Valla bilmiyorum ki canim bir an sasirdimneden canım
Benım uzulduğum nokta sevgilim haksızlığa gelemez hiç asabidir biraz biriyle tartışırsa askerliği uzar diye korkuyorum çünkü hepsinin mertebesi yüksek sonuçtaValla bilmiyorum ki canim bir an sasirdim
Merhaba :)Selaaammmm kızlar :)
Sinirlerine hakim olmak zorunda canim malesefBenım uzulduğum nokta sevgilim haksızlığa gelemez hiç asabidir biraz biriyle tartışırsa askerliği uzar diye korkuyorum çünkü hepsinin mertebesi yüksek sonuçta
MerhabaSelaaammmm kızlar :)
Uff ya dün aradı ışte durduk yere dedi ki bu hat kimin üstüne kaç senedir kullanıyorsun vs bende Noldu dedim ruyamda gördüm dedi eski sevgilinin uzerineymis falan filan kendi kendine tribe girmiş moralim bozuk dedi kapatti ben anlamadim, bana bir akıl ver
O da oyle soyledı dun gece yolculuk esnasında 4e kadar konuştuk son dakıkalarda çok kotu oldu sureklı uyumam için ısrar ettı konuşmaktan kaçtı . Benı sevdıgını bılıyorum ama bensızlıge alışacaksın artık her gun ağlamayacaksın uzulmeyeceksın diye kafaya takıyor yattım uyudum sabah uzun uzun mesajlar atmış sonra teslim olmuş sende de böyle anlaşmazlıklar oldu mu hiç canımSinirlerine hakim olmak zorunda canim malesef
Merhaba :)
Hoşbuldum Evet canım daha bu sabah katıldım :)selam canım, hoşgeldin aramıza, yeni mi geldin ben mi ilk defa görüyorum
Hoşbuldum Evet canım daha bu sabah katıldım :)
İnşallah canım rabbim herkesın sevdıgını sag salım kavuştursun kaldı 334 gün :)Allah kavuştursun canım, hayırlısıyla teskerenizi alın inşallah
orda bazı konular canını sıkıyorsa o da sana patlıyor canım, bundan başka birşey olduğunu sanmıyorum bak kendi demiş moralim bozuk diye.. bir de mehtap sıkıştırıyodur sen üzme kendini
Canim benim bu cok normal ben anlasmazlik gormedim kiO da oyle soyledı dun gece yolculuk esnasında 4e kadar konuştuk son dakıkalarda çok kotu oldu sureklı uyumam için ısrar ettı konuşmaktan kaçtı . Benı sevdıgını bılıyorum ama bensızlıge alışacaksın artık her gun ağlamayacaksın uzulmeyeceksın diye kafaya takıyor yattım uyudum sabah uzun uzun mesajlar atmış sonra teslim olmuş sende de böyle anlaşmazlıklar oldu mu hiç canım
Bebegim tanisiyor muyduk seninle sanki bu topigin eskilerindensin gibi
Bende geldim merhabaselam canım, hoşgeldin aramıza, yeni mi geldin ben mi ilk defa görüyorum
Bende geldim merhabaselam canım, hoşgeldin aramıza, yeni mi geldin ben mi ilk defa görüyorum
Valla bende kayboluyorum bebegim ya aman eskiyelim bosver ohhKonusmustuk diye hatirladim seni Canm :) Ara sira kaybolsam da Eski sarilirim artik Galiba kuzum 95/1 gelince eskidik yawben ama goruyorm seni Tatlim :)
Bazen bu sekılde davranıyor uzaklaşıyor benden en ufacık sey kocaman hale geliyor kaçmasın diye elimden gelenı yapıyorum ama haliyle bu surece henüz o alışamadı sanırımCanim benim bu cok normal ben anlasmazlik gormedim ki
Valla bende kayboluyorum bebegim ya aman eskiyelim bosver ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?