Bitecek canim bitmeyen hic birsey yok inanBenim daha 334
Duygutoşummmmmm git bence bebeğimmmm.. Hiç düşünme.. Askerdeyken onu ziyaret etmenin tadı bambaşkaaaa.. Bunu tatmalısınnnn
Merhaba canim tanisalim mi ben tugceMerhabalaaarrr güzellikler
sen geldin mi ya hoş geldin güzel Deniz' im benimDuygutoşummmmmm git bence bebeğimmmm.. Hiç düşünme.. Askerdeyken onu ziyaret etmenin tadı bambaşkaaaa.. Bunu tatmalısınnnn
canım dili gelme diyodur onun sen sabah kalk git zaten servis var havaalanına tek gitmeyeceksin keşke dün rapor alsaymışsın ama sağlık olsun canım yarın için geç değil hala
Merhaba canim tanisalim mi ben tugce
aslında biz mayıs ta safak saymaya başladık canım ama izin kullanmadık 10 gn iznimiz duruyor ondan nisan oldum anlayacagın bizim tam çıkış tarıhimiz ne zaman belli olur sence bebegim :)
biliyor ama uyuzluk yapar canım o ya biliyorum ben
merhaba merhaba hoş geldin niye bu kadar geç geldin sen bacaklarını kırayım mı senin ? anlat bakem nerelerdeydin sen ne hatlar karıştırdın :)Merhabalaaarrr güzellikler
canım yine geç kalma bak hallet şimdiden bi saat görsen bile çok iyi olur ikiniz içindeit gibi pişman oldm evet servısle gdcem zaten de ne bılem ıstesaat kac dıye sordm donmedı henuz yaa
İnşallah canım su ayı atlatsam bi allahın izniyleBitecek canim bitmeyen hic birsey yok inan
iyi canım deneme süresi başlayacak hemen yarın daha söylemedimm bileBende mayista saymaya basladim kuzum:)) bizimde icerde 14gunumuz var iste ben sordum sevdicege Martin 20inden sonra nisanin Ilk haftasi gibi belli olur dedi kuzum :) ayyy heyecan dorukta
(( inşallah yapmaz Bebegim is gorusmen nasil gecti kuzu peki?
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinİnşallah canım su ayı atlatsam bi allahın izniyle
Kuşum benimmmmmnerelerdesin seeeeen
selam canımSelam güzellerrrr :) ayy pc den giremiyorum topiğe sinirden çatlıcam
öp bakimKuşum benimmmmmGel seni bi öpiyimmm Kııııız bi kitaba başladım kafamı kaldıramadımmm çok heycanlydııı Nasılsınnn? Neler yaposun?
iyi sayılma iyi ol bunu yapmak senin elinde tatlım :)
Ayyy bilmiyorum ki bebeğimm yaaselam canımniyeki kız
iyiyim canım sen nasılsın görünmüyorsun hiç kaçakAyyy bilmiyorum ki bebeğimm yaanasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?