2014 Yarenleri! :)

kızlar bu hafta ıstanbula gdcem sanrm ama hava yagıslı gorunuyor gel de cldrma.. bu havaların benm gdcegm haftalarda bozulmasu nedir ya of pof afra tafra modundaym su an

kızlar bu hafta ıstanbula gdcem sanrm ama hava yagıslı gorunuyor gel de cldrma.. bu havaların benm gdcegm haftalarda bozulmasu nedir ya of pof afra tafra modundaym su an
inşallah bir engel çıkmaz kuzucumüzme canını hallolur

kızlar ya istanbuldan gidenin usta birliğinin istanbula çıkma olasılığı çok mu düşüktür ya?

selaaam güzeller. şafak oldu 15 bugun bişi olduu gökhanla konusuyoduk onun geleceği günün iki gunu sonrası izin günüm. cuma geliyor ben pazar izinliyim. Bana dediki laf arasında askım öbür hafta hangi gün izinlisiin niye sordun hayatım dedim. Karıstırma askım hangi gün dedim? diye sordu tekrar ay heyecan yaptım nepacakki bu çocuk aceba

evlenme teklifi mi yoksaaaa

cok sukur iyileştim canım şimdilik bomba gibiyim

ahh ahh canımm ya biliyorum edecek ma tarihi ne zaman onu o bilir artık bakalmm geç olsun güç olmasın canım bu arada tanısmısmıydık seninle?
güzeeel bi evlenme teklifi aılırsın inşallaaahhh tanıştık diye hatırlıyorum canım

Kizlar merhaba tanisma firsatimiz olmadi bende sevgilimi askere ilk gonderdigim zaman bu topikteydin heo ama sonra okuk ders filan derken gelemez oldum tanisalim sizinle ben tugce sevgilim artvinde uzun donem safagimiz 52 :)

hoşgeldin :) bizim şafak 342 bende mersinde yaşıyorum askerim kırklarelide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…