2014 Yarenleri! :)

Bazen bu sekılde davranıyor uzaklaşıyor benden en ufacık sey kocaman hale geliyor kaçmasın diye elimden gelenı yapıyorum ama haliyle bu surece henüz o alışamadı sanırım
Askerlik agir birsey sende zamanla anlayacaksin cnm ben son 6 ay anladim inan aklim basima geldi normal bu tarz seylrr ama abartmadigi surece herseyede normal demem ben acikcasi suan normal sizinki

Askerlik agir birsey sende zamanla anlayacaksin cnm ben son 6 ay anladim inan aklim basima geldi normal bu tarz seylrr ama abartmadigi surece herseyede normal demem ben acikcasi suan normal sizinki
Aslında aılevi durumundan da kaynaklanıyor burda da en buyuk pay bana düşüyor canım rabbim kıskanç kaynana vermesın hıc bırınıze cok zor

Kadin seni mi kiskaniyor
Ilk zamanlar cok guzeldı canım hersey aıleler tanıştı gıttık geldık ama bu hafta ızıne geldıgınde bızım aramızı bozmak için elınden gelenı yaptı dıyebılırım bana gosterdıgı ılgıyı kıskanıyor cok kıskanç biri kızıda yok 2 oglu var başa çıkmak zor Allahtan sevgılım tavız vermıyor

Hmm anladim sevgilinin denge kurmasi guzel bence allah yardim etsin ya valla

Hmm anladim sevgilinin denge kurmasi guzel bence allah yardim etsin ya valla
Onca sıkıntıya rağmen sukur kavgamız olmadı sıkıntımız askerliği bitene kadar bıttı mı zaten seneye yaza düğün düşünüyoruz allah ızın verırse

Onca sıkıntıya rağmen sukur kavgamız olmadı sıkıntımız askerliği bitene kadar bıttı mı zaten seneye yaza düğün düşünüyoruz allah ızın verırse
Insallah canim benim allah bozmasin

sen de hoşgeldin canım şafak kaç nerde askerlik yapıyorsunuz
hosbuldum canımmm şafak aşkıma göre 46 bana göre 48 bi muamma halindeyiz bakalım listeler aslınca öğrenicez ben 48 sayıyorum sonra üzülmemek için sevgilim artvin merkezde asker . İlk zamanlar biz burdaydık siz yoktunuz sonra ben ugrayamaz oldum siz gelmissiniz bende tekrar geldim özledim birazcık

Nisan yarenisin sende benm gibi kuzum yane :)) bizim safak 44 canim 19.04.2015 Doğan Gunes nasipse
aslında biz mayıs ta safak saymaya başladık canım ama izin kullanmadık 10 gn iznimiz duruyor ondan nisan oldum anlayacagın bizim tam çıkış tarıhimiz ne zaman belli olur sence bebegim :)

anladım canım şimdi oldu :) çok az kalmış az daha sabır sonra teskere inşallah

anladım canım şimdi oldu :) çok az kalmış az daha sabır sonra teskere inşallah
evet canım çok sükür bende gelip biraz şafagı yuksek olanlara moral veriyim diye düşündüm biliyırum ya o ilk zamanlar ne kadar zor geliyor insana işte sizin şafagınız kaç

evet canım çok sükür bende gelip biraz şafagı yuksek olanlara moral veriyim diye düşündüm biliyırum ya o ilk zamanlar ne kadar zor geliyor insana işte sizin şafagınız kaç

ay süper hoşgeldin tekrar şekerimm,, valla sizleri gördükçe bizim de biteceğine inancımız artıyor atarsa 156 canım

ay süper hoşgeldin tekrar şekerimm,, valla sizleri gördükçe bizim de biteceğine inancımız artıyor atarsa 156 canım
hoşbulduk bebegim bak şimdi sana birşey anlatıyım bizim şafak 330 filandı burda bi bayan vardı sevgiisi kısa dönemdi ve ben 330 dayken onun şafak 30 filandı gerçi benim degil herkesın şafak çok yuksektı burda bi onunkı 30 du hemde kısa dönem bu geliyordu her gün ayy geçmiyo ay çok bunaldım ay çok özledim diyip milletin sinirini bozuyordu kızlar tepki gösterdiler bir dahada gelmedi neyse ben o gun dedım kı ben herkese moral vvericem tecrübelerimi paylaşıcam dedim kendi kendime ve geldim senın şafagın çok iyi bence yokuş aşağı iniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…