- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Ne blm bende şaşırdım, bir de dedi fazla güvenince bir şey çıkarmış falan. Acaba arkadaşlarından birinin başına bir şey mi geldi anlamadımnoldu canım benim hayırdır hat muhabbetine mi üzüldün onlar askerdeyken ne dediğini bilmiyorlar boşver sen onu askerde diye bunlar oluyor
Ttlı dillerle anlat,sonuçta elinde para olmadan bir şey yapılmıyooo bebeğim sıkma canını lütfen dua et Rabbim yardım ederaynı yer değil galiba canım ya bilmiyorum ama hiç konuşamıyoruz ya of hala aramadı bakevet ama işte içi rahat etmiyor kuzum ya şu özgecan olayı da oldu ya elim kolum bağlı burda bi sene beklesen olmaz mı diyo ama benimde ihtiyacım var
Duygu var canm :) buarada hoşgeldinn sen yenisin glb tanışmadık senle :)Kızlar usta birliği istanbul olan var mi aranız da
Evet yeniyim canım bugün katıldım araniza :)Duygu var canm :) buarada hoşgeldinn sen yenisin glb tanışmadık senle :)
inşallah bebeğim aramasını bekliyorum işteTtlı dillerle anlat,sonuçta elinde para olmadan bir şey yapılmıyooo bebeğim sıkma canını lütfen dua et Rabbim yardım eder
Kızlar usta birliği istanbul olan var mi aranız da
inşallah bebeğim aramasını bekliyorum iştesöylesemde rahatlasam
evet ama o pek istemiyordu canım pat diye başlicam ya ne tepki verecek bilmiyorum delircem ya acemide daha rahattık resmen ustaya geçti günde bi kez arıyor
Nerede canımevet erkek arkadasm
Ben geldim canım hemde çok mutlu bir şekilde geldım :)Canim bende memnun oldum tanistigima gorusuruz
Denizcim ben tugce 23 yasindayim ogrenciyim sevgilim artvinde safagimiz 48 bizim acemiligimiz burdurdu :)Tlfdan girdiğimden farketmemişim bebeğimmmmmşimdi gördümmmm afedersin kuşummmmm
mmerhaba tuğçecimmm tanışalımmm:) deniz bende:) askerim burdurda:) çok şükür yakınımdaaa:) bende denizlide çalışıyorum ama aydınlıyımmmmm:) 24bitti 25 yaşıdayımmm:)
hoşbuldummm cansummm:):) geldim geldimmmm:) hoşgeldimmm ve hoşbuldummmm:)
Hosgeldin ne oldu bakalimBen geldim canım hemde çok mutlu bir şekilde geldım :)
Nerede canım
rahat rahat konuşanlar var kız biz bile acemideyken 4 kere falan konuştuğumuz mesajlaştıgımız oluyorduCanım günde bir kez araması bana kalırsa normal. Beni de sevdicek akşam arıyor bir kez konuşabiliyoruz telefon kaptırdığında beri. Hem insanlar günde 10 kez konuşmuyorlar ki
forumda canımnerde basladın kz ıse
Askerim aradı şimdi sabah teslim oldu demiştim şansına cezaevinde kımse yokmuş hemdetam 6 ay boş kalacaklarmış tadılata alınmış cezaevi sabahtan beri voleybol oynuyorlarmış çok rahat olucaz 6 ay dedi :))))))Hosgeldin ne oldu bakalim
Hastal askeri cezaevinde canım kağıthanede uzak sanırım baya :)kartalda canm senınkı
forumda canım
Askerim aradı şimdi sabah teslim oldu demiştim şansına cezaevinde kımse yokmuş hemdetam 6 ay boş kalacaklarmış tadılata alınmış cezaevi sabahtan beri voleybol oynuyorlarmış çok rahat olucaz 6 ay dedi :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?