinliyim. Bana dediki laf arasında askım öbür hafta hangi gün izinlisiin niye sordun hayatım dedim. Karıstırma askım hangi gün dedim? diye sordu tekrar ay heyecan yaptım nepacakki bu çocuk aceba
evlenme teklifi mi yoksaaaa
cok sukur iyileştim canım şimdilik bomba gibiyimİyiyim bitanemmmm:) memlekete geldimmm ailemleyim çok şüküüüür:) herşey yolunda hamdolsunnn bi sıkıntım yokkk:):)
Amaaaan nidakuşum hasta hasta nasıl çalışıcaktın kiii:) bi süre sonra çalışmaktan sıkılırsın söyliyimmn bebeğim:)
tabiiiki mavi siyah kuşum yaaa nasıl beyaz ve altın sarısı olurkiiiiii
ay umarım büyütmüyorsundur bebeğimayy heycan bastı bilmem ki eder mi yoksa ben mi büyütüyom
ahh ahh canımm ya biliyorum edecek ma tarihi ne zaman onu o bilir artıkay umarım büyütmüyorsundur bebeğimevlilik teklifi olmasa bie hoş bi süpriz seni bekliyor galiba
güzeeel bi evlenme teklifi aılırsın inşallaaahhhahh ahh canımm ya biliyorum edecek ma tarihi ne zaman onu o bilir artıkbakalmm geç olsun güç olmasın canım bu arada tanısmısmıydık seninle?
hoşgeldin :) bizim şafak 342Kizlar merhaba tanisma firsatimiz olmadi bende sevgilimi askere ilk gonderdigim zaman bu topikteydin heo ama sonra okuk ders filan derken gelemez oldum tanisalim sizinle ben tugce sevgilim artvinde uzun donem safagimiz 52 :)
Hosbulduk canim sende hosgeldin ins bir an once kavusursunuz :)hoşgeldin :) bizim şafak 342bende mersinde yaşıyorum askerim kırklarelide
aahhhh inşallah canımHosbulduk canim sende hosgeldin ins bir an once kavusursunuz :)
Simdi biraz zordur ama alisacaksinizaahhhh inşallah canım
zor ne kelime daha bir ay bile dolmadı zorlanıyoruz bayaSimdi biraz zordur ama alisacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?