Oyle diyorsa onu dinle
Evet canım dinliyorum kafam rahat çok şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ciddi misin kızniye öyle diyor ki
günaydınnnn
kız sen geldin ben gittim ya baktım yazan eden yok yattım uyudum bende günaydın tatlım iyiyim sen ne edip durun
Evet baktim aciktin yazayim dedim gitmissin:) iyi bende ya ne ediyim ayni. Gitmiyonmu bugun okula
yok bugün evdeyim tatlım ödevlere gömülcem
Ovvv Allah kolaylik versin tatlım:) neyseki bir yılı bitiriyon okulda
sonunda tatlım bu hafta son okulum haftaya gitmem artık bir yıl ne çabuk geçti ilk günü dün gibi hatırlıyorum inş yaz tatili ve 1. dönemde aynı hızda geçerde naci döner 1. dönem bittiğinde gitmişti en çaresiz zamanlarımdı eve giderken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım dolmuşta
Geciyor tatlim ya baksana koskoca bir yili bitirdin okulda bn bile 4 yil okudum geldim ama me zaman basladi ne zaman bitti bilmiyorum cok kisa sürdü sanki. Askerlikte bile 4 ay gecti şaka gibi:) nerdese yarilacaz
Selam Kızlar Nasılsınız?
Sizlere birşey soracağım. Kaç gündür sorup soruşturuyorum kimse mi net bişey söylemez ya :26: 30 Mayısta olacak olan yemin töreni saat kaçta acaba? :44:
Her yerde aynı saatte midir? Bilenler cevap versin lütfen :26:
Aksam konusunca sorayım sana yazarım kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam tatlım çok teşekkür ederim.
Ben nişanlımla konuştum 10:30 dedi. Sonra kayınvalidem ile konuştum eve kağıt göndermişler askeriyeden 10-10:30 yazıyor dedi
evet tatlım izne geldiğinde yarısından fazlası bitmiş olucak ama en zor dönemlerdeyim şu an sonrası kolay gelir geri sayımlara başlıcaz
Aynen tatlim yarilaynca daha kolay olcak inşallah
Tamam tatlım çok teşekkür ederim.
Ben nişanlımla konuştum 10:30 dedi. Sonra kayınvalidem ile konuştum eve kağıt göndermişler askeriyeden 10-10:30 yazıyor dedi
tatlım bizimkide 10 gibi olmuştu ama erken gidin yemn törenine çok kalabalık oluyor
Tamam tatlım uyarın için çok teşekkürler
eviniz yakın mı kız yoksa otelde falan mı kalcaksnız ya da kalcak mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?