Neyi merak ediyorsunuz valla bence birsey yok burda :)Çok merak edıyorum orayı askerden gelınce gezmeye geleceğimiz yerlerden bırı çok gelmek ıstıyorduk:)
Delilik işte :) Erciyes dağını merak ediyoruz :)))Neyi merak ediyorsunuz valla bence birsey yok burda :)
Haha valla birsey yok size soyliyim buz gibi soguk vallaDelilik işte :) Erciyes dağını merak ediyoruz :)))
Hayırlısı bakalım sağ salim gelsın hayallerle oyalıyoruz kendımızı :)))))Haha valla birsey yok size soyliyim buz gibi soguk valla
Evet evet haklisin canim hayaller olmasa yasayamayiz zatenHayırlısı bakalım sağ salim gelsın hayallerle oyalıyoruz kendımızı :)))))
Kesinlikle evet aklımız hep onlarda odaklanamıyorum hiç birşeye tamda gittiği yer generallerin rütbeli insanların olduğu yer çok sıkıntı ne yazıkkıEvet evet haklisin canim hayaller olmasa yasayamayiz zaten
bence de plan yapma ve birlikte de plan yapmayın anı yaşayın,, biz öyle yaptık çok da güzel değerlendirdik izni çok şükür
Yazın dışarı falan çıkyorsun hele ben düğün nişan gezip durdum çabuk geçti :) kışın hep evde pinekliyorum hiç zaman geçmiyor :)
çok şükür iyiyim fıstığım sadece kızarmış tavuk gibi geziyorum ortalıkta malum alerji yüzünden . sen nasılsın napıyorsun canım benim
bende iyiyim canim cok sukur :) tanismadik seninle demi :) ben demet canim 23 yasindayim belcikada yasiyorum.. erdim 28 ocak terhisini aldi darisi basiniza canim
canim yaa buraya girmeye vakit bulamiyorum ki, cunku buraya girmek cok zaman istiyo :) bende ozledim vallaaa kusum yokmu senin instan? :)
Ben iyi değilim bugün bilmiyorum belki de gorusmeyiz
Bir sure sonra alisiyorsun hayal devam ediyor cunku sevgilim ilk artvin hopadaydi 2 ay filan gecti albay haberci olarak secti artvin merkeze geldi rutbelinin yanina surekli onunla birlikte alisiyorlar simdi ayni masada yemek yiyorlar inan alisacaksinizKesinlikle evet aklımız hep onlarda odaklanamıyorum hiç birşeye tamda gittiği yer generallerin rütbeli insanların olduğu yer çok sıkıntı ne yazıkkı
amin canım benim hayırlı cumalar
Hayirli cumalar allah bir an once sevdigimize kavusmayi nasip etsin
Yok canım sıkıntı orada değil ki rütbeliler cezaevinde kalıyor normal bir mahkumla başa çıkarsın hep ama karşındaki general falan olunca daha zor diye düşünüyorumBir sure sonra alisiyorsun hayal devam ediyor cunku sevgilim ilk artvin hopadaydi 2 ay filan gecti albay haberci olarak secti artvin merkeze geldi rutbelinin yanina surekli onunla birlikte alisiyorlar simdi ayni masada yemek yiyorlar inan alisacaksiniz
Rutbeliler ceza alanlar mi yaniYok canım sıkıntı orada değil ki rütbeliler cezaevinde kalıyor normal bir mahkumla başa çıkarsın hep ama karşındaki general falan olunca daha zor diye düşünüyorum
Bebegim tanisiyor muyduk seninle sanki bu topigin eskilerindensin gibiAminnn balım amin
Amin tatlım kocaman aminnn hemde
Evet canım normal mahkum yok askeri cezaevi askerler ve rütbeliler var sadece maalesef ki :/Rutbeliler ceza alanlar mi yani
Suan sasirdim nedenseEvet canım normal mahkum yok askeri cezaevi askerler ve rütbeliler var sadece maalesef ki :/
neden canımSuan sasirdim nedense
noldu yavruşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?