Hehehe süperrrr salvom :) ne dedi peki enişte şaşırmıştır :)))
Bacumm benim ağzım durur mu ne göndereceksem hepsini tek tek söyledim ahaha
Tez canlı salvom :) şaşırmaya vakit kalmamış pek senden demek kieeeee ne dedi pekii onu demedin yemiş mi beğenmiş mi :)
Kızz adama nerde yapayım mamaBiz hep dışarda takılıyoruzz sanki evimiz var
Geldiğinde napalım yaaaa bana fikir ver ama özelden
dur düşünecem, şuan Ankara ya dilekçe yazıyorum, öğrenim kredimin iptali için.. bu konuda bilgin var mı şekerimm
Yavru sen açıköğretim değil misin nasıl öğrenim kredisi alıyorsun? Örgün de aldığın kredi mi? Ben burs aldım kredi almamıştım ama bir arkadaşım kredi almıştı. Sorun tam olarak ne söyle ben ona da bir sorayım
İstanbul üniversitesindeyken burs için başvuru yapmıştım ve onaylanmıştı,, sonrasında okulu bırakınca öğrenim kredisine dönüştü, bir süre öğrenim kredisi aldım ve artık almak istemiyorum..
bunun için internetten bir dilekçe gönderdim ve posta yoluyla da bir dilekçe göndermek istiyorum ( hangisi daha önce kaale alınır bilmediğimden her yolu deniyorum )
Ya sen zaten en başında notere gittiğinde süre belli değil mi? Okulu bırakınca hala nasıl devam ediyor ben anlamadım. Alanların okul bitince direkt kesildi başvuru yapmama gerek kalmadan
notere gitmedimkiiiburstan krediye döndü çünkü.. başta burstu, okulu bırakınca krediye döndü
hatta işe girince kredi kesilir dediler fakat benimki kesilmediborçlandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar
dilekçeyi göndericem bakalım ne olcak
Ben daha önce duymadım bunu, burs ya da kredi ikisi içinde notere gidiyorsun ben gittim ben 1 tlnin altına imza attım arkadaşım seneler önce 5 bin küsür tl nin altına imza atmıştı ve süre yazıyordu orda. İkimizinde okul atınca otomatik kesildi, ki okulu bırakınca nasıl devam etti o konuda bir fikrim yok. Ama sen posta ile şansını dene taahhütlü yolla
Ya napim ona her şeyi söylüyorum hemen havlu yolladım onu bile söyledim ahaha
Beğenmiş canım kekin yarısını hemen kendi yemiş kurabiyeleri yemiş kendi sonra 2 arkadaşına vermiş biraz
Kaldı dedi onu da akşam çayla 9 10 gibi yicez dediHer şeyi çok beğenmiş, beni aradığında eşofmanları üstündeydi çok iyi oldu dedi tam istediğim gibi paçaları falan tam
Mektup yazdım tam mektup sayılmazda işte neyse onu son anda farketmiş poşette az kalsın poşeti atıyordum bir salladım mektup çıktı dediParfümde sıkmıştım aldım hemen kapattım kokusu gitmesin diye sakladım dedi
Anlayacağın her şeyi çook beğenmiş baya da mutlu olmuş iyi oldu bu
bende kötüyüm yüzümde alerji çıktı kıpkırmızı geziyorum ortalıklarda moralimde bozuk . sana çok geçmiş olsun canım benimkızlarrrr dün giremedim hastayım yatıyorum iki gündür nasılsınız?
sağol bebeğim sana da çok geçmiş olsun askerin nasıl ?bende kötüyüm yüzümde alerji çıktı kıpkırmızı geziyorum ortalıklarda moralimde bozuk . sana çok geçmiş olsun canım benim
selam kuzummmmselam canlaaar cananlaaaar yarenleeer
naber bebeğimmm. geçmiş olsunselam kuzummmm
iyiyim kuzum benimnaber bebeğimmm. geçmiş olsun
bende iyiyim canım ne olsun işte bildiğin gibiiyiyim kuzum benimçok ağır grip oldum yatıyorum sen neler yaptın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?