2014 Yarenleri! :)

noldu canım benim hayırdır hat muhabbetine mi üzüldün onlar askerdeyken ne dediğini bilmiyorlar boşver sen onu askerde diye bunlar oluyor
Ne blm bende şaşırdım, bir de dedi fazla güvenince bir şey çıkarmış falan. Acaba arkadaşlarından birinin başına bir şey mi geldi anlamadım

Ttlı dillerle anlat,sonuçta elinde para olmadan bir şey yapılmıyooo bebeğim sıkma canını lütfen dua et Rabbim yardım eder

evet ama o pek istemiyordu canım pat diye başlicam ya ne tepki verecek bilmiyorum delircem ya acemide daha rahattık resmen ustaya geçti günde bi kez arıyor

Canım günde bir kez araması bana kalırsa normal. Beni de sevdicek akşam arıyor bir kez konuşabiliyoruz telefon kaptırdığında beri. Hem insanlar günde 10 kez konuşmuyorlar ki

Denizcim ben tugce 23 yasindayim ogrenciyim sevgilim artvinde safagimiz 48 bizim acemiligimiz burdurdu :)

Canım günde bir kez araması bana kalırsa normal. Beni de sevdicek akşam arıyor bir kez konuşabiliyoruz telefon kaptırdığında beri. Hem insanlar günde 10 kez konuşmuyorlar ki
rahat rahat konuşanlar var kız biz bile acemideyken 4 kere falan konuştuğumuz mesajlaştıgımız oluyordu

Hosgeldin ne oldu bakalim
Askerim aradı şimdi sabah teslim oldu demiştim şansına cezaevinde kımse yokmuş hemdetam 6 ay boş kalacaklarmış tadılata alınmış cezaevi sabahtan beri voleybol oynuyorlarmış çok rahat olucaz 6 ay dedi :))))))

Ooo canim cok sevindim valla senin adina keske telefon kullansa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…