2014 Yarenleri! :)

Benım uzulduğum nokta sevgilim haksızlığa gelemez hiç asabidir biraz biriyle tartışırsa askerliği uzar diye korkuyorum çünkü hepsinin mertebesi yüksek sonuçta
Sinirlerine hakim olmak zorunda canim malesef

orda bazı konular canını sıkıyorsa o da sana patlıyor canım, bundan başka birşey olduğunu sanmıyorum bak kendi demiş moralim bozuk diye.. bir de mehtap sıkıştırıyodur sen üzme kendini

Sinirlerine hakim olmak zorunda canim malesef
O da oyle soyledı dun gece yolculuk esnasında 4e kadar konuştuk son dakıkalarda çok kotu oldu sureklı uyumam için ısrar ettı konuşmaktan kaçtı . Benı sevdıgını bılıyorum ama bensızlıge alışacaksın artık her gun ağlamayacaksın uzulmeyeceksın diye kafaya takıyor yattım uyudum sabah uzun uzun mesajlar atmış sonra teslim olmuş sende de böyle anlaşmazlıklar oldu mu hiç canım

orda bazı konular canını sıkıyorsa o da sana patlıyor canım, bundan başka birşey olduğunu sanmıyorum bak kendi demiş moralim bozuk diye.. bir de mehtap sıkıştırıyodur sen üzme kendini

Ya canım durduk yere dediki rüyamda gördüm eski sevgilinin uzerineymis falan bende saçmalama 6 7 senelik hat dedim hii falan dedi moralim bozuk dedi Noldu dedim bu yüzden bozulmus morali. Sonra dedim bana güvenmiyor musun bilmiyorum dedi sonra da fazla guvenince bir şey çıkarmış ya falan dedi. Ben anlamadim acaba orda bir arkadaşı aldatıldığını falan mi çöZemedim

Canim benim bu cok normal ben anlasmazlik gormedim ki

Bebegim tanisiyor muyduk seninle sanki bu topigin eskilerindensin gibi

Konusmustuk diye hatirladim seni Canm :) Ara sira kaybolsam da Eski sarilirim artik Galiba kuzum 95/1 gelince eskidik yaw ben ama goruyorm seni Tatlim :)

Konusmustuk diye hatirladim seni Canm :) Ara sira kaybolsam da Eski sarilirim artik Galiba kuzum 95/1 gelince eskidik yaw ben ama goruyorm seni Tatlim :)
Valla bende kayboluyorum bebegim ya aman eskiyelim bosver ohh

Canim benim bu cok normal ben anlasmazlik gormedim ki
Bazen bu sekılde davranıyor uzaklaşıyor benden en ufacık sey kocaman hale geliyor kaçmasın diye elimden gelenı yapıyorum ama haliyle bu surece henüz o alışamadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…