2014 Yarenleri! :)

Selam Kızlar Nasılsınız?

Sizlere birşey soracağım. Kaç gündür sorup soruşturuyorum kimse mi net bişey söylemez ya :26: 30 Mayısta olacak olan yemin töreni saat kaçta acaba? :44:

Her yerde aynı saatte midir? Bilenler cevap versin lütfen :26:

Ovvv Allah kolaylik versin tatlım:) neyseki bir yılı bitiriyon okulda

sonunda tatlım bu hafta son okulum haftaya gitmem artık bir yıl ne çabuk geçti ilk günü dün gibi hatırlıyorum inş yaz tatili ve 1. dönemde aynı hızda geçerde naci döner 1. dönem bittiğinde gitmişti en çaresiz zamanlarımdı eve giderken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım dolmuşta

Geciyor tatlim ya baksana koskoca bir yili bitirdin okulda bn bile 4 yil okudum geldim ama me zaman basladi ne zaman bitti bilmiyorum cok kisa sürdü sanki. Askerlikte bile 4 ay gecti şaka gibi:) nerdese yarilacaz

Geciyor tatlim ya baksana koskoca bir yili bitirdin okulda bn bile 4 yil okudum geldim ama me zaman basladi ne zaman bitti bilmiyorum cok kisa sürdü sanki. Askerlikte bile 4 ay gecti şaka gibi:) nerdese yarilacaz

evet tatlım izne geldiğinde yarısından fazlası bitmiş olucak ama en zor dönemlerdeyim şu an sonrası kolay gelir geri sayımlara başlıcaz

Aksam konusunca sorayım sana yazarım kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam konusunca sorayım sana yazarım kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam tatlım çok teşekkür ederim.

Ben nişanlımla konuştum 10:30 dedi. Sonra kayınvalidem ile konuştum eve kağıt göndermişler askeriyeden 10-10:30 yazıyor dedi

Kizlaar napiyosunuuz? Askerimin izne gelmesine son 4 gun bende projelerimi bitirdim cok sukur iki tane sinavim varr onlari.dusunuyoruumm.

eviniz yakın mı kız yoksa otelde falan mı kalcaksnız ya da kalcak mısınız

Ben İstanbul'da oturuyorum tatlım. 4.30 saat aramızdaki mesafe. Kalmayı düşünmüyoruz. Ama gece 23:30 a kadar beraber olucaz. O evci iznine ayrılacak kuzeninde kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…