2014 Yarenleri! :)

sağol bebeğim sana da çok geçmiş olsun askerin nasıl ?
iyidir heralde sorma bugün aksilik günü paketim yenilenmesi için annem kontör attırmış attırırken kasiyer sormuş paket tanımlayım mı diye annemde yok o kendi yapıyor kontör yükleyince yenileniyor demiş ama kime demiş gerizekalı kişi hattıma dakika paketi yüklemiş kontör yerine . paket yenilenmediği için whatsapdan konuşamıyoruz mesaj da atamıyorum iyidir inşallah . senin ki nasıl şafak kaç

hay Allah kötü olmuş canım ya mutsuz usta birliğine alışmaya çalışıyor, şafak 150 kuzum

izindeydi dimi seninki 6 ay mı yapıyor tatlım
yol izninde 2 gün görüştük dağıtım almadı, iznini sonraya saklıyor. Kısa dönem bizim kuzum Allah uzun dönem yarenlerine sabır versin. Çeşit çeşit adam var burda diyor, dün çoraplarını çaldırmış ilk defa

5 ayınız kaldı canım sabredeceksiniz mecburen
Allah siz uzun dönemlere sabır versin bebeğim çok zor gerçekten. Bizimkiler de kısa dönem diye çok nöbet yazıyorlarmış hergün nöbeti olacakmış canı ona çok sıkkın. İnşallah yazıcı, depocu gibi güzel bir görev verirler de rahat olur.

inşallah canım ya asıl zorluk şimdi başladı galiba. acemideyken böyle değildi

inşallah canım ya asıl zorluk şimdi başladı galiba. acemideyken böyle değildi
usta da daha rahat olur diyorlardı ama ustaya gitti gideli morali daha bozuk. 2 gün görüştük tekrar o ortama döndü diye de morali bozuktur şimdi onun. 2 güncükte olsa insan alışıyor

usta da daha rahat olur diyorlardı ama ustaya gitti gideli morali daha bozuk. 2 gün görüştük tekrar o ortama döndü diye de morali bozuktur şimdi onun. 2 güncükte olsa insan alışıyor
bence şanslısın o yüzden fazla kurcalamayın tatlım bi yıl öyle olacağını düşünerek kendini motive etmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…