2014 Yarenleri! :)

tamam zaman istiyo da arada bi uğra be canım, damla da kaçakları oynuyor bu sıralar.. deniz de görünmedi 2 gündür.. var tatlım özelden atayım sana

Kesinlikle evet aklımız hep onlarda odaklanamıyorum hiç birşeye tamda gittiği yer generallerin rütbeli insanların olduğu yer çok sıkıntı ne yazıkkı
Bir sure sonra alisiyorsun hayal devam ediyor cunku sevgilim ilk artvin hopadaydi 2 ay filan gecti albay haberci olarak secti artvin merkeze geldi rutbelinin yanina surekli onunla birlikte alisiyorlar simdi ayni masada yemek yiyorlar inan alisacaksiniz

Yok canım sıkıntı orada değil ki rütbeliler cezaevinde kalıyor normal bir mahkumla başa çıkarsın hep ama karşındaki general falan olunca daha zor diye düşünüyorum

Yok canım sıkıntı orada değil ki rütbeliler cezaevinde kalıyor normal bir mahkumla başa çıkarsın hep ama karşındaki general falan olunca daha zor diye düşünüyorum
Rutbeliler ceza alanlar mi yani

Uff ya dün aradı ışte durduk yere dedi ki bu hat kimin üstüne kaç senedir kullanıyorsun vs bende Noldu dedim ruyamda gördüm dedi eski sevgilinin uzerineymis falan filan kendi kendine tribe girmiş moralim bozuk dedi kapatti ben anlamadim, bana bir akıl ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…