- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
Aaa öpüşün barışın dedim amaama o başlattı.. terbiyesiz o dimi dimi
bende iyiyim bebeğim nasıl gidiyor bakalımçok şükür sen nasılsın tatlım?
bende ilk defa duydum kuzum valla şok oldum zatene yok artık öyle şey mi olur ilk defa duydum böyle bişeyi
açık açık söylemişler bidebende ilk defa duydum kuzum valla şok oldum zaten
ay kuzu sahibi çatlak birşeydi zaten tam belli etti kendini Allahtan olmamışta çalışmaya baslamamısım onunlaaçık açık söylemişler bide
zaten sunduğu tekliften belli canım diğer iki kişi gitti mi acabaay kuzu sahibi çatlak birşeydi zaten tam belli etti kendini Allahtan olmamışta çalışmaya baslamamısım onunla
ay bunları duyup oraya gidenler o kadın gibidir emim ol tatlım eheheezaten sunduğu tekliften belli canım diğer iki kişi gitti mi acaba
bencede canım gidilmez yaniay bunları duyup oraya gidenler o kadın gibidir emim ol tatlım ehehee
ikinizin de büyüğü olarak öpüşün barışın diyorum
Aaaaaaaaa canım ablacım benim muckkk muckkksenin yaptığın terbiyesizlik olmuyor mu ?? hanımmm hanımmmmhıııhh yardım etcektim ama tek başına plan düşün şimdi
Hııı benüüümmama o başlattı.. terbiyesiz o dimi dimi
Aynen kuzumbencede canım gidilmez yanideli mi ne
aynı şehirde miydiniz canım siz? yemeğe mi geliyorlarAynen kuzumCmt kayınvalidemler geliyor hihihi
fıstığım nasılsınnnilk o öpsüüünn
Bilemiyorummmm öpsem mi acaba
Aaaaaaaaa canım ablacım benim muckkk muckkkŞimcik yardım edicen mi
Hııı benüüümm
sen geç dalganııı ne fenasııınnnnneyseee gelelim konumuza izinle ilgili sana diceiiim şudurki anı yaşa
1 saat var aramızda kuzumaynı şehirde miydiniz canım siz? yemeğe mi geliyorlar
bende iyiyim kuzumm evdeyim valla napimiyiyim canım arkadaşııım sen nasılsınnn
oooooo1 saat var aramızda kuzumAma sağolsunlar aynı mahallede otu gibi görüşüyoruz Hem yemeğe gelcekler kuzum hemde kuyumcuya gidicez düğün için altın alçaklarmış
Çocuk mu yapalım o smiley nedir öyle anı yaşayarak çocuk yapmak
Nereye gidelim yaaaa? Anadolu kavağı ayy Rumeli kavağı çok güzel bir yer ama hiç gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?