biliyor ama uyuzluk yapar canım o ya biliyorum benOyy ya kıyamam kuzuminşallah iş görüşmen olumlu geçer de işe başlarsın bebeğim :) olumlu düşün olumlu olsun.. Aranız neden bozuk ( anlayışla Karşılar bebeğim merak etme iş aradığını biliyor sonuçta ve fırsat ayağına gelmis Çinkü :)
Benim daha 334
hoşbulduk bebegim bak şimdi sana birşey anlatıyım bizim şafak 330 filandı burda bi bayan vardı sevgiisi kısa dönemdi ve ben 330 dayken onun şafak 30 filandı gerçi benim degil herkesın şafak çok yuksektı burda bi onunkı 30 du hemde kısa dönem bu geliyordu her gün ayy geçmiyo ay çok bunaldım ay çok özledim diyip milletin sinirini bozuyordu kızlar tepki gösterdiler bir dahada gelmedi neyse ben o gun dedım kı ben herkese moral vvericem tecrübelerimi paylaşıcam dedim kendi kendime ve geldim senın şafagın çok iyi bence yokuş aşağı iniyorsun
EVET şekerim çalışıyorum senevet canım bu yaz kına düğün derken geçer herhaldeçalışmıyormusun canım
iyi sayılma iyi ol bunu yapmak senin elinde tatlım :)İyi sayılırım bende :)
banadaaatamam zaman istiyo da arada bi uğra be canım, damla da kaçakları oynuyor bu sıralar.. deniz de görünmedi 2 gündür..var tatlım özelden atayım sana
hoşbulduk bebegim bak şimdi sana birşey anlatıyım bizim şafak 330 filandı burda bi bayan vardı sevgiisi kısa dönemdi ve ben 330 dayken onun şafak 30 filandı gerçi benim degil herkesın şafak çok yuksektı burda bi onunkı 30 du hemde kısa dönem bu geliyordu her gün ayy geçmiyo ay çok bunaldım ay çok özledim diyip milletin sinirini bozuyordu kızlar tepki gösterdiler bir dahada gelmedi neyse ben o gun dedım kı ben herkese moral vvericem tecrübelerimi paylaşıcam dedim kendi kendime ve geldim senın şafagın çok iyi bence yokuş aşağı iniyorsun
aleykümselam güzellik hoş geldin nasılsınselam kızlaaaaaaaaaaaaaaar
selam kızlaaaaaaaaaaaaaaar
ahhhh duygu aah ben dedim ama sana. maddi açıdan sıkıntıya girmeyecksen al git bebeğim bence gelince çok mutlu olacaksın inanselam beybi gtmedmsmdı ben suclu oldum sabaha tekrar bılet alaym dyrm blmyrm offfff
iyiyim bebeim çok şükür sen nasılsın ne var ne yokaleykümselam güzellik hoş geldin nasılsın
ahhhh duygu aah ben dedim ama sana. maddi açıdan sıkıntıya girmeyecksen al git bebeğim bence gelince çok mutlu olacaksın inan
EVET şekerim çalışıyorum sen
canım dili gelme diyodur onun sen sabah kalk git zaten servis var havaalanına tek gitmeyeceksin keşke dün rapor alsaymışsın ama sağlık olsun canım yarın için geç değil halasorma nasıl pısman oldum agla agla oldum( annesı dedı kızım ben sana dedm gel gıdelm ama napım ya offff ( smdı tek gtmk zorunda kalacam ya benmkıde gelme dıo (
Aynen aynen bebegim sukur edicez oyle yapmaliyiz ki bitsin bir an once :)haline şükretmek diye birşey var canım, tamam benim şafağım da çok ama yarılandı diye şükrediyorum, sen de çok iyi yapıyorsun buraya birbirimize destek olmak için geliyoruz sonuçta dimisende benim kafadan canım, 180 den sonra yokuş aşağı iniyorum diye düşündüm
Duygutoşummmmmm git bence bebeğimmmm.. Hiç düşünme.. Askerdeyken onu ziyaret etmenin tadı bambaşkaaaa.. Bunu tatmalısınnnnsorma nasıl pısman oldum agla agla oldum( annesı dedı kızım ben sana dedm gel gıdelm ama napım ya offff ( smdı tek gtmk zorunda kalacam ya benmkıde gelme dıo (
Haha bu forum kisa donem olup gelip burda aglayannlari gordu bebegim :)bende kısa donemım ama safak kac blmyrm hıc :)
nerelerdesin seeeeenDuygutoşummmmmm git bence bebeğimmmm.. Hiç düşünme.. Askerdeyken onu ziyaret etmenin tadı bambaşkaaaa.. Bunu tatmalısınnnn
Kışın sıkıcı oluyor asker beklemek o yüzden dedim ben onu tatlımben de çalışıyorum canım, evde otur otur zaman geçmiyor dedin de ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?