2014 Yarenleri! :)

biliyor ama uyuzluk yapar canım o ya biliyorum ben

Benim daha 334

bende kısa donemım ama safak kac blmyrm hıc :)

haline şükretmek diye birşey var canım, tamam benim şafağım da çok ama yarılandı diye şükrediyorum, sen de çok iyi yapıyorsun buraya birbirimize destek olmak için geliyoruz sonuçta dimi sende benim kafadan canım, 180 den sonra yokuş aşağı iniyorum diye düşündüm

ahhhh duygu aah ben dedim ama sana. maddi açıdan sıkıntıya girmeyecksen al git bebeğim bence gelince çok mutlu olacaksın inan

sorma nasıl pısman oldum agla agla oldum ( annesı dedı kızım ben sana dedm gel gıdelm ama napım ya offff ( smdı tek gtmk zorunda kalacam ya benmkıde gelme dıo (

sorma nasıl pısman oldum agla agla oldum ( annesı dedı kızım ben sana dedm gel gıdelm ama napım ya offff ( smdı tek gtmk zorunda kalacam ya benmkıde gelme dıo (
canım dili gelme diyodur onun sen sabah kalk git zaten servis var havaalanına tek gitmeyeceksin keşke dün rapor alsaymışsın ama sağlık olsun canım yarın için geç değil hala

Aynen aynen bebegim sukur edicez oyle yapmaliyiz ki bitsin bir an once :)

Duygutoşummmmmm git bence bebeğimmmm.. Hiç düşünme.. Askerdeyken onu ziyaret etmenin tadı bambaşkaaaa.. Bunu tatmalısınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…