başvuru yapıyorum canım halaiş durumunu naptın baktın mı bi şeyler
hadi okulu bıraktım devam etti, sigortalı olunca kesilir dediler o da olmadı,, benimki de 5000 i buldu o yüzden artık vazgeçmek istiyorum, araştırdım her an kesilmesi için başvuru yapabilirmişiz, dilekçemi göndereyim bakalım bana dönüşü ne olacak
Bebeğim çok sevindim :)) beğenmeme gibi bir şansı yok kiiyice bakmamış mı aa şaka bir yana kuzum mektubu sarıp sarmalamış he :))) sende baya sevinmişn beneğim seni mutlu görünce çok sevindm bende :)) eşofmanı benmiş gibi düşün sarıyorım diyeydin paçaları niye dedi ki şaka yapmak için mi :)
iyi bebeğim sen nasılsın görüşmeye gitmiştin ses çıktı mı
- Merhaba kızlar
- Nasılsınız
Bende iyiyim kuzum babamla dişcideyiz o içerde bende sıkıntıdan telefonla bürünleştim resmen.iyi bebeğim sen nasılsın görüşmeye gitmiştin ses çıktı mı
Gönder gönder bacım sen, ama dediğim gibi ilk defa duyuyorum bunu ben.
Sağ ol cicimmmmmm, yok ya pacalari falan tam oldu dedi tam üstümde dedi. :)
Her şeyi çok beğenmiş mutlu olmuş ben de mutluyum o yuzden :)
inşallah güzel bi yer olur canım benmbaşvuru yapıyorum canım hala
e yok artık öyle şey mi olur ilk defa duydum böyle bişeyiBende iyiyim kuzum babamla dişcideyiz o içerde bende sıkıntıdan telefonla bürünleştim resmen.
Kuzum ses çıktı da Saçma bi şekilde çıktı görüşmelerden 3 kişi olumlu imiş biride benmişim üçümüzüde birer hafta denicekmiş hangimiz daha iyiyse onu alcakmış hayatımda duydugum en Saçma olaylardan biriydi yanibende ben istemiyorum vazgeçtim dedim
inşallah yavrum yainşallah güzel bi yer olur canım benm
haklısın kuzumbence şanslısın o yüzden fazla kurcalamayın tatlım bi yıl öyle olacağını düşünerek kendini motive etmeye çalış
sıkma canını fıstık, şuan piyasa durgun haziranda falan açık pozisyonlar artar diye düşünüyorum.nerde bebeğim ya bekliyorum hala
çok şükür sen nasılsın tatlım?
- Merhaba kızlar
- Nasılsınız
bende öyle umut ediyorum bebeğimhaklısın kuzum
sıkma canını fıstık, şuan piyasa durgun haziranda falan açık pozisyonlar artar diye düşünüyorum.
her şeyin hayırlısını versin Allah. geç olsun güç olmasın bebeğimbende öyle umut ediyorum bebeğim
aynen canım benim bakalım artık kısmether şeyin hayırlısını versin Allah. geç olsun güç olmasın bebeğim
kaç yılında aldın sen canım, ben 2013 te almaya başlamışım,, acaba prosedür mü değişmişti o ara
Olabilir canım 2010da almaya başladım ben o yüzdendir, ablaaaaa dee ulen bana ahaha
ya bıraaakkk git işineee bende 2011 de girdim üniye hayırdır yaniiiiiii
ikinizin de büyüğü olarak öpüşün barışın diyorumSenden 1 sene önce gitmişim aaaa yok böyle bir terbiyesizlikkkkkkkkk
Senden 1 sene önce gitmişim aaaa yok böyle bir terbiyesizlikkkkkkkkk
ikinizin de büyüğü olarak öpüşün barışın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?