2014 Yarenleri! :)

mesaj atmstm sana gormedn mıı bebegm
Tlfdan girdiğimden farketmemişim bebeğimmmmm şimdi gördümmmm afedersin kuşummmmm
Merhaba canim tanisalim mi ben tugce
mmerhaba tuğçecimmm tanışalımmm:) deniz bende:) askerim burdurda:) çok şükür yakınımdaaa:) bende denizlide çalışıyorum ama aydınlıyımmmmm:) 24bitti 25 yaşıdayımmm:)
sen geldin mi ya hoş geldin güzel Deniz' im benim
hoşbuldummm cansummm:):) geldim geldimmmm:) hoşgeldimmm ve hoşbuldummmm:)

:))

evet ama o pek istemiyordu canım pat diye başlicam ya ne tepki verecek bilmiyorum delircem ya acemide daha rahattık resmen ustaya geçti günde bi kez arıyor
Ama bebeğim çalşmak zorundasn hiç birimiz sabancı ya da koç varisi değiliz ki askerde eli kolu uzanmıxağı içi istemiyorur çalışmanı. Rahatlıcaksnz canm daha yerini tanımaya çalışıyodur. Damlayla knş kuzum askerlrnz aynı yerdeyse enişte yardımcı olsn yeni enişteye :)

aynı yer değil galiba canım ya bilmiyorum ama hiç konuşamıyoruz ya of hala aramadı bak evet ama işte içi rahat etmiyor kuzum ya şu özgecan olayı da oldu ya elim kolum bağlı burda bi sene beklesen olmaz mı diyo ama benimde ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…