- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
askerin nasıl ? benim ki isyanlardabende iyiyim canım ne olsun işte bildiğin gibi
ay benimkide canım hasta aç ve mutsuzaskerin nasıl ? benim ki isyanlarda
acemi birliğine teslim olalı tam 1 ay olmuş hala ikimiz de alışamadıkay benimkide canım hasta aç ve mutsuz
iyidir heralde sorma bugün aksilik günü paketim yenilenmesi için annem kontör attırmış attırırken kasiyer sormuş paket tanımlayım mı diye annemde yok o kendi yapıyor kontör yükleyince yenileniyor demiş ama kime demiş gerizekalı kişi hattıma dakika paketi yüklemiş kontör yerine . paket yenilenmediği için whatsapdan konuşamıyoruz mesaj da atamıyorum iyidir inşallah . senin ki nasıl şafak kaçsağol bebeğim sana da çok geçmiş olsun askerin nasıl ?
aleykümselam kuzucumselam canlaaar cananlaaaar yarenleeer
hay Allah kötü olmuş canım yaiyidir heralde sorma bugün aksilik günü paketim yenilenmesi için annem kontör attırmış attırırken kasiyer sormuş paket tanımlayım mı diye annemde yok o kendi yapıyor kontör yükleyince yenileniyor demiş ama kime demiş gerizekalı kişi hattıma dakika paketi yüklemiş kontör yerine . paket yenilenmediği için whatsapdan konuşamıyoruz mesaj da atamıyorum iyidir inşallah . senin ki nasıl şafak kaç
izindeydi dimi seninki 6 ay mı yapıyor tatlımhay Allah kötü olmuş canım yamutsuz usta birliğine alışmaya çalışıyor, şafak 150 kuzum
5 ayınız kaldı canım sabredeceksiniz mecburenacemi birliğine teslim olalı tam 1 ay olmuş hala ikimiz de alışamadık
naber canımmaleykümselam kuzucum
yol izninde 2 gün görüştük dağıtım almadı, iznini sonraya saklıyor. Kısa dönem bizim kuzum Allah uzun dönem yarenlerine sabır versin. Çeşit çeşit adam var burda diyor, dün çoraplarını çaldırmış ilk defaizindeydi dimi seninki 6 ay mı yapıyor tatlım
Allah siz uzun dönemlere sabır versin bebeğim çok zor gerçekten. Bizimkiler de kısa dönem diye çok nöbet yazıyorlarmış hergün nöbeti olacakmış canı ona çok sıkkın. İnşallah yazıcı, depocu gibi güzel bir görev verirler de rahat olur.5 ayınız kaldı canım sabredeceksiniz mecburen
inşallah canım ya asıl zorluk şimdi başladı galiba. acemideyken böyle değildiAllah siz uzun dönemlere sabır versin bebeğim çok zor gerçekten. Bizimkiler de kısa dönem diye çok nöbet yazıyorlarmış hergün nöbeti olacakmış canı ona çok sıkkın. İnşallah yazıcı, depocu gibi güzel bir görev verirler de rahat olur.
usta da daha rahat olur diyorlardı ama ustaya gitti gideli morali daha bozuk. 2 gün görüştük tekrar o ortama döndü diye de morali bozuktur şimdi onun. 2 güncükte olsa insan alışıyorinşallah canım ya asıl zorluk şimdi başladı galiba. acemideyken böyle değildi
Allah kolaylık versin bebeğim ne diyelim kaçısı yok mecbur yapacaklarusta da daha rahat olur diyorlardı ama ustaya gitti gideli morali daha bozuk. 2 gün görüştük tekrar o ortama döndü diye de morali bozuktur şimdi onun. 2 güncükte olsa insan alışıyor
idare eder yine halimize bin şükür tatlım senden nabernaber canımm
öyle kuşum, senin iş durumu ne oldu? görüşmeye falan gittin mi hiç?Allah kolaylık versin bebeğim ne diyelim kaçısı yok mecbur yapacaklar
bende aynen canım çok şüküridare eder yine halimize bin şükür tatlım senden naber
bence şanslısın o yüzden fazla kurcalamayın tatlım bi yıl öyle olacağını düşünerek kendini motive etmeye çalışusta da daha rahat olur diyorlardı ama ustaya gitti gideli morali daha bozuk. 2 gün görüştük tekrar o ortama döndü diye de morali bozuktur şimdi onun. 2 güncükte olsa insan alışıyor
iş durumunu naptın baktın mı bi şeylerbende aynen canım çok şükür
nerde bebeğim ya bekliyorum halaöyle kuşum, senin iş durumu ne oldu? görüşmeye falan gittin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?