- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
İyiyim canım ben de şafak saymacaa :) iş görüşmen nasldı yavrmiyiyim canım sen nasılsın görünmüyorsun hiç kaçak
noldu canım benim hayırdır hat muhabbetine mi üzüldün onlar askerdeyken ne dediğini bilmiyorlar boşver sen onu askerde diye bunlar oluyorÇok sinir oldum canım dün ya o yüzden
Tlfdan girdiğimden farketmemişim bebeğimmmmmmesaj atmstm sana gormedn mıı bebegm
mmerhaba tuğçecimmm tanışalımmm:) deniz bende:) askerim burdurda:) çok şükür yakınımdaaa:) bende denizlide çalışıyorum ama aydınlıyımmmmm:) 24bitti 25 yaşıdayımmm:)Merhaba canim tanisalim mi ben tugce
hoşbuldummm cansummm:):) geldim geldimmmm:) hoşgeldimmm ve hoşbuldummmm:)sen geldin mi ya hoş geldin güzel Deniz' im benim
iyi canım yarın deneme süresi başlayacak ama benimkinin haberi bile yokİyiyim canım ben de şafak saymacaa :) iş görüşmen nasldı yavrm
İyim bitanem nolsn yaa hastanedeyim işte işim bitti hazırlanmaya başlıyorum bi çişimi yapmaya gidicemmmmöp bakimsesin çıkmaz oldu hayırsız seniiiii iyiyim bebeğim sen nasılsın bakalım
Ayyyy hadi inşallaaahh kuzumm :) kuzum arayınca söylersin napalımm üzme kendiniiyi canım yarın deneme süresi başlayacak ama benimkinin haberi bile yok
hahahhahaİyim bitanem nolsn yaa hastanedeyim işte işim bitti hazırlanmaya başlıyorum bi çişimi yapmaya gidicemmmm
aayyyy çok tedirdiginimAyyyy hadi inşallaaahh kuzumm :) kuzum arayınca söylersin napalımm üzme kendini
Olma bebeğim olma dua et içine fersh tutaayyyy çok tedirdiginim
canım yine geç kalma bak hallet şimdiden bi saat görsen bile çok iyi olur ikiniz içinde
ediyorum canım iyi olur inşallahOlma bebeğim olma dua et içine fersh tut
gidebilirsin umarım bebeğim ya haber ver bize deya kuzum sorcam telıne bakmıo ıste ya(
Olur kuzum,îş buldun sonuçta :)ediyorum canım iyi olur inşallah
evet ama o pek istemiyordu canım pat diye başlicam ya ne tepki verecek bilmiyorum delircem ya acemide daha rahattık resmen ustaya geçti günde bi kez arıyorOlur kuzum,îş buldun sonuçta :)
gidebilirsin umarım bebeğim ya haber ver bize de
:))Tlfdan girdiğimden farketmemişim bebeğimmmmmşimdi gördümmmm afedersin kuşummmmm
mmerhaba tuğçecimmm tanışalımmm:) deniz bende:) askerim burdurda:) çok şükür yakınımdaaa:) bende denizlide çalışıyorum ama aydınlıyımmmmm:) 24bitti 25 yaşıdayımmm:)
hoşbuldummm cansummm:):) geldim geldimmmm:) hoşgeldimmm ve hoşbuldummmm:)
dedim sana ahh ahh sende en az onun kadar inatçısın hevercem tatlm gtseydm smdı ordaydm salak kafa ah ah
Ama bebeğim çalşmak zorundasn hiç birimiz sabancı ya da koç varisi değiliz kievet ama o pek istemiyordu canım pat diye başlicam ya ne tepki verecek bilmiyorum delircem ya acemide daha rahattık resmen ustaya geçti günde bi kez arıyor
aynı yer değil galiba canım ya bilmiyorum ama hiç konuşamıyoruz ya of hala aramadı bakAma bebeğim çalşmak zorundasn hiç birimiz sabancı ya da koç varisi değiliz kiaskerde eli kolu uzanmıxağı içi istemiyorur çalışmanı. Rahatlıcaksnz canm daha yerini tanımaya çalışıyodur. Damlayla knş kuzum askerlrnz aynı yerdeyse enişte yardımcı olsn yeni enişteye :)
dedim sana ahh ahh sende en az onun kadar inatçısın he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?